Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Maybe Your Face Needs a Special Toner....Lulu and Boo has the sollution!.

Hi Fairies....

Σήμερα αποφάσισα να ανοίξω ένα μεγάλο κεφάλαιο στον τομέα περιποίηση προσώπου, που είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς αγνοείτε, και πριν λίγο καιρό το προσπέρναγα και εγώ! Αφορμή ένα προϊόν από την αγαπημένη μου Lulu&Boo



Το θέμα μας λοιπόν είναι η τόνωση της επιδερμίδας μετά τον καθαρισμό, είτε αυτός γίνεται με gel είτε με γαλάκτωμα! Οι περισσότερες το παραμελείτε γιατί δεν το θεωρείτε καθόλου σημαντικό και περνάτε μετά τον καθαρισμό απευθείας στην ενυδάτωση! Μέγα λάθος!
Οκ, το παραδέχομαι μέχρι πριν από λίγα χρόνια το ίδιο έκανα και εγώ! Από τότε όμως που άρχισα να χρησιμοποιώ συστηματικά τονωτική lotion (toner) έχω δεί την επιδερμίδα μου να αλλάζει δραματικά! Καταρχήν, με την τονωτική lotion φεύγουν ακόμα και τα ελάχιστα ίχνη μακιγιάζ που έχουν ξεφύγει του καθαρισμού. Κατά δεύτερον τονώνεται η επιδερμίδα και συσφίγγουν οι πόροι (ορατά). Ξεθαμπώνει η επιδερμίδα και αρχίζει και πάλι να ακτινοβολεί! Πιστέψτε με αν εντάξετε και εσείς στην καθημερινή σας ρουτίνα την τονωτική lotion θα δείτε ορατή διαφορά! Δεν είναι ανάγκη να είναι της ίδιας σειράς με το καθαριστικό σας, αλλά είναι σημαντικό να είναι κάτι που μυρίζει όμορφα και σας φτιάχνει τη μέρα! 

Ας περάσουμε όμως τώρα στο προκείμενο! Το αγαπημένο μου toner την τελευταία περίοδο είναι το Orange Blossom Organic Toner της αγαπημένης πλέον Lulu&Boo! 98% Οργανικά συστατικά, υπέροχη μυρωδιά πορτοκαλιών και ιδιαίτερη περιποίηση γα την μεικτή επιδερμίδα μου!

Περιέχει Aloe Vera που παρέχει ενυδάτωση και επούλωση, νερό μανταρινιών που καθαρίζει τους πόρους του δέρματος, νερό πορτοκαλο-ανθών και βαλσαμέλαιο! Τονώνει, συσφίγγει, καθαρίζει, βελτιώνει, και έχει και αντιβακτηριδιακή δράση! 
Το καλύτερο με το Orange Blossom Organic Toner, πέρα από το υπέροχο γυάλινο μπουκάλι του που λατρεύω είναι ότι στην συσκευασία του περιέχει και μία αντλία spray, ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ενυδατικό mist και να ψεκάζεις το πρόσωπο όποτε νιώθεις την ανάγκη ενυδάτωσης και τόνωσης! Εγώ έχω βάλει μόνιμα την αντλία επάνω και το χρησιμοποιώ με αυτήν! Το βράδυ ψεκάζω ένα βαμβάκι και περνάω το πρόσωπο μου πριν από την κρέμα ή το λάδι νυχτός και το πρωί απλά το ψεκάζω, αφού το έχω πλύνει με το υπέροχο gel καθαρισμού της Lulu&Boo το Nettle and Lemon Tea Τree Cleansing Gel, για το οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ όλες τις λεπτομέρειες!
To Orange Blossom Organic Toner είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μόνο από το Andele.gr εδώ και κοστίζει 16,65€.

























Εσείς χρησιμοποιείτε toner μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας Fairy Girls? Ποιό είναι το αγαπημένο σας?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

18 σχόλια:

  1. Πω πρέπει να μυρίζει τελεία εγώ αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ ένα φυσικό με ρόδονερό κ αντλία. Σπρευ. Όντως πολύ βολική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Great review and the product I never heard of before so interesting to know about it.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ένα με ροδόνερο, έχει ήπια μυρωδιά κάτι που μου αρέσει πολύ γιατί δεν συμπαθώ τις έντονες μυρωδιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένο ροδόνερο, και αυτό εχει μια πολυ απαλή μυρωδια που σε τονωνει!

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ τα Lulu & Boo και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε ότι αφορά τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας πριν την ενυδατική άλλωστε αν δεν κάνεις τα παραπάνω έχεις μισή ομορφιά,επίσης αγαπώ πολύ το adele.gr έχει υπέροχα προϊόντα σε καταπληκτικές τιμές! Πολύ ωραίο το post ! Πολλά φιλιά ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. vow.. i love this product wud work great fr me wish it was available here,, nice review Mary xo
    http://natashabhatt.blogspot.in/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται υπέροχο προϊόν ! Θέλω να αγοράσω ένα toner για να χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. nice post i am also writing blog on http://pikandeeweb.com/.. plz see and give me a feedback thank you...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Lovely post! <3
    Isz. xx from http://thefashionnewbieandco.blogspot.nl/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαραίτητο όντως το toner!!
    εκτός από αυτά που αναφέρεις...επαναφέρει το ph του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας!Εγώ χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά κάνεις doll, εγώ και το πρωί για τόνωση! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Beautiful post and lovely blog!
    By the way I've never visited your blog before..it's really interesting! Keep it up! :)
    If you want you could come to visit my blog, i would be happy to know what you think about it and stay in touch :) And if you want we could support each other here (GFC or G+) and also on our socials, just let me know on my blog :)
    Hope to hear from you soon! :)
    xx
    Cecilia
    SMILES' AVENUE
    NEW POST

    facebook //twitter//instagram //lookbook//bloglovin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπημενο ροδονερο...πρεπει να ειναι φαντατικο προιον!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...