Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Witch Hazel Deodorant by The BeeKeeper.....

Γεια σας Fairies....

Τώρα πια όλες γνωρίζετε ότι αγαπώ τα χειροποίητα φυσικά προιόντα και όταν αυτά είναι ποιοτικά και μέσα σε όμορφες προσεγμένες συσκευασίες, τότε δεν τα βγάζω εύκολα από την καθημερινή μου ρουτίνα! Αυτό συμβαίνει και με τα προιόντα από The BeeKeeper, νομίζω πώς θέλω να δοκιμάσω οτιδήποτε φτιάχνουν γιατί κανένα από αυτά δεν με έχει απογοητεύσει ως τώρα! Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας μιλήσω για το αποσμητικό The Beekeeper από αμαμελίδα! 


Ομολογώ ότι είχα μία επιφύλαξη στην χρήση του διότι είμαι πολύ απαιτητική όσον αφορά την απαλότητα, την δράση αλλά και την φυσικότητα των αποσμητικών που χρησιμοποιώ....Όμως...... το Witch Hazel deodorant...
Όταν το εφαρμόζεις μυρίζει πολύ ιδιαίτερα, αλλά σύντομα αυτή η έντονη μυρωδιά χάνεται και μένει μία ανεπαίσθητη γλυκιά οσμή στην περιοχή της μασχάλης. Είναι απίστευτα απαλό, αφού το δοκίμασα και σε φρεσκοξυρισμένη μασχάλη και δεν την ερέθισε καθόλου! 
Η αποσμητική του δράση διαρκεί όλη μέρα, και είναι σε βολική συσκευασία roll-on! Η μικρή μελισσούλα του BeeKeeper έκανε και πάλι το θαύμα της! Το αποσμητικό χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα στην εφαρμογή του και εξατμίζεται αμέσως, τόσο που ξεχνάς αν φόρεσες αποσμητικό! 
Αν θέλεις και εσύ να το δοκιμάσεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τους The Beekepers στις σελίδες τους στο FB εδώ και εδώ... Ρώτα τους ό,τι θέλεις και διάλεξε κάτι από τα θαυματάκια που φτιάχνουν! Όπως έχω ξαναπεί, με τα φυσικά προιόντα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος, πόσο μάλλον όταν αυτά έχουν και ημερομηνία λήξης! 
Για σένα Fairy Girl που μένεις στην όμορφη Θεσσαλονίκη, μην ξεχάσεις να περάσεις από το Stand των The Beekeeper στην ΔΕΘ, μέχρι και τις 14 Σεπτέμβρη 2014! Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείς με την ποικιλία αλλά και την ποιότητα των προιόντων τους!

Έχεις δοκιμάσει κάτι από τους The Beekeeper, Fairy Girl? Έχεις δοκιμάσει ποτέ χειροποίητο αποσμητικό?

Περισσότερα reviews με προιόντα The BeeKeeper θα βρείς εδώ!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο...ακούγεται άκρως ενδιαφέρον Μαίρη Μαίρη!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτή την εταιρία αλλά μόλις μου κέντρισες την περιέργεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α! ναι πηρα απο την ΔΕΘ αρκετα σαπουνακια να δοκιμασω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...