Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Lierac Prescription - The solution for a perfect face!

Γεια σας Fairy Girls....

Ας υποθέσουμε ότι είστε σε μία ηλικία άνω των 25 και το πρόσωπο σας κατά καιρούς υποφέρει από ακμή, ευρυαγγείες, ξηρότητα ή λιπαρότητα! Εγώ λοιπόν που πρόσφατα έγινα 35 όπως θυμάστε (link), υποφέρω από περιοδική ακμή και ένα μεικτό πρόσωπο, που σημαίνει λιπαρότητα στην περιοχή "Τ" και ξηρή έως κανονική επιδερμίδα στο υπόλοιπο πρόσωπο! Ίσως και κάποιοι διεσταλμένοι πόροι γύρω από τη μύτη!
Εδώ λοιπόν έρχεται η Lierac να μας σώσει από όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας μας με την σειρά Prescription που αποτελείται από πολλά διαφορετικά προϊόντα, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά για τα προβλήματα της κάθε επιδερμίδας! Αφού λοιπόν έκανα το test της επιδερμίδας μου, καταλήξαμε ότι μου ταιριάζουν τα παρακάτω προϊόντα!


Τρία προϊόντα από την πράσινη σειρά (σπυράκια και μαύρα στίγματα σε ενήλικες) και δύο προϊόντα από την μπλε σειρά (για ευαίσθητες και δυσανεκτικές επιδερμίδες). Πάμε να τα γνωρίσουμε!

Solution kératolytique - Kερατολυτικό διάλυμα κατά των ατελειών. (link)
Πρόκειται για ένα διάλυμα με οξέα, που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, σφίγγουν τους πόρους και μειώνουν την έκκριση σμήγματος! Την εφαρμόζω κάθε βράδυ με ένα βαμβάκι σαν lotion σε καθαρό πρόσωπο, μετά τον καθαρισμό! Δημιουργεί ένα "γαργάλημα" στην επιδερμίδα μου για 2-3 λεπτά αλλά τίποτα το ενοχλητικό! 

Μειώνει αισθητά μετά από συστηματική χρήση τα μαύρα στίγματα στην περιοχή της μύτης!

Fluide Matifiant - Λεπτόρρευστη κρέμα με ματ αποτέλεσμα κατά των ατελειών. (link)
Λεπτόρρρευστη ενυδατική κρέμα προσώπου με οξέα, ψευδάργυρο και νερό θαλάσσιας πηγής. Μειώνει γρήγορα τις ατέλειες, το σμήγμα, δίνει ματ όψη και ενυδατώνει.
Το χρησιμοποιώ πρωινές ώρες και βοηθάει στο να μένει το πρόσωπο μου ματ όλη την μέρα, και παράλληλα να παραμένει υγιές και λαμπερό!Ιδανικό για μεικτές επιδερμίδες. Ιδανική η γυάλινη συσκευασία με την αντλία!

Gel concentré matifiant - τζελ/κρέμα κατά των ατελειών με ματ αποτέλεσμα.(link)
Ενυδατικό gel για λιπαρές επιδερμίδες. Μειώνει γρήγορα τις ατέλειες, ακόμη και τις πιο σοβαρές, μειώνει το σμήγμα, δίνει ματ όψη και λειαίνει την επιδερμίδα! Το χρησιμοποιώ μόνο βράδυ και μόνο στην περιοχή του  "Τ" και πιστέψτε με, κάθε πρωί δεν υπάρχει ίχνος περιττής λιπαρότητας στο πρόσωπο μου!
Στο υπόλοιπο πρόσωπο χρησιμοποιώ κανονικά την βραδινή μου ρουτίνα (ορό και κρέμα)

Solution Micellaire - διάλυμα καταπραϋντικό και εξισορροπητικό.(link)
Απαλό διάλυμα ιδανικό για τον καθαρισμό του προσώπου και για αφαίρεση του μακιγιάζ! Είναι τόσο απαλό που δεν ενοχλεί καθόλου, μα καθόλου τα ευαίσθητα μάτια μου και παράλληλα καθαρίζει άψογα το πρόσωπο μου, χωρίς να αφήνει ίχνος μακιγιάζ! Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και την αφήνει καθαρή, έτοιμη για να δεχτεί το Solution kératolytique.

Χρησιμοποιώ περίπου 1 μήνα όλα τα παραπάνω προϊόντα από την Lierac Prescription. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή παρατήρησα λιγότερο λιπαρή επιδερμίδα και πολύ λιγότερα ξεσπάσματα με σπυράκια! Πιο υγιές πρόσωπο, πιο φωτεινό, ακόμα και άβαφο και ναι βλέπω διαφορά και τους πόρους γύρω από την περιοχή της μύτης! Το μακιγιάζ μου διαρκεί περισσότερο γιατί το πρόσωπο μου εκκρίνει λιγότερη λιπαρότητα στην διάρκεια της ημέρας! Κάθε πρωί βέβαια μετά το fluide χρησιμοποιώ απαραιτήτως αντηλιακό, λόγω των οξέων που περιέχουν όλα τα παραπάνω προϊόντα!

Σας ανέφερα ότι δοκίμασα 5 προϊόντα της Lierac Prescription, αλλά σας παρουσίασα 4. Το πέμπτο προιόν είναι η crème teintée compacte, μία κρέμα compact με χρώμα καταπραϋντική και εξισορροπητική. 
Όμως θα ακολουθήσει σύντομα ξεχωριστό review και μία έκπληξη για εσάς!

Eσείς Fairy Girls, αντιμετωπίζεται κάποια προβλήματα με την επιδερμίδα σας?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR Samples

16 σχόλια:

  1. τα χρειαζομαι ολα αυτα!!! ειναι οτι πρεπει για την επιδερμίδα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν έχεις προβληματάκια και εσύ, πίστεψε με θα σωθείς!! φιλιά!

      Διαγραφή
  2. φαίνονται όλα υπέροχα...μπράβο για ακόμη μια φορά για το τόσο ενημερωτικό σου post νεραιδούλα!!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται εξαιρετικά προϊόντα Μαίρη! Ειδικά η σειρά για τα λιπαρά δέρματα θα είναι σίγουρα μέσα στις επόμενες αγορές μου! Τα βρήκες εύκολα; Σε κάποιο online φαρμακείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μπορείς να τα βρείς σε πολλά on line φαρμακεία, κάνε πρώτα το test στην σελίδα της Lierac και διάλεξε τα προιόντα σου σύμφωνα με το αποτέλεσμα!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Ωραίο review! Θα το έχω στα υπόψιν όταν τελειώσει αυτή που φοράω τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο review, η επιδερμίδα μου είναι όπως ακριβώς περιγράφεις και τη δική σου και μ αρέσουν πολυ τα προιοντα αυτά από οσα περογράφεις!! Ανυπομονώ και για το revie της τελευταίας κρέμας !! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Εγώ πάντως σώθηκα από τη λιπαρότητα!!! Αν τα δοκιμάσεις περιμένω εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  6. Δεν τα εχω δοκιμασει αλλα η ωραια παρουσιαση με ψηνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ενυδατική είναι απίστευτη!! Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε φίλες κ γνωστές, σε όλες!! Φιλία hun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thanks for sharing abt this product.. u look pretty.. Happy friday xoxo
    http://natashabhatt.blogspot.in

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα τελευταία και εγώ έβγαλα σπυράκια ενώ έχω πολύ ξηρή επιδερμίδα .Θέλω να την δοκιμάσω αυτήν την σειρά και ελπίζω και εγώ όπως εσύ να δω αποτελέσματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...