Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Shiseido Lacquer Rouge...

Hello Fairies...

Φέτος το χειμώνα τα έντονα κραγιόν είναι και πάλι της μόδας. Ομολογώ ό,τι δεν τα είχα τολμήσει στο παρελθόν, όμως  φέτος έγινα φανατικός υποστηρικτής τους. Στα χέρια μου έφτασε, ως δώρο από αγαπημένη φίλη, το νέο Lacquer Rouge by Shiseido με το οποίο εθίστηκα. η συσκευασία και ο τρόπος εφαρμογής του παραπέμπει σε gloss, αλλά δεν είναι.




Για να είμαι περισσότερο ακριβής πρόκειται για ένα σταθερό κραγιόν, με την γυαλάδα ενός gloss, χωρίς όμως να κολλάει στα χείλια και χωρίς να περιφέρεται σε ποτήρια και μάγουλα! Είναι απόλυτα σταθερό και φτάνει μία μόνο εφαρμογή για να το λατρέψεις. Η δική μου απόχρωση είναι η  RD529, ένα έντονο σάπιο μήλο που χαρίζει ένα κολακευτικό τελείωμα και κλέβει παραστάσεις!
Αυτή είναι η νέα προσθήκη στα αγαπημένα μου Shiseido που μπορείς δείς αναλυτικά εδώ!.... 
Εσύ Fairy Girl το έχεις δοκιμάσει? Πώς σου φαίνεται η απόχρωση μου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

13 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο ποστ και σ παει αυτο το χρωμα!!! Καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω την ίδια απόχρωση :) δυστυχώς όμως νομίζω ότι σε μάγουλα αφήνει σημάδι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου το συγκεκριμένο προιόν είναι μόνο για χείλη δεν προτεινεται για χρήση στα μάγουλα! Ονομάζεται lacquer rouge γιατι αφηνει μία λάμψη όμοια της "λάκας"... Στεγνώνει γρήγορα στα χείλη και είναι glossy οποτε δεν μπορει να αναμειχθει καλα στα μαγουλα!

      Διαγραφή
    2. Αχ βρε εννοώ αμα φιλήσω κάποιον το δικο μου μενει στο μαγουλο του ;)

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραια αποχρωση,εχω μια παρομοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το χρωμα ειναι απαιχτο και σε παρακαλω να βαζεις πιο συχνα φωτογραφιες σου με τα προιοντα μακιγιαζ! φαινεται οτι το χρωμα ειναι κατανεμιμενο σωστα και ενυδατικο στα χειλη σου. η εταιρεια αυτη ειναι καταπληκτικη, αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικη. ομως τα προιοντα της αξιζουν 1000%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...