Κυριακή 11 Μαΐου 2014

10 High-End Products Worth the Hype #Tag

Hello Fairies.....

Είναι γνωστό σε όλους, εμείς τα κορίτσια λατρεύουμε τα ακριβά, πολυτελή και ποιοτικά καλλυντικά (και παπούτσια)! Κάποια τα αγαπάμε και τα ξανά αγοράζουμε και ποτέ δεν τα αποχωριζόμαστε και κάποια απλά τα τελειώνουμε και τα ξεχνάμε! Μία βόλτα στα μαγαζιά μας ανανεώνει, μας δίνει κέφι και όταν τα ψώνια περιλαμβάνουν ακόμα μία mascara ή ακόμη ένα blusher (που ορκίζομαι ότι δεν το είχα σε αυτή την απόχρωση) όλα γίνονται μαγικά! Όλα αυτά λοιπόν τα απαραίτητα-αναγκαία-περιττά που κάνουν εμάς τα κορίτσια ακόμα πιο όμορφα θα παρουσιαστούν σε αυτό το tag.




Η Σοφία του Beauty in Crisis  ξεκίνησε αυτό το tag  για να μοιραστούμε ομορφιές, εθισμούς και να ξεσηκωθούμε, όπως λέει.....
10 High-End Products Worth the Hype #Tag ή αλλιώς ... τα προϊόντα πολυτελείας που έχεις στο makeup-bag σου και πραγματικά επιβεβαιώνουν το μύθο τους! 
Πάμε να σας δείξω τα δικά μου καλύτερα High-Εnd products που δεν λείπουν ποτέ από την συλλογή μου!

H μοναδική και καθόλου οικονομική La Prairie διαθέτει προϊόντα περιποίησης που αν τα δοκιμάσεις σίγουρα θα τα λατρέψεις. Creme de jour Anti-age by La Prairie με δείκτη προστασίας spf30. Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν την έχω κάνει review,  αλλά αν το θέλετε μπορείτε να μου το ζητήσετε στα σχόλια.
Για την Even Better by Clinique τι παραπάνω να πω! Όλα όσα θέλεις να μάθεις βρίσκονται γραμμένα εδώ! Εγώ απλά την λάτρεψα!
Για μένα είναι λατρεμένη εταιρεία η Shiseido, και παρόλο που δεν αποχωρίζομαι ποτέ την αντηλιακή της πούδρα και το αντίστοιχο foundation (check-αρε τα εδώ),  είπα να σας δείξω το αγαπημένο μου ρουζ! Είναι το περιορισμένης έκδοσης, Camellia compact Blush, περιέχει τρία χρώματα και είναι αγαπημένο μου! Θυμήσου το εδώ!
Bronzer by Lancome...  Ιδανικό για καλοκαιρινή, λαμπερή και ηλιοκαμένη όψη! Το έχω τιμήσει δεόντως, οπότε συγχωρήστε την μισό-τελειωμένη όψη του.
Το συγκεκριμένο concealer είναι πολύ πρόσφατη ανακάλυψη, αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να το αποχωριστώ ποτέ! Sheer Eye Zone Corrector by Shiseido! (review here)
Glitter Eye Pencel by Sisley! Ό,τι πιο έντονο και παράλληλα glitter-ατο υπάρχει σε μολύβι ματιών σε σκούρα μωβ απόχρωση "Dark Amethyst"!
 
Δύο αγαπημένα κραγιόν από την Estee Lauder. Ξεκίνησα να σας δείξω το αγαπημένο μου ροζ-λιλά Indian Summer, αλλά δεν ήθελα να αφήσω το Wild Fawn παραπονεμένο. Ιδανικές αποχρώσεις για καλοκαίρι!
Anti-blemish Solution foundation by Clinique. Αόρατη κάλυψη και ελαφριά υφή. Αυτά είναι αρκετά για να το έχω πάντα σε πρώτη ζήτηση! (review)
Hypnose Doll's Eyes by Lancome! Η καλύτερη από όλες της Hypnose κατά την γνώμη μου! (αν αναρωτιέσαι γιατί έχει κυρτό βουρτσάκι, διάβασε εδώ)
Το πιο αγαπημένο μου σας το άφησα για το τέλος! Κάποιες ίσως αναρωτηθούν, τι διαφορά κάνει στο μακιγιάζ ένα προϊόν που σχεδόν δεν φαίνεται με γυμνό μάτι! Όμως δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν υπάρχει μακιγιάζ για μένα, χωρίς τους αγαπημένους μου Meteorites by Guerlain σε διάφορες εκδοχές που μπορείς να δεις εδώ. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ την Limited Edition, Perles du Paradis! (review here)

Ελπίζω να σας άρεσαν τα αγαπημένα μου High-end προιόντα... Θα χαρώ να  κάνετε το tag όλες, όσες σας άρεσε και να μου αφήσετε το Link στα σχόλια!
Many kisses from tagged Fairy {oo} Mary!
Subscribe to Newsletters and stay in touch with Fairy Make up Tales! 

7 σχόλια:

  1. εν ξέρω γιατί, αλλά με την clinique δεν τα πάω και πολύ καλά!! ίσως γιατί η dramatically moisturazing δεν μου είχε πάει καθόλου στο δέρμα όταν την είχα πάρει και από τότε ...κλείδωσα!! τα υπόλοιπα, όμως, είναι από εταιρείες που λατρέυω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ η συγκεκριμένη ενυδατική δεν μου έκατσε ούτε εμένα καλά στο πρόσωπο αλλα όλα τα άλλα που δοκίμασα είναι αγαπημένα!

      Διαγραφή
  2. παρα πολύ ωραιο tag και πολύ ωραια προιοντα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο αυτα εχω μονο της clinique, μονο του μου φανηκε λιγο ξηρο κ ετσι το αναμειγνυω με λιγη bb cream κ γινεται τελειοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλήθεια ε? για την δική μου επιδερμίδα ιδανικό! Τελικά αυτη η bb μας σώζει! Και εγώ όταν κάτι θέλω να αναμείξω πάντα την bb χρησιμοποιώ!

      Διαγραφή
  4. Ουαου!!!!!!! Δεν ξέρω καν τι να πω...είμαι ενθουσιασμένη!!! Λάτρεψα τις επιλογές σου και όπως σωστά περίμενα με ξεσήκωσες για επόμενες αγορές ;-)

    Φιλιά πάρα πολλά Μαίρη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...