Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Must Haves #2 - Sewlomax for Christmas!!!

Hello Fairies......

#2 Χριστούγεννα, γιορτές, δωράκια και εορταστικές αποδράσεις... Πάμε να δούμε τι είναι αυτό που χρειάζεσαι...

Αγαπώ πολύ τα καλλυντικά μου, όπως ξέρετε! Και ποιά δεν τα αγαπάει δηλαδή? Μου αρέσει να τα αποθηκεύω σε χρωματιστά, πολυτελή κουτιά που μου φτιάχνουν την διάθεση! Και φυσικά, όταν έρθει η ώρα να τα βγάλω έξω από το σπίτι, επιλέγω τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα νεσεσερ! Έτσι, αγάπησα τα Sewlomax! 


Είναι τα πιο ιδιαίτερα νεσεσέρ που έχω γνωρίσει και τα αγαπώ για άπειρους λόγους! 




Είναι φτιαγμένα από ύφασμα αντοχής, έχουν λεπτομέρειες που λατρεύω, όπως το μικρό χρυσό ή ασημένιο καρουλάκι κλωστής που κρέμεται στο φερμουάρ, ή τα ραμένα στο χέρι μηνυματάκια που εγώ έχω επιλέξει! Πρόσφατα 2 από εσάς απέκτησαν το δικό τους Sewlomax, και είμαι σίγουρη πώς γεννήθηκε ένα έρωτας! 

Φαντάσου λοιπόν, να μεταφέρεις τα καλλυντικά σου με στυλ σε ένα νεσεσέρ που άνετα μπορεί να σε βγάλει στην πόλη για ένα ποτό ή έναν καφέ! Να σου συστήσω το Day Time Sites and Night time Delights!


Ένα διπλό νεσεσέρ, σε δύο μεγέθη και σε blue-jean χρώμα! Αγαπώ τις λεπτομέρειες,  τα χρωματιστά του μηνύματα, το σχέδιο Luna park, και το αγγλικό λεωφορειάκι που μου φτιάχνουν την διάθεση, καθώς και τα δυο του μεγέθη!!!


Η Sewlomax αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε  νέα σειρά με δέρμα που είναι απίθανη και ιδιαιτέρως ερωτεύσιμη, δες την εδώ
Αν θέλεις να κάνεις ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, με ένα προσωπικό μήνυμα, δώρισε ένα Sewlomax και δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ!
Και σε Χριστουγεννιάτικη συσκευασία παρακαλώ!
Δες και αυτό.... Μικρό τσαντάκι "κραγιόν" για να έχουν όλες οι ώρες στυλ... δεν είναι απίθανο??? Θα το αποκτήσω σίγουρα!!
Μα δεν τα θέλεις όλα???
Πώς σου φαίνεται η ιδέα των Sewlomax για δώρο Χριστουγέννων, Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...