Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

5 beauty products from all over Europe that really Worth the Hype!

Hi Fairies....

Σε αυτά τα δύο χρόνια beauty blogging έχω δοκιμάσει απίστευτα πολλά προϊόντα ομορφιάς, τόσο εγχώρια, όσο και άλλα από το εξωτερικό τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα! Έτσι λοιπόν αν σου αρέσει και σένα να ψάχνεις και να δοκιμάζεις προϊόντα που πραγματικά αξίζουν, τότε διαβάζεις την σωστή ανάρτηση! 5 προϊόντα που πραγματικά αξίζουν τον κόπο, και θα πρέπει να τα παραγγείλεις από το εξωτερικό? Ready? Set......

Qua είναι από την Δανία και είναι πιστοποιημένα οργανικά και βιολογικά με eco-Cert! Αυτή η κρέμα ημέρας είναι απίθανη! 
Χαρίζει βελούδινη υφή, κάνει το πρόσωπο απαλό και λαμπερό και αυτό φαίνεται! Yπέροχη υφή, καθόλου λιπαρή και πολύ καλά αποτελέσματα! Στα θετικά του είναι η υπέροχη συσκευασία με αντλία που κρατάει το προιόν "καθαρό" ώς το τέλος του! Θέλεις απόλυτη ενυδάτωση χωρίς καθόλου λιπαρότητα? Τότε πες και εσύ...."My only dry feature is my sense of humour!"

Αυτή τη φορά θα παραγγείλουμε κάτι από τον Καναδά! Αυτό το πολυχρηστικό λάδι με έβγαλε (και με βγάζει ακόμα) πάρα πολλές ασπροπρόσωπη! Θέλω να χρησιμοποιήσω μία μάσκα σε σκόνη? Το Stellar θα αναλάβει την ανάμειξη! Θέλω μία ελαφριά ενυδάτωση στο πρόσωπο?  Θέλω να φροντίσω λίγο παραπάνω τα φρύδια μου? Θέλω να αφαιρέσω το (βαρύ) μακιγιάζ από τα μάτια μου? Για όλα αυτά το Stellar είναι εκεί και μου δίνει το αποτέλεσμα που χρειάζομαι κάθε φορά! Απίθανο λαδάκι ακόμα και όταν θέλεις να έχεις μαζί σου σε κάποιο ταξίδι, 1 μόνο προϊόν! Λεπτομέρειες θα βρεις στο review εδώ!  

3.Saptarshi Ayurveda Soundarya Facial Ubtan by i-Faru 
Οι δημιουργίες της Farida υλοποιούνται στην Αγγλία και κυκλοφορούν με το όνομα i-Faru .
Αυτό το προϊόν είναι μία σκόνη φτιαγμένη από άπειρα βότανα, η οποία κάνει καθαρισμό προσώπου, απολέπιση και αποτοξίνωση! Αναμιγνύεις μία μικρή ποσότητα σκόνης με Aloe Vera ή ένα λαδάκι (εγώ χρησιμοποιώ το Stellar) και κάνεις απαλή απολέπιση στο πρόσωπο, στην συνέχεια το αφήνεις 10 λεπτά και αφαιρείς με χλιαρό νερό! Ω ναι..... η λάμψη είναι ορατή και δεν χρειάζεται να πώ τίποτα περισσότερο! Διάβασε και για τα άλλα υπέροχα i-Faru που δοκίμασα εδώ! 

Xειροποίητες συσκευασίες bamboo, υπερκομψες φιλοξενούν τα πιο ενυδατικά κραγιόν που έχεις γνωρίσει! 
Φαντάσου να φοράς ένα κραγιόν που παράλληλα θρέφει τα χείλη σου σαν Lip balm! 10 χρώματα, και τα 10 υπέροχα! Η παραγγελία σου θα πρέπει να φτάσει στην Χαβάη από εδώ, αλλά θα έρθουν μέσα σε 10 μέρες το αργότερο, σπίτι σου! Και πίστεψε με, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις αυτό το κραγιόν από την τσάντα σου και να μην σε ρωτήσουν όλες γύρω σου, από που το πήρες! Δες τις 6 αποχρώσεις που δοκίμασα εγώ, εδώ!
Τώρα που μπήκαμε και επίσημα πλέον στον χειμώνα, αυτό το καθαριστικό προσώπου είναι ό,τι χρειάζεσαι! Είναι αποτελεσματικό, ενυδατικό και με αντιγυραντικές ιδιότητες!
Απλώνεις με κυκλικές κινήσεις μία μικρή ποσότητα από την παχύρρευστη κρέμα σε όλο το πρόσωπο και παρατηρείς το μακιγιάζ σου να λιώνει.... Βρέχεις ένα πετσετάκι ή σφουγγαράκι με χλιαρό νερό και απλά αφαιρείς την κρέμα και το μακιγιάζ σου παράλληλα! Voila! Καθαρό πρόσωπο σε βάθος όμως! 

Review δεν έχω κάνει ακόμα αλλά αν το θέλετε αφήστε μου ένα σχόλιο! Θα το παραγγείλεις από την ιστοσελίδα της Organic Surge εδώ και θα έρθει σπίτι σου από την Αγγλία, μέσα σε μία εβδομάδα ! Τα Organic Surge είναι επίσης οργανικά και απαλλαγμένα από βλαβερά χημικά και συντηρητικά!

Αν ψάχνεις κάτι σχετικό, τα παραπάνω είναι εγγυημένες και διαφορετικές από τις συνηθισμένες, αγορές που δεν θα σε απογοητεύσουν!

Πώς σου φάνηκαν οι "Ευρωπαικές" προτάσεις αγοράς Fairy Girl? Σου έκανε κάτι από τα παραπάνω (κλικ)?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...