Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Avene Sun-blogs - REVIEW

Γειά σας Fairies...

Το καλοκαίρι έφτασε και όλες λίγο πολύ πήγαμε ή ετοιμαζόμαστε να ξεχυθούμε στις παραλίες!

Τα απαραίτητα για την εξόρμηση! Μαγιώ - check, καπέλο - check, μία ομπρέλα - check, την όμορφη χρωματιστή πετσέτα μας - check, να μην ξεχάσω και το πιο βασικό, το αντηλιακό μας! Πρίν βάλεις check και εδώ, διάβασε και ενημερώσου παρακάτω....

Όλες αγαπάμε το μαύρισμα, αλλά τα τελευταία χρόνια το ασφαλές μαύρισμα είναι και το καλύτερο, ακόμα και αν αργεί λίγο να μας δείξει τόσο ηλιοκαμένες, όσο θα θέλαμε! Η Avene αντιπροσωπεύει ότι καλύτερο για την προστασία μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, και φέτος κυκλοφορεί και με σύνθεση Dry Touch, για να μην έχεις σαν δικαιολογία ότι το αντηλιακό σου πέφτει πολύ λιπαρό στο πρόσωπο!
Πάμε να σου δείξω τι δοκίμασα και τι μου ταίριαξε περισσότερο!

Emulsion SPF50+
Απευθύνεται σε μεικτό και κανονικό δέρμα και στην σύνθεση της περιέχει πούδρες με πραγματικό αποτέλεσμα Dry Touch!  Πραγματικά δεν βαραίνει καθόλου το πρόσωπο μου, και δεν το ασπρίζει κατά την εφαρμογή του (κάτι που όλα τα αντηλιακά με δείκτη 50 το έκαναν σε μένα τουλάχιστον)!
Στην διάρκεια της μέρας νομίζω ότι περιορίζει κατά πολύ την έκριση λιπαρότητας στην "Τ" λόγω της πούδρας που περιέχει! Αυτό το γαλάκτωμα είναι για το δικό μου πρόσωπο το ιδανικό!

Creme SPF50+
Αποκλειστικά για ξηρό δέρμα, με ενυδατικούς παράγοντες. Και αυτή παραμένει διάφανη στην εφαρμογή της. Αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ παχύρευστη για το δικό μου πρόσωπο! Για την παραλία παρόλα αυτά, είναι ιδανική, αφού έχω τη συνήθεια να βάζω κάθε μισή ώρα κρέμα στο πρόσωπο μου!

Creme teinte SPF50+
Αυτή την αντηλιακή με χρώμα οφείλω να ομολογήσω ότι την αγοράζω κάθε χρόνο και την έχω συστήσει ανεπιφύλακτα σε όλες μου τις φίλες! Είναι για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχει ελαφριά κάλυψη και απορροφάτε άμεσα από το δέρμα! Και φορώντας την, σου είναι ακόμα πιο εύκολο να αναεώσεις την αντηλιακή σου κατά την διάρκεια της ημέρας γιατί απλά αντικαθιστά το foundation σου! Επίσης διαθέτει βολική συσκευασία με αντλία!

Cleanance SOLAIRE SPF30
Αυτή η κρέμα έχει σμηγματορυθμιστική δράση και είναι ιδανική ακόμα και για τα πιο λιπαρά δέρματα! ΄Εχει και αυτή διάφανη και Dry Touch εφαρμογή, και προσφέρει απόλυτα ματ τελείωμα ακόμα και στα πιο προβληματικά δέρματα! Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου Fairy Girl, αυτή μου άρεσε πιο πολύ από την  Emulsion50 αλλά έχω και εγώ τα κολλήματα μου! Θέλω να φοράω αντηλιακές στο πρόσωπο μου που μου παρέχουν την μέγιστη προστασία γι'αυτό και κάθε καλοκαίρι και εγώ αλλά και ο καλός μου (ναί, ναί καλά διάβασες, φοράει κάθε πρωί την αντηλιακή του!), προτιμάμε αυτές με δείκτη 50+! Εντάξει, μπορείς και να με πείς υστερική με τον ήλιο, δεν θα σου κρατήσω μούτρα!

Παιδικό Γαλάκτωμα SPF 50+ για όσες έχετε παιδάκια στο σπίτι! Διάφανη και λεπτόρευστη υφή που προστατεύει και ενυδατώνει το ευαίσθητο δερματάκι των παιδιών!
Άρα ... αντηλιακό - Check!

Sun Tip: Εγώ έχω πάντα στην τσάντα μου ένα stick αντηλιακής προστασίας με SPF50. Φέτος στην τσάντα μου βρίσκεται το Avene stick spf50+ και ανά πάσα στιγμή νιώθω εκτεθειμένη στον ήλιο, το χρησιμοποιώ σε όλο το πρόσωπο αφού είναι απόλυτα διάφανο! 

Εσένα πιο είναι το αγαπημένο σου αντηλιακό Fairy Girl?

Many kisses fron sun-protected Fairy {oo} Mary!

15 σχόλια:

  1. Ωραίο πόστ για μια πολύ καλή εταιρία.Το στικάκι είναι ηδη στην wishlist μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απίστευτα βολικό, απορώ γιατί δεν το αγόραζα κ τα προηγούμενα χρόνια.. :)

      Διαγραφή
  2. Ωραιο ποστ!!
    Μου αρεσουν και μενα τα αντηλιακα Avene!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Ελευθερία μου....Ευχαριστώ για το σχόλιο σου

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα! Ειναι παρα πολυ σημαντικο το καλοκαιρι ..αλλα εγω και το χειμωνα εχω ...γιατι το δερμα μου ειναι πολυ ευαισθητη.Μου αρεσει Avene ...εγω τα αλλαζω συνεχια και δεν εχω ενα αγαπημενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ δοκιμάζω διάφορα αλλά κάποια καταλήγω να τα αγαπώ περισσότερο!

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ όλα τα προϊόντα της avene. Εγώ εχω την αντιηλιακό με χρώμα άλλα μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω τις καινούργιες,μάλλον την cleanance. Και για τον γιο μου εννοείται αντιηλιακό avene με σπρέι γιατί δεν κάθεται και εύκολα.πολύ ωραίο ποστ. Ειδικά για τις νέες αντιηλιακό δεν ηξερα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένη εταιρεία!!!!!

    http://rixnontas1matiaparea.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημένη η συγκεκριμένη εταιρία και στα αντιηλιακά!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. In Avene we trust. Μια χαρά τα λες κορίτσι. Συνέχισε έτσι!
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω εχω δοκιμασει το Creme teinte SPF50+ ημουν αρκετα ικανοποιημενη !!!Αυτη τη περιοδο χρησιμοποιω της garnier ambre solaire με δεικτη προστασιας 50 γιατι ειμαι ασπρη και καιγομαι ευκολα και δεν μου αρεσει να μαυριζω πολυ ειδικα στο προσωπο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για 3 ή 4 καλοκαίρια ήταν από τα αγαπημένα μου, φέτος όμως το ανακάλυψα αφού ανακάλυψα ΤΟ αντηλιακό με χρώμα! Και εγώ προτιμώ τα 50αρια για το πρόσωπο.H Ambre είναι καλή για καθημερινή χρήση?.. ευχαριστώ για το σχόλιο σου :)

      Διαγραφή
  9. I love to use thermal aqua by Avene on the beach! it helps my skin very well!
    mary2be.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...