Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Beauty Comes In Small Size...BeautyTestBox!

Hi Fairies...

Ποια δεν έχει αγαπήσει το μικρό κόκκινο συνδρομητικό κουτάκι BeautyTestBox και δεν το έχει ζηλέψει έστω και μία φορά? Εγώ αυτό το μήνα στάθηκα Π Ο Λ Υ τυχερή και χθες έφτασε στην πόρτα μου! 

Η λαχτάρα του unboxing δεν περιγράφεται, όσες από εσάς την έχετε ζήσει όμως, με καταλαβαίνετε απόλυτα!


Πριν σας δείξω το περιεχόμενο να σας πω ότι το BeautyTestBox είναι το πρώτο συνδρομητικό κουτί που έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και είναι το μόνο που ανέρχεται σταθερά και όχι μόνο κρατάει την ποιότητα του, αλλά την αυξάνει θεαματικά κάθε μήνα! Στο eshop του έχουν προστεθεί απίστευτα brands και είναι το μόνο της κατηγορίας του με δωρεάν μεταφορικά! Voila, my May Box!

Αρκετά όμως σας κράτησα σε αγωνία νομίζω, πάμε να σας δείξω αναλυτικά το BeautyTestBox Μαίου που μου κόστισε 10€ (+3 αντικαταβολή).
1. Elegant σκιά ματιών σε μορφή compact που περιέχει micro Glitter! Αγαπώ την Elegant και τα ποιοτικά καλλυντικά της και είμαι πολύ τυχερή που θα δοκιμάσω την εν λόγω σκιά, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας! Full size, τιμή 22.75€
2. REN Moroccan Rose Otto Bath Oil! Έλαιο από το πανάκριβο έλαιο του Ρόδου του Μαρόκου. Υπέροχη μαγική μυρωδιά, που χαρίζει μία αίσθηση αρμονίας και πληρότητας! Το καταπληκτικό είναι το ρόδο αυτό ανθίζει μόνο μία φορά το χρόνο, τον Μάιο, και συλλέγεται αποκλειστικά και μόνο την αυγή γιατί τότε το αιθέριο έλαιο είναι πιο αρωματικό! Δεν ακούγεται τόσο ιδιαίτερο και μαγικό? Travel Size.

3. Avon Limited Edition άρωμα Little Black Dress.
Άρωμα σε συλλεκτική συσκευασία των 30ml και τιμή σύμφωνα με το φυλλάδιο του BTB, 35,60€, αυτή την στιγμή είναι σε προσφορά και κοστίζει περίπου 17€, Μυρίζει πολύ αισθησιακά και το βολικό μέγεθος του, το λάτρεψα! Full size!

4. ADEN Cosmetics - Nail Treatment!
Υπέροχη ανοιξιάτικη συσκευασία και ένα προϊόν που το είχα απόλυτη ανάγκη αυτή την στιγμή.  Είναι μία θεραπεία νυχιών με ορατά αποτελέσματα μέσα σε 10 μέρες χρήσεις, ενάντια σε φθορές και άμεση αποκατάσταση της επιφάνειας του νυχιού! Που σημαίνει ότι σε 10 μέρες θα σας έχω τα αποτελέσματα! Στα θετικά, η πολύ ωραία ανοιξιάτικη συσκευασία του βερνικιού, που απ' ότι είδα η νέα σειρά νυχιών της ADEN διαθέτει πολλά όμορφα ακόμα προϊόντα περιποίησης νυχιών! Full Size, τιμή 10,0€

5. ADEN Cosmetics - Universal 3 in 1 mascara.
Mascara 3 σε 1 για όγκο, μάκρος και διαχωρισμό των βλεφαρίδων. Διαθέτει πρωτοποριακή φόρμουλα και εύκαμπτο βουρτσάκι. Full Size, τιμή 11,25€

Σύνολο full size προϊόντων κουτιού 61,50€ χωρίς να υπολογίσω την αξία του travel size ελαίου της REN. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί λέω ότι το BTB σέβεται και αγαπάει τα κορίτσια του! Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στα κουτιά του είναι διαθέσιμα στο ανανεωμένο e-shop τους!


Πολύ σύντομα θα σας κάνω review και κάποιων ακόμα προϊόντων από το BTB που παρέλαβα στα πλαίσια του 15 lucky bloggers Project και φυσικά ξεχωριστά review των παραπάνω προϊόντων!



Πώς σας φάνηκε το BTB αυτού του μήνα Fairy Girls? Εσείς το προλάβατε?

......and don't forget, Beauty Comes in Small size!!!

Many kisses from feeling lucky Fairy {oo} Mary!

23 σχόλια:

  1. πολύ τυχερή Μαιρούλα,πάλι έγινε πανικός με το κουτάκι που αναμφισβήτητα έχει σταθερά ανοδική πορεία αλλά σου έστειλαν κι πολύ καλά προϊόντα!!!περιμένουμε και τα reviews!!!να τα χαρείς νεραϊδούλα!!!πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι πολυ χαρούμενη με αυτά που έλαβα, και πραγματικά κάθε μηνα γίνεται πανικός !! Ξεκινάω δοκιμές...πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. αχχ τι τελεια πραγματα που ειχε μεσα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όντως σταθηκες πολύ τυχερη! πανέμορφα ολα τα προιόντα , με γεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικό κι αυτή τη φορά!
    Υπέροχα!
    Περιμένω με ανυπομονησία και το δικό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παρήγγειλα και εγώ (επιτέλους μετά από τόσο καιρό το κατάφερα και το πρόλαβα ) .Από ότι βλέπω είχε τέλειααααα πραγματάκια μέσαααααα !! Ανυπομονώ να δω και το δικό μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. How amazing things! *o*
    I hope that you visit my blog too and maybe follow: SPIKED-SOUL.BLOGSPOT.COM :)
    Have a nice day!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ωραιο κουτακι...παλι δεν το προλαβα εγω.,...περιμενω τις εντυπωσεις σου απο τα προϊοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ναι ναι μόλις τα δοκιμάσω σπευδω να σας ενημερώσω!! φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Σε ζηλεύω απίστευτα!!!!!!!Θέλω κι εγώ!!!!!!! Με γεια σου κορίτσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με γεια! ωραίο κουτάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα το ξανά πω πολύ τυχερή τελεία όλα το. BTB είναι το καλύτερο κουτάκι :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ....
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωταω για την γυναικα μου μην παρεξηγηθω

      Διαγραφή
    2. Θα πρέπει να μπεις στην σελίδα τους, να ανοιξεις λογαριασμό ώστε όταν ανο΄ξουν οι συνδρομες τον επόμενο μήνα να σου έρθει μήνυμα και στην συνέχεια (αν προλαβεις) να το παραγγείλεις!!! Καλη μέρα!!

      Διαγραφή
  12. Τι ωραίο κουτάκι!!!!Ειδικά το ren το ζήλεψα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντάξει είναι υπέροχο! Το BTB για άλλη μιά φορά δείχνει πόσο σέβεται τις πελάτισσές του και συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς την κορυφή :)
    Πολύ ωραία παρουσίαση, μου άρεσε πολύ το άρωμα Avon σαν προσθήκη! Την πούδρα θα την ευχαριστηθείς σίγουρα, ήμουν κι εγώ στις 15 τυχερές bbloggers που έλαβαν προιόντα και το ένα ήταν αυτή...Τη φοράω και σαν σκιά και σαν πούδρα στα μήλα, είναι τέλεια!
    Περιμένουμε review για όλα, πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...