Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Dalon - Biokal Greek products - REVIEW

Good morning Fairy Girls...


Σήμερα στο Fairy Make up Tales φιλοξενούμε ακόμα μία ελληνική εταιρεία με πολύ ποιοτικά και εξαιρετικά οικονομικά προϊόντα ομορφιάς!

Ο λόγος για την Biokal Cosmetics η οποία χρησιμοποιώντας πάντοτε τις καλύτερες πρώτες ύλες και με συνεχή ανανέωση και προσθήκη νέων συστατικών φροντίζει να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας.

Πάμε να δούμε μερικά από τα προϊόντα της σειράς dalon της Biokal Cosmetics.
Αγνή Βεζελίνη dalon* εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, λάδι χαμομηλιού, και λάδι καλέντουλας. 
Κυκλοφορεί σε απίστευτα πολλά αρώματα! Εγώ δοκίμασα την σοκολάτα και την βανίλια και ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα! Δεν είμαι από τα άτομα που είχα ποτέ σπίτι μου βαζελίνη, δεν ήξερα να την χρησιμοποιήσω ίσως! Ενυδατώνει τα πιο τραχιά σημεία του σώματος, μπορείς να την βάλεις στα πέλματα με μία κάλτσα και να διαπιστώσεις θαύματα την επόμενη μέρα! Και κάτι που δεν ήξερα είναι ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για ντεμακιγιάζ ματιών!
Ναι, ξεβάφει απαλά, και αφήνει και απαλή την περιοχή! Σε συνδυασμό με την μυρωδιά της σοκολάτας... Σοκόλαση!

Baby oil by dalon* εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, χαμομήλι και καλεντούλα!

Mου αρέσει η χρήση του baby oil και ειδικά το καλοκαίρι! Πως το χρησιμοποιώ? Πριν βγω από το ντους, το απλώνω σε βρεγμένο δέρμα και μετά απλά ταμπονάρω τα νερά με την πετσέτα! Απόλυτη ενυδάτωση, μηδέν λιπαρότητα! 
Και το συγκεκριμένο baby oil, έχει μια πολύ απαλή μυρωδιά νομίζω χαμομηλιού.

Μάσκα πράσινου αργίλου dalon*

Ο άργιλος είναι γνωστός για τις βαθιά καθαριστικές και σηπτικές ιδιότητες του! Προσπαθώ να κάνω μία μάσκα αργίλου τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα, αλλά τον έβρισκα σε μορφή σκόνης και τον αναμίγνυα με διάφορα υγρά! Αυτή η μάσκα αργίλου είναι έτοιμη για χρήση!
Παχύρρευστη και με διπλή χρήση! Και για το πρόσωπο αλλά και για το σώμα! Καθαρίζει και συσφίγγει παράλληλα την επιδερμίδα!
Την αφήνουμε τουλάχιστον 20 λεπτά μέχρι να "ασπρίσει" και να στεγνώσει εντελώς στο πρόσωπο! Το μόνο αρνητικό που μπορώ να της προσάψω είναι το ελαφρύ τσούξιμο που νιώθω για περίπου 2 λεπτά αφού την απλώσω στο πρόσωπο μου, αλλά στην συνέχεια υποχωρεί εντελώς! Αφαιρεί την λιπαρότητα και η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος!

Nail Polish Remover by dalon*
Πολύ αποτελεσματικό ξεβαφτικό νυχιών αφού ξέβαψε χωρίς κόπο ακόμα και τα Pixie Dust μου by Zoya, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερο κόπο για να αφαιρεθούν από το νύχι με άλλα ξεβαφτικά!
Τα προϊόντα της dalon-Biokal μπορείτε να τα βρείτε στις μεγάλες υπεραγορές, αλλά και στο Jumbo σε πολύ πολύ καλές τιμές!

