Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Spring make up with Andreia!

Γεια σου Fairy Girl...


Σήμερα είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα σου δείξω Ανοιξιάτικο μακιγιάζ από την υπέροχη Andreia Professional!

Δοκίμασα υπέροχα προϊόντα και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να σου τα δείχνω.


Ας σου μιλήσω για αρχή για το ρουζ Andreia Oh I’m Blushing Mineral Blush Glow No 03 που το λάτρεψα γιατί έχει υπέροχη υφή, γιατί αφήνει στα μάγουλα μία γυαλάδα, τόση όση χρειάζεται για να αναδειχτεί το χρώμα και η υγεία στο πρόσωπο!


Στα συν + του η υπέροχη, γλυκιά μυρωδιά του που σου φτιάχνει τη διάθεση! Η συσκευασία του λευκή και πολύ κομψή!
Στην συνέχεια θα σου δείξω ένα eyeliner σε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο χρώμα. Τι καλύτερο από ένα έντονο πράσινο στα μάτια σου? Το Andreia Is This Real 2 IN 1 Gel Eyeliner & Smokey Eyes No 03, είναι διαρκείας και αδιάβροχο, ενώ για την πανεύκολη εφαρμογή του ευθύνεται το ενσωματωμένο γωνιακό πινελάκι.


Χαρίζει πολύ έντονο χρωματικό αποτέλεσμα και κυκλοφορεί σε 4 υπέροχες αποχρώσεις!

Και πάμε να σου δείξω ποια κραγιόν χρειάζεσαι για την Άνοιξη και θα τα ερωτευτείς.


Το  Andreia Kiss Proof Liquid Lipstick Pink Bouquet 04 είναι ένα ματ κραγιόν, σούπερ σταθερό και σχεδόν ανεξίτηλο.Δεν στεγνώνει καθόλου τα χείλια κατά την διάρκεια της εφαρμογής του και διαρκεί κυριολεκτικά όλη μέρα αναλλοίωτο. 

Και το Andreia Hot Matte Kiss Velvet Liquid Lipstick No 04 έχει ένα Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο χρώμα που είναι βελούδινο στα χείλη και μένει σταθερό για πολλές ώρες! Κυκλοφορεί σε 15 καταπληκτικές αποχρώσεις με ματ αποτέλεσμα.


Όλα τα προϊόντα της Andreia Professional μπορείς να τα βρεις σε εξαιρετικά προσιτές τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Femme-Fatale.gr

 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...