Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ημιμόνιμο manicure στο σπίτι? Εύκολα! Με την Andreia Professional!

 Hello Fairies....

Έχω ένα πολύ καυτό ερώτημα σήμερα για σένα αγαπητό Fairy Girl... 

Σου αρέσουν τα όμορφα περιποιημένα νύχια που έχουν διάρκεια? 

Φυσικά και σου αρέσουν, ειδικά αν μιλάμε για ημιμόνιμο μανικιούρ, που κάνει τα χέρια να δείχνουν  όμορφα και περιποιημένα για πολλές μέρες και σίγουρα για πάνω από δύο εβδομάδες.

via Google
photo credits "We love mani"

Τι γίνεται όμως βαριέσαι να πας στην αγαπημένο σου νυχάδικο? Ή όταν απλά δεν βρίσκεις ραντεβού την επιθυμητή ώρα? Σου έχω τη λύση. Με την ευκολία που σου παρέχει η εφαρμογή των ημιμόνιμων βερνικιών Andreia Professional και μία απλή λάμπα πολυμερισμού led, θα έχεις πανέμορφα νύχια σε 30λεπτά!


Τι θα χρειαστείς?

Μία λάμπα led, 1 buffer, 1 βερνίκι βάσης Andreia Professional, το χρώμα της αρεσκείας σου, και φυσικά ένα non wipe Top coat Αndreia Professional.

Απλώνεις ένα λεπτό στρώμα βάσης και το πολυμερίζεις 60''. στην συνέχεια χρειάζεται ένα ή δυο στρώματα χρώματος και ένας πολυμερισμός 30''-60'', στην συνέχεια το Non wipe Top Coat Andreia, θα χρειαστεί ένας πολυμερισμός 60'' και το αποτέλεσμα θα είναι ένα γυαλιστερό, υπέροχο, έντονο μανικιούρ που το έχεις κάνει μόνη σου στο σπίτι σου. 


Η Andreia Professional διαθέτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων για όλα τα γούστα.

Για την αφαίρεση του θα χρειαστείς ένα Remover της Andreia για γρήγορο και εύκολο αποτέλεσμα. Tα ημιμόνιμα βερνίκια δεν μυρίζουν και δεν περιέχουν διαλύτες!

 







Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε διαθέσιμα στο αγαπημένο μας Femme-Fatale.gr.... Aπό σήμερα λοιπόν, μην ανησυχείς για το ραντεβού στην επαγγελματία νυχιών, μπορείς  μόνη σου και πανεύκολα, έχεις τον ειδικό, την Andreia Professional.


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...