Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

July's Glow Box....just not good enough!

Hey Fairy Girls....

Τον προηγούμενο μήνα έκανε την πρώτη του κυκλοφορία το Glow Box! Αν δεν το θυμάστε μπορείτε να το δείτε εδώ! Ήταν πραγματικά πολύ επιτυχημένη η πρώτη τους προσπάθεια και γι΄αυτό δεν παρέλειψα να παραγγείλω και το κουτί του Ιουλίου! 
Όμως .... δεν θα πώ τα καλύτερα, αυτή τη φορά!

Πάμε να το δούμε μαζί! Οι περιγραφές των προιόντων βασίζονται στο summer menu του Ιουλίου!
Πιο αναλυτικά.....

AHAVA / Mineral Hand Cream 30ml
Η κρέμα που θα αγαπήσουν τα χέρια σου, πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία και σε μέγεθος ιδανικό για να την έχεις πάντα μαζί σου. Έχει ένα άρωμα λουλουδιών ιδιαίτερα έντονο, αλλά εξαφανίζεται γρήγορα!

BIODERMA / Sensibio H20 100ml
Το μαγικό καθαριστικό νερό, με απαλή σύνθεση και άριστη δερματική και οφθαλμική ανοχή! Αφαιρεί τέλεια τους ρύπους και το μακιγιάζ με τον καλύτερο τρόπο! Το έχω δοκιμάσει και το έχω αγαπήσει! Πρόσφατα, σε κάποια φαρμακεία που είχα ρωτήσει δεν κατάφερα να το βρώ, γιατί όπως μου είπαν  άλλαζαν την σύνθεση και την συσκευασία! Μου αρέσει που θα το έχω σε αυτό το βολικό μέγεθος για τις καλοκαιρινές μου αποδράσεις!

 ERRE DUE / Exclusive Nail Lacquer
Λατρεμένες μοναδικές, καλοκαιρινές αποχρώσεις και έξυπνη σύνθεση με Ceramic Nanoparticles η οποία προσφέρει λάμψη, κάλυψη και πλούσιο χρώμα. Δυστυχώς πάλι μου έτυχε μια απόχρωση που δεν θα φορέσω! Είναι ένα neon orange, που απλά δεν είναι του γούστου μου!

 FRESH LINE / Terpsichore Shampoo 75ml
Αυτό το σαμπουάν είναι βασισμένο σε μία παραδοσιακή συνταγή με φυσικά υλικά και ξαναδίνει την λάμψη και την ζωντάνια στα μαλλιά μας! Θα το χρησιμοποιήσω και θα σας πώ την γνώμη μου μαλλοντικά!

 ΜΟΝΟΙ ΤΙΚΙ ΤΑΗΙΤΙ / Τiare Soap
Είναι μία μικρή μπάρα σαπουνιού βασισμένη στην σύνθεση του Monoi oil Tiki Tahiti! Περιέχει λάδι καρύδας και γαρδένιες! Από αυτό το σαπουνάκι "ξενοδοχείων" μου είχε στείλει η Tiki Tahiti καμιά δεκαριά όταν είχα κάνει την παραγγελία μου με το Monoi oil (review here).  Δεν το θεωρώ προϊόν αξιόλογο για να βρίσκεται μέσα στο Glow Box. Σε κάποια άλλα κουτιά είδα να εμπεριέχετε το λάδι monoi σε συσκευασία 30ml, κάτι που ήταν καλό για να το δοκιμάσει κάποιος! Αλλά την μπάρα σαπουνιού την θεωρώ επιεικώς κοροϊδία!

 NIVEA / Hawaiian Flower 50ml 
Αυτό το αφρόντούς έχει ένα μοναδικό τρόπο να αναζωογονεί άμεσα και παράλληλα να προσφέρει ευεξία. Έχει το άρωμα του χαβανέζικου λουλουδιού Frangipani. Περιέχει πέρλες ελαίων για ενυδάτωση! Μυρίζει πραγματικά πολύ ωραία, αλλά επίσης είναι ένα προιόν που θα μπορούσα να το βρώ και σε ένα περιοδικό!
NIVEA / Stress protect 25ml

Tο αποσμητικό είναι άκρως απαραίτητο για το καλοκαίρι και όχι μόνο. Αντιμετώπιζει τον ιδρώτα σε κάθε δύσκολη στιγμή της μέρας μας! Είναι όμως anti-perspirant, και είναι κάτι που αποφεύγω συστηματικά! Τον λόγο θα τον διαβάσετε σύντομα σε μία σχετική ανάρτηση!

