Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Do you want healthy hair that smells Coconut all day long?

Hi Fairies....

Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλιά! Αγαπώ το καλοκαίρι γιατί ξεχνάω τα πιστολάκια και τις πρέσες ισιώματος και αφήνω τα μαλλιά μου φυσικά σπαστά και σε διάφορες πλεξούδες, κότσους κ.α. Θα σου συστήσω ένα καταπληκτικό προϊόν για τα μαλλιά που αγαπώ, έχει 10 δράσεις και μυρίζει Καρύδα!





Ναι, καρύδα, είμαι σίγουρη ότι αυτό σε ενθουσίασε περισσότερο απ΄όλα! Η μυρωδιά κρατάει μέχρι την επόμενη μέρα στα μαλλιά μου και νιώθω ότι είμαι στην παραλία!
Το Uniq One all in one hair treatment Coconut by Revlon Professional όμως δεν μυρίζει απλά καρύδα, είναι ένα leave-in προϊόν που θρέφει, ενυδατώνει και επανορθώνει τα μαλλιά!

 10 ΔΡΑΣΕΙΣ:
1. Αναδόμηση για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά
2. Λάμψη και έλεγχος του φριζαρίσματος
3. Απαλά μαλλιά σαν μετάξι
4. Προστασία του χρώματος από τον ήλιο και τις UVA-UVB
5. Eύκολο styling και ίσιωμα
6. Εύκολο ξεμπέρδεμα
7. Δίνει όγκο
8. Κάνει το χτένισμα να διαρκεί
9. Αποτρέπει την δημιουργία ψαλίδας.
10. Προστασία κατά της θερμότητας από τα εργαλεία styling
Και μυρίζει ΚΑΡΥΔΑ!
Εσύ ψάχνεις κάτι άλλο σε ένα spray μαλλιών? Είναι πολύ ενυδατικό και περιποιείται τα μαλλιά μου, χρειάζονται μόνο 3 ψεκάσματα για όλα μου τα μαλλιά και είναι ιδανικό για ταξίδια αφού αντικαθιστά το μαλακτικό, την μάσκα, το λαδάκι και τον αφρό! 

Αναρωτιέσαι που θα το βρεις? Στο ανανεωμένο e-shop του CherryBox εδώ! Κοστίζει 15€ και θα σου διαρκέσει παραπάνω από 6 μήνες με καθημερινή χρήση! Αν λατρεύεις την μυρωδιά της καρύδας στα μαλλιά σου, νομίζω πώς δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο για να σε πείσω! 
Το έχεις δοκιμάσει Fairy Girl? Αγαπάς την μυρωδιά της καρύδας? Θα χαρώ να μου πείς αν έχεις κάποιο άλλο ίδιου τύπου προιόν που αγαπάς να χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου!

Many Coconut kisses from Fairy {oo} Mary!

5 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ καλό προϊόν θα τ δοκιμάσω φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I will not mind smelling like coconut and is true a reminder of the beach, the product sound amazing like the idea it makes your hair shiny and protects from heat so much it does for one product the type of product I will not mind investing in. Great review (thanks for catching the typo I guess everyone else spell it the same way he he he)
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. We have many brands in India and in fact every house in India does own a coconut oil bottle.. glad ur enjoying this.. thanks fr sharing xo
    http://natashabhatt.blogspot.in/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ κάλο και αυτό, αλλά και η κόκκινη συσκευασία, ψαξτο και στο ebay, εγώ από εκεί το αγοράζω και είναι πιο φτηνό!

    xoxo Beauty tips n reviews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο post!!! H αλήθεια είναι ότι θα το αγόραζα μόνο και μόνο για το άρωμα του! Πολλά φιλιά Μαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...