Πολύ γνωστό προϊόν της Biokal είναι τα Victoria Silk touch lip balms*  τα οποία κυκλοφορούν σε υπέροχα αρώματα,όπως  καρύδα, βανίλια, σοκολάτα κ.α.
Εγώ δοκίμασα την καρύδα και ήθελα να την φάω! 
Προσφέρει την ενυδάτωση σε συνδυασμό  των Lip balms αλλά και την υπέροχη μυρωδιά! Θα το βρείτε στην τιμή του 1€ στα Jumbo! Επίσης υπάρχει και το dalon sport's* lip balm με άρωμα βανίλια και δείκτη προστασίας SPF 25 και UBA/UBV filters για προστασία και ενυδάτωση όλη μέρα, ακόμα και στο βουνό και στα χιόνια!

Την Biokal Cosmetics μπορείτε να την ακολουθήσετε και στην σελίδα της στο FB (από εδώ) όπου πολύ συχνά κληρώνει δώρα!

Πώς σας φάνηκαν τα προϊόντα της Biokal Fairy Girls? Έχετε δοκιμάσει κάτι από την εταιρεία?

Many kisses from chocolate-addict Fairy {oo} Mary! 

Μην ξεχνάτε το Giveaway για τα πρώτα γενέθλια του blog...Join here!
*PR Samples

13 σχόλια:

  1. wow..great post n loved all the products..
    lip balm n vaseline looks reallly nice..

    check out my recent post :http://www.dbreviews.co.uk/2013/10/beautyuk-paint-for-life-trio-review.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The products sound interesting I do not think they sell it in usa.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η βαζελίνη τους είναι απλά απίστευτη!! Να σου πω την αλήθεια, για ντεμακιγιαζ δεν είχα σκεφτεί να τη χρησιμοποιήσω (ευκαιρία λοιπόν). Το baby oil υπέροχο! Από lip balm δοκιμασα το bubble gum, μυριζει παιδική τσιχλόφουσκα! Και για να μη στα γράφω όλα, ετοιμάζω κ εγώ review, εντός των επόμενων ημερών!
    Φιλιά κ καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου, είμαι εν αναμονή και για το δικό σου review λοιπόν!!! Ακούγεσαι και εσυ ενθουσιασμένη!

      Διαγραφή
  4. Τι να πω για τη συγκεκριμένη εταιρία! Νομίζω ότι έχει πολύ καλή ποιότητα για τις τιμές που έχουν τα προϊόντα της! Όλα σχεδόν τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει και συμφωνώ μαζί σου Μαίρη μου! φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαιρούλα ωραίο post...Δοκίμασα πρόσφατα την πράσινη άργιλο της Dalon όπως θα είδες σε ποστ σε σκόνη.Kαι εμένα με έτσουξε όπως ανέφερες και ήμουν και πολύ κοκκινωπή μετά το ξέβγαλμα αλλά σκέφτηκα ότι φταίει το ευαίσθητο δέρμα μου.Κάποιο από τα lip balm θα το τιμήσω σίγουρα.Μα καλά αναρωτιόμουν η βαζελίνη δεν τσόυζει στα μάτια?Βέβαια και αυτό το ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιώ από την The Balm και το ακριβοπλήρωσα μάλλον βαζελίνη είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι περίεργο αλλά δεν τσούζει καθόλου τα ιδιαιτέρως ευαίσθητα μάτια μου!! Λες να πλήρωσες την βαζελίνη για προιόν The Balm??

      Διαγραφή
  6. Great post dear, check out our blog. If you like we can follow each other on gfc and bloglovin. Let us know. Kisses from Kenya

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nice review! I just became your newest follower <3 Hope you can check out my blog and follow back if you want xx

    PS. I'm also doing an Urban Decay Vice 2 palette giveaway on my blog & Instagram if you're interested!

    SIXTH TRACTATE BLOG
    BLOGLOVIN'
    FACEBOOK
    TWITTER @sixthtractate
    INSTAGRAM @heartofplastic

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...