Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

25 Thank You!

Γεια σας Fairies...

Η καλή μου φίλη και εξαίρετη blogger (και φωτογράφος και καλλιτέχνης) Crazy Jazzy, είναι η αφορμή για να γράψω αυτή την "διαφορετική" ανάρτηση, με τα "25 Ευχαριστώ μου". Διαβάστε τα δικά της "Ευχαριστώ" εδώ και είμαι σίγουρη ότι θα σας αγγίξουν! H έμπνευση ανήκει στην αγαπημένη Miss Bella Bamba και μπορείτε να διαβάσετε τα δικά της "25 Ευχαριστώ" εδώ! Ξεκινάω να τα απαριθμήσω, χωρίς προσχέδιο και ακριβώς όπως θα βγουν μέσα από την ψυχή μου! Πάμε λοιπόν!!!


1. Ευχαριστώ τον άνθρωπο που έχω κάθε μέρα δίπλα μου, αυτόν που είναι εκεί και μου λέει καλημέρα, που ανοίγει την αγκαλιά του και με κοιμίζει με ένα φιλί, που με στηρίζει σε ό,τι χαζό σκεφτώ, που κάνει υπομονή στα "στραβά" μου, που διασκεδάζει και γελάει με την ψυχή του στις γκάφες μου και που με αγαπάει τόσα πολλά χρόνια γι' αυτό που είμαι! Που με έμαθε να είμαι καλύτερος και πιο ακέραιος χαρακτήρας, που με έκανε να ξεχάσω τι θα πεί εγωισμός, και με γέμισε απλά, με αγάπη!

2. Ευχαριστώ την αδερφή μου, που υπάρχει, γιατί μαζί της, περνάω απίστευτες στιγμές με πολύ γέλιο ! Που με αφήνει να είμαι "εγώ", που δε με κρίνει, που δε με ξεχνάει! Που μου ανοίγει την ψυχή της και την καρδιά της και με αφήνει να δώ ό,τι υπάρχει εκεί μέσα, και είναι πάντα εκεί για να ακούσει και εμένα! Την ευχαριστώ που είναι τόσο καλό παιδί, με καλή καρδιά! Την ευχαριστώ που παραμένει δίπλα μου, ενώ είναι τόσο μακριά!

3. Ευχαριστώ τους γονείς μου για ό,τι κάνανε για μένα, ευχαριστώ την μαμά μου, που ακόμα και σήμερα με ρωτάει "Γιατί έχω πονοκέφαλο" και όταν είμαι κρυωμένη με ρωτάει "Αν πονάει ο λαιμός μου". Την ευχαριστώ που προσπαθεί να είναι παρούσα στην ζωή μου! Ευχαριστώ τον μπαμπά μου για την ζεστή του αγκαλιά και τα παιχνίδια που μου έκανε όταν ήμουν μικρή και που θυμάμαι ακόμα και νοσταλγώ!

4. Ευχαριστώ τον Θεό, που έχω κάπου να στραφώ για να ζητήσω βοήθεια, όταν απελπίζομαι!

5. Ευχαριστώ τα σκυλάκια που πέρασαν από την ζωή μου (Linda, Benji, Snoopy,Woody και Nero) γιατί με έμαθαν να αγαπώ ανιδιοτελώς και να προσφέρω την αγάπη μου απλόχερα!

6. Ευχαριστώ τα Σαββατοκύριακα που μου επιτρέπουν να μην κάνω τίποτα, εκτός από αγκαλιές και ταινίες!

7. Ευχαριστώ τα πάθη που μοιράζομαι μαζί με τον καλό μου, μέσα στα οποία ανήκει και το καλό φαγητό.

8. Ευχαριστώ την κάθε νέα μέρα που ξημερώνει και μου δίνει την δυνατότητα να ζήσω κάτι ακόμα καλύτερο από χτες!

9. Ευχαριστώ το Fairy Make up Tales, που μέσω αυτού γνώρισα νέες φίλες που με αγάπησαν μέσα από τα γραπτά μου. Το ευχαριστώ γιατί μου δίνει βήμα, να ανοίξω την καρδιά μου, όποτε νιώσω αυτή την ανάγκη!

10. Ευχαριστώ του γονείς του άντρα μου που μου προσφέρουν την βοήθεια τους χωρίς καν να χρειαστεί να τους το ζητήσω!

11. Ευχαριστώ την καλή μου τύχη να έχω μία μόνιμη δουλειά, ώστε να μπορώ να συμβάλλω και εγώ στα έξοδα της καθημερινότητας μας!

12. Ευχαριστώ που είμαι γυναίκα, γιατί λατρεύω κάθε τι παιχνιδιάρικο και γυναικείο!

13. Ευχαριστώ τις φίλες που πέρασαν από την ζωή μου, και  αυτές που δεν κράτησαν επαφή μαζί μου και απλά με ξέχασαν αλλά και αυτές που μέχρι σήμερα με θυμούνται και με ψάχνουν, απλά για να δουν τι κάνω!

