Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Clinique for Men, because our men need to be moisturised too!

Γειά σας Fairy Girls.....

Εμείς οι γυναίκες αγαπάμε να φροντίζουμε την επιδερμίδα και ιδιαίτερα το πρόσωπο μας, όλο το χρόνο με τα καλύτερα και τα καταλληλότερα προϊόντα για εμάς! Αυτές τις γιορτινές μέρες βέβαια, επιδιώκουμε να φροντίζουμε λίγο παραπάνω το πρόσωπο μας, ώστε να δείχνουμε πιο φρέσκες και πιο λαμπερές! Όμως τι γίνεται με το έτερον μας ήμισυ? Δεν αξίζει και αυτός λίγη παραπάνω φροντίδα? Νομίζετε ότι το πρόσωπο του άντρα δίπλα σας δεν έχει ανάγκη από μια επιπλέον ενυδάτωση?


Κάνετε λάθος, ο δικός μου αγαπημένος, από τότε που φροντίζω να του έχω πάντα στο μπάνιο μία κρέμα αποκλειστικά δική του, βλέπει το δέρμα του πιο περιποιημένο και απαλό, καθότι το καθημερινό ξύρισμα, το κρύο αλλά και ο ήλιος, ταλαιπωρεί και το δικό του πρόσωπο όσο και το δικό μου!


Κάπου εδώ θα σας μιλήσω για δύο νέα προϊόντα που λανσάρει η Clinique αποκλειστικά για άντρες! Clinique For Men λοιπόν σε μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2014 στα καταστήματα!
 Εμείς, δηλαδή εκείνος, δοκίμασε δύο προϊόντα από την νέα σειρά!  
New Anti Age Moisturizer by Clinique for Men*! 
 Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα που επανορθώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές αλλά παράλληλα προστατεύει και την επιδερμίδα του καλού μας από μελλοντικές φθορές, χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχει! Είναι λεπτόρρευστη, απορροφάτε γρήγορα, και ενώ την χρησιμοποιεί αμέσως μετά το ξύρισμα δεν του δημιουργεί κοκκινίλες ή τσούξιμο! Τι διαπίστωσα εγώ? Απαλό, ενυδατωμένο πρόσωπο ακόμα και όταν επιστρέφει το απόγευμα σπίτι! Θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 45,50€ αλλά αξίζει τα λεφτά της για τον άντρα της καρδιάς μας! 

Ακόμα μία ενυδατική κρέμα θα είναι διαθέσιμη στην νέα σειρά της Clinique αποκλειστικά για άντρες. Ο λόγος για την Moisturizing Lotion*! 
 Πρόκειται για μία κρέμα που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση στο πρόσωπο και ανακουφίζει από την αίσθηση της ξηρότητας, χωρίς επιπλέον γυαλάδα λόγω της Oil-free σύνθεση της. Ενδείκνυται για ξηρές προς μεικτές επιδερμίδες και θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 37€.
Φροντίστε την επιδερμίδα του καλού σας Fairy Girls, όπως φροντίζετε και την δική σας και........ δεν θα χάσετε! Άλλωστε, και οι άντρες έχουν δικαίωμα στην ομορφιά! Δεν συμφωνείτε?

Μπορείς να δεις τα νέα Clinique Different Nail Enamels σε Shades of Beige που θα κυκλοφορήσουν επίσης τον Φεβρουάριο, εδώ

Εσύ Fairy Girl, φροντίζεις για την επιδερμίδα του αγαπημένου σου? Θα χαρώ να το μοιραστείς μαζί μας!

Many kisses from in love Fairy{oo}Mary!
*PR Samples

6 σχόλια:

  1. I need to share this info with the guys I know awesome to have a company that its great come out with man products.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσες κρέμες!! Είναι και από εταιρεία πολύ έμπιστη στις γυναίκες, οπότε σίγουρα αξίζουν και τα αντρικά προϊόντα!! Πολύ ενδιαφέρον post, γιατί και οι άντρες χρειάζονται μια κάποια περιποίηση!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραια προιοντα!!! ο δικος μου αντρούλης δεν θελει να βαζει κρεμες ουτε after shave δεν βαζει ;) φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...