Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

The BeeKeeper!

Hi Fairies...

Τί συμβαίνει ότι μία μελισσούλα αρχίσει να φτιάχνει χειροποίητα καλλυντικά? Γίνονται τα BeeKeeper Homemade  και όλο το πακέτο μυρίζει ομορφιές! 
Παρέλαβα κάποια προϊόντα από την υπέροχη ομάδα του BeeKeeper και ομολογώ ότι είναι ότι πιο φυσικό έχω δοκιμάσει! Ένα αντηλιακό προσώπου που μυρίζει πραγματική καρύδα, μία κρέμα ημέρας καταπραϋντική και ενυδατική σαν την Αλόη που περιέχει, ένα καθαριστικό gel με την δροσιά του αγγουριού και την απαλότητα του χαμομηλιού και ένα face scrub με την απαραίτητη τραχύτητα των κόκκων καρυδιού και την ενυδάτωση του αμυγδαλέλαιου!

Πήρες μία ιδέα? 
Η αντηλιακή είναι με δείκτη προστασία spf 10-15, είναι απαλή, μυρίζει υπέροχα και προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση στο πρόσωπο! Καθόλου λιπαρή, οπότε ιδανική για μεικτές επιδερμίδες σαν την δική μου!
Το Face Wash περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού και αγγουριού! Είναι πραγματικά τόσο δροσερό όσο το φρεσκοκομμένο καλοκαιρινό αγγουράκι! Το χρησιμοποιώ τα πρωινά για να "ξυπνάει" τις αισθήσεις μου!

Είναι ενυδατικό και νιώθω ότι παράλληλα με τον καθαρισμό, προστατεύει το πρόσωπο μου από την ξηρότητα και την αφυδάτωση χωρίς όμως να το βαραίνει! Να σημειώσω ότι δεν είναι ιδανικό για την αφαίρεση μακιγιάζ! Ε, καλά δεν μπορεί να τα κάνει και όλα! Είναι και 100% φυσικό!
Η κρέμα ημέρας με Aloe Vera είναι λεπτόρρευστη και απορροφάται εύκολα! Χρειάζεται μικρή ποσότητα για να μην πέσει "βαριά".
Το face scrub το λάτρεψα! Αφήνει το πρόσωπο μου, τόσο απαλό σαν του μωρού! Τα φυτικά συστατικά του, μόνο πλεονεκτήματα χαρίζουν στο δέρμα μου! Αυτό το προϊόν των BeeKeeper ήταν πολύ νέο, όταν έφτασε σε μένα, τώρα κυκλοφορεί λίγο βελτιωμένο και εμπλουτισμένο με σκόνη και άρωμα κερασιών! (yummi)
Και μερικά νέα προϊόντα για το καλοκαίρι......
....και μερικά ακόμα πιο λαχταριστά προϊόντα....

Τα BeeKeeper Homemade έχουν την έδρα τους στην Θεσσαλονίκη και μπορείς να γίνεις fan στις σελίδες στο Facebook, για να ενημερώνεσαι για ότι νεότερο και να λύσεις τις οποίες απορίες σου! The Beekeeper - BeeKeeper Homemade!

Να θυμάσαι, ένα προϊόν που είναι 100% φυσικό και φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι, μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στην επιδερμίδα σου!

Έχεις δοκιμάσει από την BeeKeeper? Τι σας άρεσε περισσότερο από τα προϊόντα τους Fairy Girls?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR Samples 

Subscribe to Newsletters and stay in touch with Fairy Make up Tales!  

10 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο ποστ κ τι όμορφες συσκευασίες :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάρα πολύ ωραίο post για ελληνικά φυσικά καλλυντικά...άκρως ενδιαφέρουσα η ενυδατική...ξέρεις ήδη την αγάπη μου για τα old school προϊόντα!!!πολλά φιλάκια Mary Mary!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ξέρω την ξέρω.... Ίσως σε καταφέρω να στραφείς και λίγο προς τα φυτικά!!! χαχαχ
      φιλια πολλα!

      Διαγραφή
  3. interesting article, I will not regret what she read. thank you
    Come visit →PANAMA ASTI
    post comments or reviews... Me will be very nice :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ta paidia ftiaxnoun uperoxa pragmata. Ta exw dokimasei k eimai trelh fan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ομορφα πραγματα ειναι αυτα! δεν τα γνωριζα, ευκαιρια να τα επισκεφθω και να τα μαθω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ομορφούλικα φαίνονται όλα! Δεν την γνώριζα την εταιρεία! Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το Face Wash και η Day Cream!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν την ήξερα την εταιρεία αν και αγαπώ τα φυτικά προϊόντα. Τώρα τους γνωρίζω και φαίνονται πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...