Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Lotion Bar and Antioxidants Face Masks from Black African Soap!

Hi Fairies...

Οι περισσότερες από εσάς πιστεύω ότι ήδη γνωρίζεται την εταιρεία Μαύρο Σαπούνι Αφρικής (Black African Soap -fb page). Eγώ το είχα δοκιμάσει μαζί με ένα άλλο ακόμα προϊόν και σας είχα μιλήσει για αυτά εδώ!


Το "Μαύρο Σαπούνι Αφρικής" αγαπά τα χειροποίητα φυσικά προϊόντα και ψάχνει σε όλο τον κόσμο τα καλύτερα και τα πιο ιδιαίτερα για να τα φέρει στην Ελλάδα! 


Πρόσφατα ήρθαν λοιπόν στην Ελλάδα κάποιες μικρές και θαυματουργές μάσκες προσώπου τις οποίες ήθελα οπωσδήποτε να δοκιμάσω! Είναι 5 διαφορετικές, είναι αντιοξειδωτικές, θρεπτικές και η κάθε μία από αυτές έχει ξεχωριστές ιδιότητες! Δοκίμασα 2 από αυτές!

Την Active μάσκα καθαρισμού με ενεργό Άνθρακα Ιτιάς, η οποία είναι τονωτική και καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο από λιπαρότητα και ρύπους! Παράλληλα συσφίγγει τους πόρους και αφήνει το πρόσωπο ορατά καθαρό! Στεγνώνει στο πρόσωπο από τα 2 κιόλας πρωτα λεπτά και το συσφίγγει ορατά!

Η δεύτερη μάσκα που δοκίμασα, είναι η Honey Cocoa μάσκα αποτοξίνωσης με μέλι και κακάο! Είναι υπέροχη, μυρίζει καταπληκτικά, και όσο την έχω στο πρόσωπο μου ευχαριστιέμαι την αίσθηση και την μυρωδιά της! Προσφέρει ενυδάτωση, και αφήνει το πρόσωπο απίστευτα μαλακό! Επίσης είναι καταπραυντική, εξαφανίζει τυχόν κοκκινίλες στο πρόσωπο, και όλα αυτά, με μία μόνο εφαρμογή!

Το καλύτερο είναι ότι η κάθε μία από αυτές κοστίζει μόνο 3,50€. Έχω χρησιμοποιήσει ήδη 3 φορές την μία και 4 την άλλη, και περιέχουν ακόμη, αρκετή ποσότητα για τουλάχιστον 2 επιπλέον χρήσεις!
Σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες τρεις!
Φυσικά όμως δεν θα έμενα μόνο στις μάσκες προσώπου! Σωστά? Από καιρό είχα βάλει στο μάτι 2 ακόμη προϊόντα από το Μαύρο Σαπούνι Αφρικής! Το ένα ήταν η Χειροποίητη υπέρ-θρεπτική κρέμα νύχτας!

Κυκλοφορεί σε διάφορες μυρωδιές, αλλά εγώ, ως γνήσιος λάτρης της βανίλιας, επέλεξα το Tahitian Vanilla! Έχει πολύ γλυκιά μυρωδιά και η κρέμα είναι μοναδικά αναπλαστική και ενυδατική για το πρόσωπο!
Έχει μορφή απαλής mouse, περιέχει φυσικά λάδια και βούτυρα, όλα οργανικά και 100% φυσικά! Απορροφάται πανεύκολα, και αν στην αρχή φαίνεται λίγο λιπαρή, η λάμψη στο πρόσωπο που έχω το επόμενο πρωί με αποζημιώνει! Απαλύνει τις λεπτές γραμμές, την ξηρότητα και αποκαθιστά την λάμψη της επιδερμίδας! Κοστίζει μόνο 7,50€ και περιέχει 56γρ. θρεπτικής κρέμας! Είναι διαθέσιμη σε πολύ ιδιαίτερες μυρωδιές.


