Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

REVIEW - KYANA Hair Products

Γειά σας Fairy Girls...

Σήμερα θα σας συστήσω την Kyana! Μία ελληνική εταιρεία από την Θεσσαλονίκη που ασχολείτε με τα επαγγελματικά προιόντα μαλλιών και κομμωτηρίου!
Ας δούμε μαζί αυτά που δοκίμασα εγώ...

ΚΥΑΝΑ Life Box Shampoo κατά της λιπαρότητας*
Ένα πολύ καλό σαμπουάν για τα δικά μου λιπαρά μαλλιά! 
Απαλό, με διακριτική μυρωδιά! Μετά το λούσιμο ένιωθα τα μαλλιά μου αρκετά απαλά και ήταν ευκολοχτένιστα ακόμα και στο test χωρίς μαλακτική κρέμα! Συνήθως τα σαμπουάν της κατηγορίας για λιπαρά μαλλιά, αφήνουν τις άκρες των μαλλιών μου αφυδατωμένες, αλλά το Life Box άφησε καθαρή την ρίζα και σε κανονικά επίπεδα (ούτε πλήρως ενυδατωμένες, ούτε αφυδατωμένες) τις άκρες. Τις επόμενες φορές που το χρησιμοποίησα με την μαλακτική μάσκα μου το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό! Εννοείτε πώς δεν είδα διαφορά στις μέρες που ξανα-χρειάζομαι λούσιμο, γιατί κανένα σαμπουάν δεν καθυστερεί την λιπαρότητα στα μαλλιά μου, αλλά το αποτέλεσμα της καθαριότητας ήταν αρκετό! 
Ηerboria Shampoo with Argan oil*
Μιλάμε για το απόλυτο καλοκαιρινό σαμπουάν! Περιέχει λάδι Argan το οποίο μεταφέρει στα μαλλιά τις πολύτιμες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητές του, αναζωογονώντας τα και χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη. Είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα και θαμπά μαλλιά. Υπέροχα λαμπερά και πολύ ζωηρά μαλλιά με μυρωδιά που διαρκεί ακόμα και μία μέρα μετά το λούσιμο! Το χρησιμοποιώ ακόμα σε συνδυασμό με την...

Herboria Μάσκα Αναζωογόνησης*
Μάσκα με φυσικά συστατικά και πολύ απαλό, γλυκό άρωμα. Χαρίζει ζωντάνια σε όλο το μήκος τις τρίχας χάρη στην ειδική δράση της που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας. Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα μαλλιά πιο ελαστικά, ανθεκτικά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Δεν είναι από τις απίστευτα ενυδατικές μάσκες μαλλιών, που με το που τις απλώνεις τα μαλλιά ξεμπλέκονται ώς δια μαγείας! Όμως, για μένα που έχω πολύ λεπτά μαλλιά και χρησιμοποιώ μάσκα σχεδόν σε κάθε λούσιμο σε αντικατάσταση της μαλακτικής, είναι ιδανικό! Μετά από χρήση 3/4 της συσκευασίας (250ml), μπορώ να πώ με σιγουριά ότι οι άκρες των μαλλιών μου δεν έχουν ψαλίδα και δείχνουν ιδιαιτέρως γερές .Μεγάλο πλεονέκτημα θεωρώ την συσκευασία της σε μπουκάλι, το οποίο σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μάσκες που υποχρεώνεσαι να βάζεις τα χέρια σου μέσα στο βάζο, είναι πολύ βολικό και καθαρό στην χρήση του!
Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπεί για τα καλά προτιμώ την συστηματική χρήση των δύο προιόντων Herboria γιατί προσφέρουν μεταξύ άλλων θρέψη στα μαλλιά μου, και αυτό φαίνεται!
Τα μαλλιά μου τα τελευταία χρόνια είναι φυσικά καστανά χωρίς βαφές και διεργασίες! Στην θάλασσα όμως πάντα φροντίζω να χρησιμοποιώ ένα καλό αντηλιακό-προστατευτικό από τον ήλιο... Σε συνδυασμό  πάντα με το καπέλο μου..
Φέτος λοιπόν κόλλησα με το.....

KYANA Color Protect Spray*
Πρόκειται για ένα μαλακτικό νερό 2 φάσεων. Προσφέρει μαλλιά ευκολοχτένιστα με μεταξένια λάμψη, αναδόμηση της τρίχας αφού δρά αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά της λόγω του ήλιου και του αλατιού χαρίζοντας της υγεία και λάμψη, χωρίς να τη βαραίνει. 
Και επίσης προσφέρει extra εύκολο ξεμπέρδεμα. Το Colour Protect κλειδώνει μέσα του τα λαμπερά χρωστικά μόρια αποτρέποντας το πρόωρο ξεθώριασμα του χρώματος.  Έτσι λοιπόν τα μαλλιά μου παραμένουν προστατευμένα και ευκολοχτένιστα!
Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα και το που μπορείτε να τα προμηθευτείτε θα βρείτε στην www.kyana.gr. Επίσης μπορείτε να τα βρείτε και διαθέσιμα on-line  στο  www.yourcosmeticshop.gr

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προιόντα μαλλιών της ΚΥΑΝΑ, Fairy Girls?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

*PR Samples

10 σχόλια:

  1. πολυ ωραιο review! το colour protect μου φαινεται ενδιαφερον
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, το colour protect ξεμπερδευει τα μαλλιά απίστευτα εύκολα οπότε είναι ιδανικό για την παραλία!
      xoxox

      Διαγραφή
  2. polu wraio review Mary mou!!
    exw dokimasei mono tin maska malliwn...eixe erthei me to cherrybox!! :D
    mou aresei arketa...alla mou kanei perissotero conditioner kai oxi maska!den enudatwnei toso polu oso tha i8ela!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο γιατί έχει πολύ ελαφριά υφή αλλά για καθημερινή χρήση είναι ιδανική! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει μόνο τη μικρή λακ που είχε λάβει η μαμά μου με το cherry box. Καλή ήταν!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ την έχω και εγώ αυτή τη λακ αλλά ούτε που την δοκίμασα ακόμα! Δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ λακ!! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!
      xoxox

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...