Με λίγα λόγια το Glow Box του Ιουλίου με απογοήτευσε πλήρως! Περιείχε 7 προιόντα, εκ των οποίων μόνο το βερνίκι της Erre Due ήταν full size! Καλή προσθήκη ήταν το "νερό" της Bioderma και το σαμπουάν της Fresh Line. Η κρέμα χεριών με άφησε αδιάφορη γιατί δεν την χρειάζομαι και τόσο πολύ μέσα στο καλοκαίρι!  Tα υπόλοιπα τα θεωρώ απλά πρόχειρες προσθέσεις για να γεμίσει το κουτί! Και αν σκεφτεί κανείς ότι κοστίζει 12€ δηλαδή 2€ περισσότερα από το Cherry Box ( δες αναρτήσεις εδώ), θα περιμένα μία πιο προσεγμένη προσπάθεια! Δεν θα πώ ότι θα περιμένα κάτι αντίστοιχο με το πρώτο τους κουτί γιατί μπορώ να κατανοήσω ότι δεν είναι δυνατόν κάθε μήνα η αξία των κουτιών να είναι 50€+. Αλλά το σαπουνάκι και το αφρόλουτρο με απογοήτευσαν! 
Nα μην ξεχάσω ότι περιείχε και ένα δείγμα-φακελάκι από την νέα ενυδατική της NIVEA για μέσα στο ντούς! Περισσότερες πληροφορίες για το Glow Box μπορείτε να βρείτε στο http://www.glowbox.gr/. 

Too bad this time Glow Box...... Fail!

Πώς σας φάνηκε το Glow Box του Ιουλίου Fairy Girls?

Many kisses from dissapointed Fairy {oo} Mary!

20 σχόλια:

  1. Σε βρίσκω υπερβολικά αυστηρή,αν εξαιρέσουμε το σαπουνάκι που εγώ είχα το λάδι τα άλλα είναι μια χαρά και είναι 7 προιόντα ,ενώ το cherrybox είχε 5.Το λάδι καλό είναι αλλά το είχα τύχει και στο beautytestbox οπότε δεν μου έκανε και τρελή εντύπωση,βέβαια δεν έχει καμια σχέση με το πρώτο κουτί,αλλά δεν περιμένω κάθε μήνα να βάζει τόσα full size!Προς το παρόν παραμένω ικανοποιημένη και περιμένω τον επόμενο μήνα! :) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως είμαι υπερβολικά αυστηρή όπως λές, αλλά για ένα κουτί που θεωρεί τον εαυτό του αξίας μεγαλύτερης από τα άλλα της αγοράς και έχει μεγαλύτερο κόστος, περιμένα πιο αξιοπρεπει μεγεθη και προιόντα! Αναμένουμε λοιπόν....Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  2. Κρίμα που δεν έμεινες ευχαριστημένη...Οντως το 1ο κουτάκι ήταν κορυφαίο(ς)κράχτης.Από την μία λέω κρίμα που δεν το παρήγγειλα αυτή τη φορά αλλά τελικα όταν για μενα κοστιζει 21 ευρω με λόγω αντικαταβολης και μεταφορικών μάλλον θα τα εκλαιγα τα λεφτα μου.Το σαπουνάκι ήταν όντως πολύ ακυρο...πφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το 21€ το ακούω τρελλά υπερβολικό, Που μένεις? Στις Άνδεις? :) Και εγω στην θέση σου αν ήταν να πληρώνω αυτό το ποσό κάθε μήνα θα το σκεφτόμουν πολλές φορές! Τυχερή λοιπόν που δεν το παρήγγειλες! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Κρίμα που δεν το ευχαριστήθηκες τόσο :/ Καλά δεν συγκρίνετε με του πρώτου μήνα σε καμία περίπτωση αλλά πιστεύω ότι ήταν αναμενόμενο αυτό. Πάντως θα έπρεπε να είναι όλα τα κουτιά ισάξια και να είναι πιο προσαρμοσμένα στο προφίλ ομορφιάς που έχουμε συμπληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Το προφίλ δεν έχει ληφθεί μέχρι σήμερα υπόψη! Η αλήθεια είναι ότι δεν το χάρηκα....Next time will see.
      Kisses sweetie

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ΤΟυ Ιουλίου έχει εξαντληθεί έτσι και αλλιώς....Για τον Αύγουστο βλέπουμε... Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

      Διαγραφή
  5. Κριμα που δεν σου αρεσαν γιατι φαινονται ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to mono wraio pisteuw einai to mano kai vasika egw etsi kai alliws den tha mou arese tpt allo.
    Krima gia ta deigmatakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα πραγματικά Adeola! Το μανό εαν το πετύχαινε σε διαφορετική απόχρωση θα ήταν πολύ επιτυχημένο!

      Διαγραφή
  7. Εντάξει για την τιμή είναι ok αλλά πραγματικά και εμένα δεν με ενθουσίασε..

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. So beautiful products!
    Im a real Nivea addict!love it since I m a child...
    Nice music on your blog!
    Love from Tunisia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η αληθεια ειναι οτι σαν το πρωτο κουτι δεν ειναι.εγω θα ηθελα αντι για τον αφροντους της nivea να ειχε το conditioner,το οποιο το ειχε σε πολυ μικρο δειγμα.
    Γινε μελος και στο δικο μου blog εαν θελεις
    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ιδέα, αυτό τουλάχιστον είναι ένα καινοτόμο προιόν στην αγορά! Ακόμα βέβαια δεν το δοκίμασα αυτό το δείγμα..... Και βέβαια θα γίνω!
      φιλιά!

      Διαγραφή
  10. ps...full size einai kai to aposmitiko nomizw!
    alla nai exeis dikio...eutuxws den to parhggeila!pros to paron exw gemato bioderma...full aposmitika kai afroloutra!opote den ta xreiazomai..
    zilepsa omws tin krema xeriwn pou diavazw oti einai exairetiki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...