Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Let's Glow(Box) in July!

Hi Fairies...

Ομολογώ πώς και το GlowBox είχα πολύ καιρό να τα παραγγείλω...... Αλλά αφού το καλοκαίρι το αφιέρωσα στα συνδρομητικά κουτιά, εγχώρια και ξένα ( δές εδώ, εδώ αλλά και εδώ) δεν μπορούσα να παραλείψω το GLowBox.

Έτσι μόλις πήρα το μήνυμα ότι οι συνδρομές άνοιξαν, έσπευσα να το παραγγείλω!

Glow Box Ιουλίου 2014 λοιπόν..
Let's Get Fresh...

Decubal Κρέμα ποδιών, μαλακτική με αποσμητική δράση!Ό,τι χρειάζονται τα ποδαράκια μας δηλαδή τώρα το καλοκαίρι! Full Size, τιμή 10.00€
Αγαπημένο Monoi Tiki Tahiti Tiare, travel size 30ml
My Own, Shower Gel and Body Lotion White Musk σε Travel Sizes. Μυρίζουν μαγευτικά  και έντονα. Νέα εταιρεία και πολύ οικονομική απ'ότι βλέπω, αφού τα full sizes κοστίζουν 3€ και 3€ αντίστοιχα.
Αντηλιακό YouthLab με spf 50 για λιπαρές επιδερμίδες το οποίο βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Full Size τιμή 17€
Και bonus ένα λαστιχάκι-αξεσουάρ Kitsch από την νέα αισιόδοξη σειρά "I am...." Love – Beautiful – Peace – Happiness – Grateful, που τόσο ήθελα να δοκιμάσω. Τιμή 12€ η 5άδα!
Φορέστε τα στα μαλλιά σας, όσο και στον καρπό σας και θα υπενθυμίζουν σε εσάς (και στους γύρω σας) πως είστε μια γυναίκα αισιόδοξη και δυναμική. 

Μάθε περισσότερα για το GlowBox και τα νές προιόντα του e-shop του από εδώ! Εντόπισα και τα Konjac Sponges που δεν σου κρύβω πώς δεν θα τους αντισταθώ για πολύ!

So Fairy Girls .... Get Fresh and Enjoy the sun & the sea!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...