Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

No More Oily Hair With MoroccanOil!

Hi Faires....

Όλα τα χρόνια της ζωής μου υποφέρω από λιπαρά μαλλιά, για την ακρίβεια από λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες (συνέπεια των βαφών και της θερμότητας). Τώρα που πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου οι άκρες των μαλλιών μου έχουν πλέον αποκατασταθεί και με την βοήθεια του ΜoroccanOil (που σου είχα μιλήσει εδώ) και άλλων συμπληρωματικών προϊόντων, χαίρουν πλέον άκρας υγείας, σε σημείο που μπορώ να πω ότι πλέον έχω κανονικά μαλλιά στις άκρες! Όμως τι γίνεται με την λιπαρή ρίζα?
Έχω δοκιμάσει ότι σαμπουάν υπόσχεται μείωση της λιπαρότητας χωρίς καμία επιτυχία! Κάθε 2η μέρα τα μαλλιά μου απαιτούν λούσιμο!




Και κάπου εδώ, ο φίλος και επίσημος αντιπρόσωπος της MoroccanOil και της TANGLE TEEZER Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων , κος Τάκης Βρεττάκος, ήρθε να μου προτείνει να δοκιμάσω την νέα θεραπεία κατά της λιπαρότητας, Oily Scalp Treatment by MoroccanOil! Η κανονική συσκευασία της θεραπείας είναι σε γυάλινο μπουκάλι με σταγονόμετρο! 


Εμένα μου έστειλε 3 αμπούλες επαγγελματικής χρήσης, που η κάθε μία από αυτές έφτανε για 2-3 χρήσεις (1-2 εβδομαδιαίως). 

Ομολογώ ότι ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ αλλά ήμουν κάπως δύσπιστη! Μετά από 3 χρήσεις, όταν δηλαδή τελείωσε η πρώτη αμπούλα δεν είχα δει κάποια αισθητή διαφορά! Το ανέφερα στον κο Βρεττάκο και μου είπε να εστιάσω λίγο περισσότερο στο μασάζ που θα έπρεπε να κάνω στην περιοχή του κεφαλιού! 
Προς μεγάλη μου έκπληξη και ενώ τελείωνα και την 2η αμπούλα (5+εφαρμογές) και κάνοντας καλύτερο μασάζ στις ρίζες, τα μαλλιά μου κέρδισαν μία μέρα λούσιμο!
Οι ρίζες μου δεν είναι πλέον τόσο λιπαρές και ας ταλαιπωρούνται με την ζέστη! Έχω πιο φρέσκα μαλλιά και δεν φαντάζεσαι πόσο με ευχαριστεί αυτό! 
Συμπέρασμα: Το Oily Scalp Treatment δουλεύει και εγώ έχω σκοπό να πάρω την full size συσκευασία και να ολοκληρώσω την θεραπεία! Η MoroccanOil εγγυάτε ότι αφού τελειώσεις όλη τη θεραπεία τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και 3 μήνες στα μαλλιά σου! Απίθανο???
Και για εσάς που πιθανών υποφέρεται από ξηρότητα στις ρίζες των μαλλιών σας, η MoroccanOil έχει την αντίστοιχη θεραπεία, το Dry Scalp Treatment! Τα προιόντα της MoroccanOil είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα κομμωτήρια!
Σας είπα ότι ήδη κυκλοφόρησαν οι νέες Limited Edition Tangle Teezers?? (soon...)
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Βρεττάκο για πληροφορίες και παραγγελίες στο 2610453742 και 6939301300.

Εσύ υποφέρεις από λιπαρά μαλλιά Fairy Girl? Πώς σου φαίνεται η λύση που σου προτείνω?

Many fresh kisses from Fairy {oo} Mary!

7 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο προϊόν φαίνεται αγαπάω morrocanarganoil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερ-αγαπώ το λαδάκι και τη μάσκα της Moroccanoil, τα οποία κάνουν θαύματα στα μαλλιά μου!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω και κάποιο σαμπουάν της εταιρίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το δοκιμάσω σλιγουρα !!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω! Έχω ακούσει καλές κριτικές για τα προϊόντα τους και θέλω να τα δοκιμάσω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπημένο MoroccanOil!!!δεν αμφιβάλλω ότι πρόκειται για εξαιρετική θεραπεία!!!πολύ ωραίο ποστ Μαιρούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...