Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Deep Cleansing Clothes by Human+Kind!! Are they really work?

Good mornings Fairies....

Στον ελεύθερο μου χρόνο λατρεύω να χαζεύω τις "βιτρίνες" των αγαπημένων μου ηλεκτρονικών καταστημάτων! Κάπως έτσι έγινε και εκείνο το απόγευμα χαζεύοντας στο Eyewish.gr!  Την προσοχή μου τράβηξαν αυτά τα υπέροχα Human + Kind! Λίγο οι vintage συσκευασίες τους, λίγο το ότι είναι οργανικά, λίγο ότι λάτρεψα τα χρώματα τους... Δεν άργησε να γίνει το κακό! 

 Η αγορά μου μεταξύ σαμπουάν και μαλακτικής κρέμας Human + Kind,  περιλάμβανε και πετσετάκια! Ναι, ναι, καλά διάβασες πετσετάκια, πετσετάκια καθαρισμού προσώπου! Για την ακρίβεια τα Deep Cleansing Clothes by Human+Kind

Ήθελα από καιρό κάτι παρόμοιο, για να μπορώ να καθαρίζω αποτελεσματικά το πρόσωπο μου στο τέλος της μέρας! Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα το magic mitt μου αλλά λόγω τιμής δεν μπορείς να το αντικαθιστάς εύκολα, οπότε 1 χρόνο μετά έπρεπε να βρώ κάτι εξίσου αποτελεσματικό και οικονομικό! 

Τα cleansing clothes με εξέπληξαν ευχάριστα και δεν άργησαν να μου γίνουν απαραίτητα! Η συσκευασία περιέχει 2 πετσετάκια καθαρισμού προσώπου, βαμβακερά, απίστευτα μαλακά, με μικροίνες που καθαρίζουν και απολεπίζουν απαλά το πρόσωπο! 

Οι τρόποι για να τα χρησιμοποιήσεις είναι πάρα πολλοί και κατά το δοκούν! Χρησιμοποιείς gel καθαρισμού? Βρέχεις το πρόσωπο και το πετσετάκι με χλιαρό νερό, βάζεις το gel στο πρόσωπο και κάνεις κυκλικές κινήσεις με το υγρό πετσετάκι στο πρόσωπο και στα μάτια σου! Χρησιμοποιείς γαλάκτωμα? Απλά αφαίρεσε το με το υγρό πετσετάκι! Θα έχεις πρόσωπο άψογα καθαρό σε βάθος και χρόνο μηδέν! Επίσης είναι πολύ καλό σύμμαχος στην αφαίρεση της μάσκας από το πρόσωπο!
Εγώ προσωπικά, μετά από κάθε χρήση, το ξεπλένω και το τρίβω με ένα σαπούνι Papoutsanis με ελαιόλαδο, και καθαρίζει κατευθείαν! Μία φορά την εβδομάδα το βάζω πλυντήριο και κάνει παρέα με τα ασπρόρουχα μου στους 40 βαθμούς!  Μετά από παραπάνω από 1 μήνα που το χρησιμοποιώ (μόνο το 1 έχω χρησιμοποιήσει προς το παρόν) είναι το ίδιο μαλακά όπως την πρώτη μέρα!
Τα  Cleansing Clothes by Human+Kind κοστίζουν 6.95€ και η συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια! Θα τα βρείς διαθέσιμα στο Eyewish.gr εδώ!
Να σου πώ και ένα μυστικό? Το κουτί το έχω αφήσει σε ένα ράφι του μπάνιου μου, απλά γιατί μου αρέσει να το βλέπω!

Πώς σου φαίνονται αυτά τα "πετσετάκια" καθαρισμού προσώπου, Fairy Girl??  Χρησιμοποιείς κάτι αντίστοιχο για τον καθημερινό καθαρισμό?

Many vintage kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη παρουσίαση, αγαπητή Fairy! Και νομίζω ότι με έπεισες να δοκιμάσω αυτά τα πετσετάκια καθαρισμού! Η αλήθεια είναι ότι θέλω να τα δοκιμάσω αρκετό καιρό τώρα, όπως και το καθαριστικό προσώπου! Αναρωτιόμουν αν μπαίνουν στο πλυντήριο και αν παραμένουν το ίδιο απαλά... Μου έλυσες κάθε μου απορία!! Καλή σου μέρα και πολλά φιλιά! Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καθαριστικό ήθελα και εγώ να το δοκιμάσω αλλά είναι καλό σε κανονικά προς ξηρά δερματα! Στο δικό μου που είναι μεικτό δεν ταιριάζει καθόλου η σύνθεση του!!! Οπότε μένω στα πετσετάκια,......
      Καλημέρες κορίτσι!!!

      Διαγραφή
  2. Egw exw edw kai pente xronia me panakia kai den ta allazw me tpt. Polu wraio post agapimeni filenada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ομορφο ποστ!!! εχω παραγγειλει κατι αναλογα πετσετάκια από το ebay και τα περιμενω πως και πως!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρο τα λιγουρευομαι και εγω αυτα τα πανακια.Εχω κατι μικρουλια απο το ΙΚΕΑ αλλα δεν εχουν καμια σχεση με αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ ενδιαφέρον! Έψαχνα κάτι ανάλογο μέχρι να αγοράσω το clarisonic τις γιορτές <3
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...