Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

An Eye Miracle in a balm and a Luxe-urious Face oil!

Hi Fairies.....

Θα σε ενδιέφερε μία αποτελεσματική κρέμα-θεραπεία ματιών σε μορφή stick? Ξέρω ότι ακούγεται πολύ πρακτικό και ενδιαφέρον! Η Pelle Beauty το δημιούργησε και εγώ δεν είχα παρά να το δοκιμάσω! Τα μάτια μας ανοιγοκλείνουν περίπου 10.000 φορές την ημέρα, οπότε καταλαβαίνεις ότι χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.



Το Pelle Beauty eye Balm  ενυδατώνει την περιοχή των ματιών σε βάθος, την θρέφει και την επανορθώνει από τυχόν λεπτές γραμμές και ρυτίδες! Απορροφάται πολύ γρήγορα, δεν το νιώθεις βαρύ και δεν είναι καθόλου λιπαρό!

Περιέχει  Argan Oil, άγριο Βουλγάρικο τριαντάφυλλο, αιθέρια έλαια όπως λεβάντα και βιταμίνη Ε.

Χρειάζεται ένα απλό πέρασμα από την γύρω περιοχή, η ποσότητα που χρειάζομαι κάθε φορά είναι ελάχιστη, και το balm δεν τελειώνει καθόλου γρήγορα! Το Eye Balm μπορείς να το παραγγείλεις εδώ, από την ιστοσελίδα της Pelle Beauty και σε περίπου μία εβδομάδα θα έχει έρθει σπίτι σου κατευθείαν από τον Καναδά!

Θυμάσαι που σου είχα μιλήσει για το Stellar, το υπέροχο πολυχρηστικό λάδι της Pelle Beauty? Μπορείς να φρεσκάρεις την μνήμη σου από εδώ. H Pelle Beauty είναι διάσημη για τα υπέροχα λάδια της, σήμερα θα σου μιλήσω για το Luxe!

Είναι ένα πολύτιμο μείγμα ελαίων, πραγματικό κόσμημα για το πρόσωπο μου. Το luxe είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μείγμα που είναι ιδανικό για να ανανεώσει την επιδερμίδα σου. Έχει αντιγυραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και περιέχει 10 φυτικά εκχυλίσματα λουλουδιών και βοτάνων. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, αφού είναι σαν ξηρό λάδι, και δεν αφήνει λιπαρότητα. Τα Ω3, τα λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε που περιέχει χαρίζει στο πρόσωπο ελαστικότητα, διορθώνει το περίγραμμα και την χρωματική ανομοιογένεια.
Το Luxe oil μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλες οι ηλικίες γιατί το οφέλη που σου προσφέρει στην επιδερμίδα είναι άπειρα και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας! Αν θέλεις ένα φωτεινό πρόσωπο, ενυδατωμένο σε βάθος και χωρίς ατέλειες, το Luxe είναι ο σύμμαχος σου! Λίγο υγρό πρόσωπο,μερικές σταγόνες luxe σε πρόσωπο, λαιμό κσι ντεκολτέ... Voila!!!!
Το Luxe Oil είναι διαθέσιμο για αγορά εδώ!

H Pelle Beauty πρόσφατα δημιούργησε και το Luxe Balm για το οποίο μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ! Σύντομα θα το δοκιμάσω και θα σου πώ και την προσωπική μου άποψη...

Ποια είναι η γνώμη σου για τα λάδια προσώπου Fairy Girl? Θα ήθελες να δοκιμάσεις κάτι από την Pelle Beauty?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

3 σχόλια:

  1. Το Balm μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Θα το έχω στα υπόψιν μου . Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα λαδια δεν τα συμπαθω, αλλα το balm ειναι εξαιρετικο! θα το τσεκαρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το balm φαινεται υπεροχο!μακαρι να κανει δουλεια!ακουγεται ιδανικο για τα ματια καθε γυναικας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...