Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Exelia Review! Nature combines Science for Bio Cosmetics!

Hallo Fairy Girls....

Νέα ελληνική σειρά περιποίησης από την Cana Laboratories, έκανε την εμφάνιση της στην Ελληνική αγορά! Το όνομα της είναι Exelia και αξιοποιεί το βιολογικό ελαιόλαδο μέσα σε μία επιστημονική σύνθεση που διασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα. 


Είχα την τιμή να μου αποσταλλούν δύο προιόντα της σειράς Exelia για δοκιμή και μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, ήρθε η ώρα να σας τα παρουσιάσω! Βέβαια έχει περάσει λίγος καιρός αλλά κάλιο αργά.....
Ορός EXELIA, Anti-Wrinkle & Firming Serum, πραγματικά προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπο, και φυσικά τώρα που είμαι στα mid 30's μου χρειάζομαι κάτι που να προλαμβάνει τις ρυτίδες και να απαλύνει τις ήδη υπάρχουσες γραμμές έκφρασης! Περιέχει μεταξύ άλλων προβιταμίνη Β5 και υαλουρονικό οξύ που μου παρέχουν την προστασία που χρειάζομαι! 

Έχει υφή gel, αφού είναι ορός και απορροφάτε πολύ εύκολα! Λατρεύω την συσκευασία του με σταγονόμετρο, την βρίσκω πολύ χρηστική και με μία δόση πολυτέλειας και προσοχής στο περιτύλιγμα! Ο ορός Exelia, προσδίδει ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting, που εγώ το μεταφράζω  σε ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο. 


Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, γιατί δεν είναι καθόλου λιπαρός! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα συστατικά του εδώ!

Δεύτερο προιόν και πλέον αγαπημένο είναι η Anti-Wrinkle & Firming Eye Cream for all skin type. 
Πρώτη εντύπωση, η συσκευασία της, απλή και βολική με μικρό στόμιο! Ποσότητα? 30ml τέλεια για κρέμα ματιών! Μυρίζει πολύ δροσερά και απλώνεται ευχάριστα! Δεν με τσούζει καθόλου και δεν ερεθίζει τα μάτια μου (όπως αρκετές κρέμες ματιών)! Με κρεμώδης αλλά ελαφριά σύσταση. Αφήνει την γύρω περιοχή πολύ απαλή και συνεργάζεται άψογα με το μακιγιάζ (concealer and foundation). 


Περιέχει και αυτή υαλουρονικό οξύ, Β5, βούτυρο καριτέ και έλαιο Jojoba, καθώς επιβραδύνει τη βιολογική διαδικασία γήρανσης των κυττάρων της επιδερμίδας και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου. Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, παρατηρώ πιο απαλές τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια μου! 
Περισσότερες πληροφορίες για την Anti-Wrinkle and Firming Eye Cream θα βρείτε εδώ!

Εν ολίγης, μου άρεσαν πολύ τα προιόντα της Exelia, είναι ελληνικά, είναι με βιολογικά έλαια, είναι αποτελεσματικά και ελεγμένα επιστημονικά! Και το καλύτερο? Είναι διαθέσιμα σε όλα τα φαρμακεία και σε πολυ καλές τιμές!  

 Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος...
Η σειρά EXELIA δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Προσφέρει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ένα κοινωνικό πρόσωπο. Με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Exelia website and Facebook page! 

Πώς σας φάνηκαν τα προιόντα ομορφιάς Exelia, Fairy Girls? Έχετε μήπως δοκιμάσει κάποιο προιόν από την σειρά?

Many bio and scientific kisses from Fairy {oo} Mary! 

12 σχόλια:

  1. Τι υπέροχη κίνηση από μια ελληνική εταιρεία καλλυντικών..μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είσαι adorable Μαίρη...πανέμορφο post για μια πολύ καλή εταιρεία... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταρχην σε ζηλευω για το τελειο δερμα...επισης παρατηρω οτι δεν εχει ουτε μια γραμμουλα κατω απο τα ματια, κατι που εγω εχω δυστυχως..λες αυτη η κρεμα ματιων να με βοηθησει καθολου?? χρησιμοποιω μια της vichy αλλα δεν ειδα διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα η πρόληψη είναι το καλύτερο, εαν προσπαθήσεις να φοράς πρωι βραδυ κρεμα ματιων θα δεις διαφορά και το βασικότερο δεν θα δημιουργησεις περισσότερες! Αξίζει μία δοκιμή η συγκεκριμένη έιναι πολύ αξιόλογη και με ορατά αποτελέσματα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Nice to get to know a new products that will improve our beauty. Have a great weekend.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο review!
    Μπράβο στην εταιρία!
    Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο review!!!
    Μόλις έγινα μέλος σου..!!! <3
    πολύ όμορφο το blog σου!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπώ exelia, ειδικά τη μάσκα προσώπου, και θέλω να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα τους!!
    Φιλιά,
    Natalie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λατρεύω EXELIA έχει απίστευτες υφές και απίστευτα αποτελέσματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...