14. Ευχαριστώ αυτούς που κατά καιρούς με μίσησαν, με παρεξήγησαν ή με αδίκησαν, δε πειράζει, δεν κρατώ κακία σε κανέναν!

15. Ευχαριστώ τα δάκρυα, που όταν βγαίνουν για να δηλώσουν ένα παράπονο, ταυτόχρονα με ανακουφίζουν γιατί με βοηθάνε να εξωτερικεύσω τον πόνο μου!

16. Ευχαριστώ τα άπειρα βιβλία που έχω διαβάσει από παιδί και με έμαθαν να ονειρεύομαι και να έχω φαντασία!

17. Ευχαριστώ τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην ζωή μου και με έκαναν δυνατή! Δεν τις φοβάμαι πλέον γιατί ξέρω πώς μπορώ να τις ξεπεράσω!

18. Ευχαριστώ τα λάθη που έκανα, έμαθα από αυτά και έγινα καλύτερος άνθρωπος!

19. Ευχαριστώ την μουσική και τα τραγούδια που έχουν πλουτίσει την "εσωτερική μου δισκοθήκη" με άπειρους, αγαπημένους στίχους και ρυθμούς!

20. Ευχαριστώ τα ταξίδια που έχω κάνει με τον αγαπημένο μου, για τις υπέροχες εικόνες, για τις ανεξίτηλες αναμνήσεις και για το ανοιχτό μυαλό που μου προσέφεραν!

21. Ευχαριστώ τις ρυτίδες έκφρασης που απέκτησα γύρω από το στόμα, που είναι εκεί, για να μου θυμίζουν πόσο συχνά χαμογελάω. Ευχαριστώ και το χαμόγελο που με κάνει κάθε μέρα να νιώθω ευτυχισμένη και να κάνω ευτυχισμένους και τους ανθρώπους γύρω μου!

22. Ευχαριστώ τον έρωτα, που μου δίνει ζωή και  γεμίζει με ομορφιά τις μέρες μου! Είμαι τυχερή που τον γνώρισα και τον ζώ μέχρι σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά.

23. Ευχαριστώ το χάδι και την αγκαλιά γιατί παίρνω ζωή από αυτά, και τα δίνω απλόχερα χωρίς να μου ζητηθούν!

24. Ευχαριστώ την λέξη "Ευχαριστώ" που μπορώ να την λέω συχνά, να εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και να την εννοώ!

25. Ευχαριστώ την λέξη "Συγγνώμη" που με αφήνει να δείξω το λάθος και την μεταμέλεια μου!

Αυτά λοιπόν ήταν μερικά από τα "Ευχαριστώ" μου, νομίζω πώς θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα.... Δεν ξέρω αν σε άγγιξαν, αλλά είναι 25 αλήθειες από εμένα!

Πολλά φιλιά Fairy Girl..... και..... σε Ευχαριστώ που με διαβάζεις! Αν έχεις και εσύ να πείς πολλά ευχαριστώ, θα χαρώ να τα διαβάσω!

Μαίρη!

14 σχόλια:

  1. Μαιρούλα,συγκίνηση με το καλημέρα σας!!!Να είσαι πάντα καλά,να λες ευχαριστώ και να τα δέχεσαι κιόλας και να είσαι πάντα αγαπητή και δοτική και ευτυχισμένη και να αγαπιέσαι σε μεγάλο βαθμό!!!την καλημέρα μου και την αγάπη μου απο μακριά!!!σ'ευχαριστώ για τις αγαπούλες που στέλνεις κάθε μέρα!!!πάρε λίγες πάλι πίσω και σήμερα!!!πολλά πολλά φιλάκια φίλη Μαίρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γλυκο πόστ! Μπράβο σου εύχομαι να είσαι πάντα καλα!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο με άγγιξαν όλα;;; Ειδικά τα δύο τελευταία!! Υπέροχα τα ευχαριστώ σου και σου εύχομαι από δω και πέρα μόνο να χαμογέλας και να περνάς υπέροχα!! φιλιάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ρυτίδες έκφρασης... τι όμορφο ευχαριστώ. Όλα ήταν όμορφα. <3
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι ντε.... Κάθε μέρα τις βλέπω και είναι εκεί σταθερές, να μην τις ευχαριστήσω? Έμαθα να τις αγαπώ βλέπεις!!

      Διαγραφή
  5. Τι να πώ ?Συγκινήθηκα πάρα πολύ.Ευχαριστώ λοιπόν και εγώ τώρα με την σειρά μου τον θεό που μου χάρησε εσάς,τις κορούλες μου,δύο υπέροχα πλάσματα που έχουν αγγελική ψυχή και αγαπάει και φροντίζει η μία την άλλη.Πάντα να είσαστε έτσι αγαπημένες ,μακριά και κοντά η μία στην άλλη.Οπου και να βρίσκεστε.Να μην αλλάξετε ποτέ.Συγχαρητήρια Μαιρούλα για το blog σου, για τις υπέροχες συμβουλές σου ,και για την όμορφη παρέα που έχεις εδώ μέσα.Σύντομα 5.000 μέλη.Φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...