Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Modern Muse by Estee Lauder...... Do u feel like a Modern Muse?

Γεια σας Fairies....

Αρωματική η σημερινή ανάρτηση! H Estee Lauder έχει μεγάλη ιστορία με τα αρώματα της, και εγώ έχω "οσφρητικά" ερεθίσματα από αυτήν, από πολύ μικρή! Η μαμά μου λάτρευε και δεν αποχωριζόταν το Beautiful, για όσες δεν το γνωρίζετε είναι ένα μεστό, πολύ γυναικείο άρωμα με έντονη απόδοση! Στην συνέχεια και λίγο μετά την εφηβεία μου έκανα την γνωριμία μου με το πρωτοεμφανιζόμενο τότε, Beyond Paradise και ζήσαμε μία λατρεία. Σήμερα η Estee Lauder κυκλοφορεί το νέο της άρωμα Modern Muse. 

Ένα άρωμα που "μιλάει"και απευθύνεται σε μία μοντέρνα μούσα, μία γυναίκα που ζει το σήμερα, που καλείτε να ανταπεξέλθει σε άπειρες καθημερινές προκλήσεις, αλλά δεν ξεχνάει να είναι Γυναίκα. Και φυσικά τι πιο "γυναικείο" από ένα θηλυκό λουλουδάτο άρωμα, δυνατό και εύθραστο ταυτόχρονα!

Το μπουκάλι είναι minimal, το άρωμα ροζ, και ο φιόγκος κομψός και ξεχωριστός... Όμορφο και ντελικάτο όπως και το περιεχόμενο του. Οι νότες του είναι κατά βάση αυτές των λευκών λουλουδιών, δεν το λες γλυκό, το λές λουλουδάτο και δυναμικό. 

Οι πρώτες νότες που θα μυρίσεις είναι αυτές του λευκού γιασεμιού, που συμβολίζει την θηλυκότητα και αυτές του ξύλου, που συμβολίζει την δύναμη, γιατί έτσι είναι η "Μοντέρνα Μούσα". Στην συνέχεια στην μύτη σου έρχεται μία συμφωνία γιασεμιού και εξωτικών μανταρινιών, κρίνων και άλλων λευκών λουλουδιών. Συνδυάζει πολλά είδη ξυλωδών μυρωδιών, όπως το πατσουλί, την βανίλια Μαδαγασκάρης, το musk και το κεχριμπάρι. Όλες αυτές οι νότες εμπλέκονται σε μία μοναδική συμφωνία και σε τυλίγουν με ένα πέπλο μυστηρίου και θηλυκότητας! 

Το Modern Muse το αγαπάς μετά από μερικές μέρες χρήσης, τότε που η όσφρηση σου μαθαίνει να ξεχωρίζει τις νότες του και να γίνεται ένα με το δέρμα και την προσωπικότητα σου. 
Η Estee Lauder δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, γι αυτό και η πρωταγωνίστρια του διαφημιστικού για το Modern Muse, ονομάζεται Arizona Muse, και στο διαφημιστικό κλίπ φοράει ένα φόρεμα σχεδιασμένο ειδικά για την Estee Lauder και το Modern Muse, το οποίο έχει επάνω του 8 φιόγκους, και ένας αυτός του αρώματος, σύνολο 9... Όπως οι εννέα μούσες της ελληνικής αρχαιότητας! Μοναδικό?? Ναι! Όπως άλλωστε και εσύ, όπως και το Modern Muse....

Δες το φόρεμα στο Youtube εδώ!

Έχεις κάποιο αγαπημένο άρωμα από την Estee Lauder, Fairy Girl? To Modern Muse μήπως το έχεις δοκιμάσει?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

9 σχόλια:

  1. η αληθεια ειναι οτι δεν βαζω αρωματα γιατι εχω μια αλλεργια στις μυρωδιες και χρησιμοποιω μονο bodyshop spray χωρις αλκοολ. ομως εχω διαβασει πολυ καλα λογια και θα το δοκιμασω σιγουρα οταν επισκευτω μαγαζι με καλλυντικα.αλλοστε η estee lauder ειναι εγγυηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θελω αυτο το αρωμα,πρεπει να μυριζει πολυ ωραια,ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να είναι καταπληκτικό...Η δε συσκευασία του εξαιρετική! Θέλω πολύ να το δοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομολογω οτι δεν το εχω μυρισει το συγκεκριμενο,ομως τωρα την επομενη φορα που θα παω hondos θα το μυρισω!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω την αλη8εια πήγα και το δοκίμασα . Διάβαζα καλες κρητικές και λατρεύω τα λουλουδάτα.. αλλα.....ειλικρινά και προσωπικά για έμενα πάντα( να μην παρεξηγηθώ)...δεν μου άρεσε..πολύ ξινό- λουλουδάτο και έντονο...αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν 8α αρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααα πρέπει να μυρίζει πολύ ωραία, μ'αρέσει το γιασεμί και το musk! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το δδοκίμασα προχτές που περνούσα από hondos αλλά μου φάνηκε αρκετά βαρύ, για την δική μου επιδερμίδα τουλάχιστον! Και μου έβγαζε κάποια πικρίλα (?) αν το λέω σωστά προς το τέλος. Θα ήταν όμως ένα άρωμα που θα επέλεγα σε πιο μεγάλη ηλικία! Μου βγάζει κάτι το δυναμικό και το επαγγελματικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούγεται πολύ συναρπαστική η παρουσίαση με το φόρεμα και τους φιόγκους!!Δε το έχω μυρίσει ακόμα,αλλά σύντομα θα το τολμήσω και γω στα Ηοndos φυσικά.Πάντως προτιμώ αρώματα με δυναμικό χαρακτήρα,όπως το αγαπημένο μου που είναι το ''Angel'' αν και δεν είναι της ιδιας εταιριας με το Modern Muse,νομίζω οτι έχει τις ίδιες νότες αρώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. The bottle looks super classy.. I must try at least one EL fragrances.. nice review Mary. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...