Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Voglia Di Sole Crema Solare Spf 50+ "Λαχτάρα για τον ήλιο"!

Hi Fairies.....

Όταν οι Beauty Bloggers αρχίζουν να δοκιμάζουν νέα αντηλιακά, ξέρεις ότι το καλοκαίρι σου χτυπάει την πόρτα! 
Το πρώτο αντηλιακό για φέτος που δοκίμασα, ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα από το Andele.gr, είναι ιταλικό και δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγει της προσοχής μου!


Κυκλοφόρησαν λοιπόν και στην Ελλάδα, τα νέα αντηλιακά Voglia Di Sole της Helan, για σώμα και πρόσωπο με δείκτες προστασίας SPF 30 και 50. Voglia Di Sole, σημαίνει "Λαχτάρα για τον ήλιο" αλλά επειδή όσο και να τον αγαπώ, τον φοβάμαι, επέλεξα το αντηλιακό προσώπου με δείκτη 50 που υπόσχεται ενυδάτωση και αντιγύρανση!

Voglia Di Sole περιέχουν εκχυλίσματα Καρυδιού, Καρπουζιού, Σμέουρου, Karanja καθώς και βιταμίνη Ε. Υπόσχονται ασφαλές μαύρισμα με φωτοσταθερά φίλτρα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 
Η υφή του είναι σαν κρέμα και χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για όλο το πρόσωπο! Ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι είναι αρκετή, απλώνεται εύκολα αλλά δεν γυαλίζει στο πρόσωπο, δεν κολλάει και δεν αφήνει το αντιαισθητικό "λευκό πέπλο" που αφήνουν οι περισσότερες αντηλιακές με μεγάλο δείκτη προστασίας!
Την φόρεσα καθημερινά στο γραφείο κάτω από το μακιγιάζ μου και πραγματικά το πρόσωπο μου ήταν επαρκώς ενυδατωμένο. Με κράτησε ματ για περίπου 4 ώρες και μετά άρχισε δειλά δειλά να κάνει την εμφάνιση της μία ελαφριά γυαλάδα! Αλλά ας είμαστε επιεικής....
Μιλάμε για αντηλιακό με δείκτη SPF50. Στα συν + του, η αδιάβροχη και αντιρυτιδική σύνθεση του, καθώς και η πολύ καλή τιμή του στα 15€ δεδομένου της ελάχιστης ποσότητας που χρειάζεσαι!

Ξέχασα να σου αναφέρω ένα από τα πιο σημαντικά για μένα τουλάχιστον) θετικά του, , έχει  μια υπέροχη απαλή μυρωδιά που δεν έχω ξαναμυρίσει σε αντηλιακό. Δεν είναι φρουτώδες, ούτε λουλουδάτο, είναι κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, είναι μια μυρωδιά γλυκιά, ευχάριστη, που προφανώς οφείλετε στα φυτικά συστατικά του!  
Μπορείς να το βρεις εδώ στο Andele.gr.

Δε σου κρύβω ότι τα Voglia Di Sole έχουν ένα προϊόν που εξίταρε την φαντασία μου και θα το αποκτήσω μόλις ξεκινήσουμε το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία! Πρόκειται για ένα spray που ονομάζεται "Acqua Idratante Abbronzante Antisale con Acido Ja"
Είναι ένα ενυδατικό spray μαυρίσματος με υαλουρονικό οξύ, κατάλληλο για σώμα και μαλλιά! Εμποδίζει την αφυδάτωση και διασφαλίζει μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας, αφήνοντας το δέρμα μεταξένια απαλό. Το χρησιμοποιείς πάνω από το αντηλιακό σου αρκετές φορές τη μέρα κατά την διάρκεια της ηλιοθεραπείας και αυτό σταδιακά  εντείνει το μαύρισμα σου ενώ παράλληλα ενυδατώνει το σώμα και το πρόσωπο σου. 

Μπορείς να δεις περισσότερα για αυτό εδώ!

Λοιπόν Fairy Girls Πώς σας φάνηκε το νέο αντηλιακό μου? Εσείς ξεκινήσατε την εντατική αντηλιακή προστασία?

Many kisses from happy Fairy{oo}Mary! 
Subscribe to Newsletters and stay in touch with Fairy Make up Tales! 

12 σχόλια:

  1. Δεν τα εχω δει!! Ακούγεται σούπερ όμως ειδικά αυτο με το απαλό άρωμα μου άρεσε πολυ! Θα το κοιτάξω asap :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wow 50 + and water-proof. Looks like a great deal. I use a tinted one with SPF40 made by a local indian brand. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαίνεται ένα αρκετά ενδιαφέρον αντηλιακό Μαίρη μου!!!
    και φυσικά ξέρεις ότι εμπιστεύομαι την κρίση σου!!!
    την εταιρεία δεν την γνώριζα αλλά εκεί παίζεις και καλύτερα...στην γνωριμία με τις νέες εταιρείες!!
    πολύ ενημερωτικό και ενδιαφέρον post!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vow.. this product is really good.. i loved the orange packaging too :) nice review

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη και εγω ετυχε να μπω σε ενα φαρμακειο που ειχε promotion του συγκεκριμενου αντηλιακου αλλο ενα θετικο εκτος απο αυτα που ανεφερες ειναι οτι δεν χρειαζεται να φορεσεις κρεμα ημερας απο κατω...λειτουργει και σαν κρεμα ημερας!Αρα 2 σε 1...:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ναι έχεις τόσο δίκιο! Έχει αντιγυραντικές ιδιότητες! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...