Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Red nails mania...still remains in Greece

Όλες οι γυναίκες γύρω μου θεωρούν ότι τα κόκκινα νύχια είναι must σε κάθε γυναικεία εκδήλωση και ιδιαίτερα σε μια νυχτερινή έξοδο, ανεξαρτήτως εποχής. Έτσι λοιπόν όλες μας έχουμε τουλάχιστον ένα κόκκινο μανό στη συλλογή μας. 
Το 1ο ερώτημα που τίθεται όμως είναι εάν αρέσουν στους άνδρες τα κόκκινα νύχια και αν ισχύει ότι τα θεωρούν sexy. Ρωτήσατε κανέναν άνδρα τελευταία ?
Το 2ο ερώτημα που τίθεται είναι εάν θα έβαφες τα νύχια σου με το ίδιο χρώμα που τα βάφει η 12χρονη ανιψιά σου, η 50χρονη μητέρα σου ή η 75χρονη γιαγιά σου.

Προσωπικά δε μου αρέσουν ιδιαίτερα τα κόκκινα νύχια διότι είναι το χρώμα του αιώνα που πέρασε. Πλέον υπάρχουν τόσα μανό με ποικιλία χρωμάτων, υφής αλλά και σχεδίων (ακόμα και κτιστά υπερπαραγωγής) που πιστεύω οτι το κλασικό κόκκινο θα έπρεπε να εξαφανιστεί μερικά χρόνια (20 καλά είναι) ώστε κάποια στιγμή να ξαναέρθει στη μόδα και όχι να είναι κάθε χρόνο σύμφωνα με τα περιοδικά (stylists, nail artists) το must της κάθε εποχής.
 ESSIE LogoΤα μανό που έβαλα στο μάτι αλλά και 
στα νύχια μου φέτος είναι της ------------->>

4 σχόλια:

  1. Apo pou eipes oti to empneustikes?? egw foraw mple twra gia na ksereis.. erre due!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω κοπελια θα ηθεκα εκεινο το γκρι που φορουσες προχτες...Θα μας κανεις κανα beaute για την παρασκευη?Επισης για το κοκκινο κραγιον τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @christina ... χαίρομαι πολύ για το μπλέ...άλλωστε όπως ξέρεις πιστεύω ότι κάθε τι όμορφο ειναι και μπλε...
    @ΚΙΚΑ ..... Aν είσαι καλό κορίτσι θα κάνουμε ενα beaute...όσο για το κόκκινο κραγιόν πιστεύω οτι είναι όμορφο, αν βρείς την απόχρωση που σου πηγαίνει και όχι για κάθε μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαίρη πολύ ωραία όλα αυτά τα νύχια,θέλω να τα βάψω συρματόπλευμα του κήπου.Είναι εύκολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...