Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Deep Hair Treatment Mask by Lulu and Boo!

Hello Fairies....

Τα Lulu and Boo έχουν έρθει και στην Ελλάδα από το αγαπημένο μου Andele.gr και δεν χορταίνω να τα δοκιμάζω! Αυτή τη φορά επέλεξα να δοκιμάσω μία βραβευμένη, οργανική μάσκα μαλλιών λίγο διαφορετική από τις άλλες!


Η Lulu and Boo, Shea Butter and Jojoba Deep Hair Treatment είναι μία πολύ ιδιαίτερη μάσκα, με οργανικά και βιολογικά συστατικά!
Περιέχει άκρως μαλακτικό Βούτυρο Καριτέ, σε συνδυασμό με Καρυδέλαιο, Καστορέλαιο, Ελαιόλαδο και έλαια jojoba τα οποία αφήνουν τα μαλλιά μεταξένια, λεία και απαλά. Περιέχει ακόμα και αιθέρια Έλαια Γερανιού, Λεβάντας και Κέδρου θεραπεύουν και  καταπραΰνουν το τριχωτό της κεφαλής. 
Το διαφορετικό είναι ότι την βάζεις στα μαλλιά σου ΠΡΙΝ λουστείς! Απλώνεις μία μικρή ποσότητα από την μάσκα που έχει υφή mousse στις άκρες των μαλλιών αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής (εαν το επιθυμείς) και την αφήνεις από μισή ώρα και πάνω! 
Στην συνέχεια λούζεις τα μαλλιά σου και έχεις τις πιο ενυδατωμένες και ζωηρές άκρες που είχες ποτέ! 
Θέλεις να σου πω πώς την χρησιμοποιώ εγώ? Πλέκω το πρωί τα μαλλιά μου σε μία πλάγια πλεξούδα και απλώνω την μάσκα πριν την πλέξω! Τα μαλλιά μου όλη μέρα μυρίζουν γεράνι και λεβάντα και αφού τα λούσω είναι super απαλά!

Θα την βρείς διαθέσιμη στο Andele.gr εδώ και το βαζάκι των 50ml κοστίζει 12€! Τα οργανικά προιόντα Lulu and Boo είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα ΜΟΝΟ από το Andele.gr και αξίζουν μία δοκιμή, μετά απλά θα τα ερωτευτείς!


Διάβασε περισσότερα reviews για τα αγαπημένα μου Lulu and Boo εδώ! Και μην απομακρύνεσαι.... σύντομα θα σου δωθεί η ευκαιρία να διεκδίκησεις ένα Lulu and Boo προιόν!
 
Ποιά είναι η αγαπημένη σου μάσκα μαλλιών Fairy Girl? Πώς σου φάνηκε αυτή που σου παρουσίασα?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Wow φαίνεται πολύ καλή!!! Μικρή ποσότητα βάζεισ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , πολύ μικρή χρειάζεται, είναι σαν Mousse και απλώνεται πανεύκολα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλό προϊόν φαίνεται να είναι και από τα συστατικά του.Ωραίο review!!!Θα την έχω υπόψιν μου!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσε! Είναι πολύ αποτελεσματική όντως!
      xoxoxo

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...