Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΟRRES EYE SHADOWS - ΒΥΕ-ΒΥΕ BUY!

Καλημέρα Fairy - Girls και καλή Kυριακή ....

Οι περισσότερες απο εμάς όχι μόνο γνωρίζουμε αλλά και αγαπάμε τον KORRES και για την καλή ποιότητα των προιόντων του και για την αποτελεσματικότητα αλλά και για την "φυσικότητα" των συστατικών του. 
Με όλα τα παραπάνω ώς δεδομένα και έχοντας χρησιμοποιήσει και άλλα προίόντα μακιγιάζ της εταιρείας, απέκτησα και 4 σκιές ματιών σε υπέροχα (σε πρώτη φάση τουλάχιστον ) χρώματα! 

Σκιές ματιών λοιπόν με ηλίανθο και νυχτολούλουδο, "μία Βελούδινη compact σκιά για ιριδίζον αποτέλεσμα στα βλέφαρα" σύμφωνα με τον ΚΟΡΡΕ, στα χρώματα white, sky blue, light pink και golden brown
Πλήρης αποτυχία έχω να πώ! Υπέροχα χρώματα εκ πρώτης όψεως, αλλά μηδέν αποτέλεσμα, μηδέν διάρκεια, μηδέν χρωματική απόδοση. Δεν αποδίδει καθόλου το χρώμα στα μάτια, σχεδόν δεν βγαίνει απο τη συσκευασία του και όταν βγεί διαλύεται, θέλει πολλές στρώσεις για να δείξει το χρώμα και αυτό έχει σαν συνέπεια το πολύ σε 2 ώρες να "σπάσει" και να μαζέψει στο βλέφαρο.
Ελάχιστα καλύτερα αποδίδουν το μπλέ και το καφέ αλλά τα δύο ανοιχτά ούτε λόγος για μακιγιάζ!
 Στα swatches θα δείτε τα χρώματα τα οποία έβγαλα με μεγάλο κόπο και μεγάλη ποσότητα σκιάς. 


 Σαφώς και δεν θα ξανά αγοράσω τις ίδιες σκιές , εκτός και αν αλλάξει κάτι στη σύσταση τους.  SORRY KORRES NOT THIS TIME!

Εσείς έχετε εμπειρία απο τις εν λόγω σκιές? Κάποιο άλλο προιόν του ΚΟΡΡΕ που σας απογοήτευσε?

Many colored kisses from Fairy {oo} Mary !  

5 σχόλια:

  1. εγω αγαπω τα προιοντα Κορρε και στις σκιες με ηλιανθο και νυχτολούλουδο εχω την Golden και ειναι η αγαπημενη διαρκει για ωρες, απλωνεται πολυ ωραια και δεν χρειαζεται πολλες στρωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια? Τοτε εμενα δε μου εκατσαν καθόλου καλά δυστυχως!!! Ευχαριστω για το σχόλιο σου, τουλαχιστον δεν είναι και τόσο χάλια οι σκιές..... φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xmmm.... Ενδιαφερον ποστ! Αλλα απο οτι βλεπω οι αποψεις διηστανται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχχα, αυτο το κάνει ακομα πιο ενδιαφερον!! καμία γνώμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν έχω δοκιμάσεις τις σκιές του. πάντως μπορεί να παίζει ρόλο και η επιδερμίδα σου και γι'αυτό να μην έχουν διάρκεια και σε άλλες γυναίκες να είναι μια χαρά. δεν νομίζω να είναι απόλυτα το προϊόν. κάποια προϊόντα δεν μας ταιριάζουν απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...