Τα παραπάνω προϊόντα αλλά και όλα τα προϊόντα προσώπου που διαθέτει το Μαύρο Σαπούνι Αφρικής είναι διαθέσιμα εδώ, αλλά και στο e-shop στην σελίδα του στο FaceBook εδώ!
Το τρίτο προϊόν που δοκίμασα και λάτρεψα, είναι το πιο ξεχωριστό. Πρόκειται για μία στερεή ενυδατική μπάρα σώματος, από την αγγλική εταιρεία Scum. Μία λευκή τετράγωνη μπάρα που θυμίζει σαπούνι, αλλά είναι ενυδατικό βούτυρο, shea butter!
Την τρίβεις πάνω στο δέρμα και τα βούτυρα που περιέχει χαρίζουν την απόλυτη ενυδάτωση! Το καλύτερο είναι ότι αυτή την ενυδάτωση μπορείς να την νιώσεις στο δέρμα σου ακόμα και την επόμενη μέρα! Επέλεξα το άρωμα Candy fig που μυρίζει θεϊκά Ζαχαρωμένο Σύκο. Στα πολύ θετικά, η μυρωδιά του που διαρκεί όσο και η ενυδάτωση του! Κοστίζει 12€ για μία Scum lotion bar 71gr. Κυκλοφορεί σε ακόμα 10 απίστευτες μυρωδιές και μπορείς να το προμηθευτείς από εδώ
Μαζί με την παραγγελία μου παρέλαβα και ένα δείγμα από 100% φυσικό βούτυρο Mango που είναι ιδανικό για σκληρές περιοχές, πατουσάκια και αγκώνες, καθώς και ένα mini Black African Soap!
Πώς σας φάνηκαν τα παραπάνω προϊόντα Fairy Girls? Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από το Black African Soap?

Many Candy Fig kisses from Fairy{oo}Mary!

12 σχόλια:

  1. To σαπουνακι Black African Soap το ειχα δοκιμάσει μεσω του Cherrybox Σεπτεμβρίου και γράφω γ αυτό εδώ >
    http://parfum-color.blogspot.gr/2013/09/cherrybox.html μια πρώτη άποψη...
    Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, διότι εχω βρει σαπουνακια ελληνικής παραγωγής με πολύ καλά αποτελεσματα επίσης (θα κανω σχετικο post : )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικά υπάρχουν αλλά αυτό το μαύρο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες ως προς τις ευαισθητα δέρματα και τα προβληματικά! Όμως ώς εταιρεία φέρνουν πολύ ιδιαίτερα προιόντα!

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραίο ποστ!
    Για τις μάσκες χρειάζεται να κάνεις ένα παχύ στρώμα στο δέρμα σου? ή με ένα στρώμα είσαι εντάξει;;; με την λιπαρότητα είδες διαφορά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι καθόλου παχύ στρώμα, μία στρώση είναι αρκετή! Στεγνώνουν αμέσως αλλά εγώ τις αφήνω 10 λεπτά, ναι ειδικά με την active μειώνεται αισθητά η λιπαρότητα! Χαιρομαι οπυ σου άρεσε η ανάρτηση! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. μου αρεσε υπερβολικα πολυ το ποστ σου!!ειναι πολυ ενδιαφερον και ενημερωτικο και μολις μου δημιουργησες κι αλλες αναγκες,χαχα!!πρεπει να τα δοκιμασω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραιο ποστ!!! φαινονται όλα υπεροχα!!! οση ωρα διαβαζα το ποστ σκεφτομουν ότι θα είναι σουπερ ενυδατικα!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαίρη Μαίρη,αυξάνεις επικίνδυνα τις wishlist!!! θέλω ,θέλω,θέλω...σίγουρα αυτή τη βουτυρόμπαρα!!!και μετά θέλω τις μάσκες και μετά θέλω και αυτή την εξωτική κρέμα!!!τι μου κάνεις πάλι!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I love the products u mention.. very interesting.. nice review dear xoxo
    http://natashabhatt.blogspot.in

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτές τις μάσκες τις έχω βάλει και εγώ στο μάτι, τώρα με ξεσήκωσες ακόμη περισσότερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...