Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Max Factor Lasting Performance Review!

 Hi Fairies...


Σήμερα θα σε συστήσω σε ένα νέο foundation και θα σου πω του λόγους που το αγάπησα!

Το Max Factor Lasting Performance είναι ένα κρεμώδες foundation με πολύ καλή κάλυψη και απίστευτη διάρκεια για όλη την ημέρα. Δεν είναι καθόλου βαρύ ακόμα για την μεικτή μου επιδερμίδα και δεν εμφανίζει καθόλου γυαλάδες κατά την διάρκεια της ημέρας. Απλώνεται βελούδινα στην επιδερμίδα και γίνεται ένα με αυτήν. Ένας ακόμα λόγος που το αγάπησα είναι γιατί δεν μεταφέρεται το χρώμα στην μάσκα, η οποία έτσι και αλλιώς είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας! Το αποτέλεσμα είναι λείο, απαλό πρόσωπο με ομοιόμορφο τόνο και χωρίς θαμπάδα!







 Η απόχρωση που χρησιμοποιώ είναι η Soft Beige και γίνεται ένα με την επιδερμίδα μου.

Το συνδύασα με ένα concealer, το Max Factor Randiant Lift. Ένα concealer που περιέχει βιταμίνες C  και Ε και χαρίζει απίστευτη φωτεινότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια ενώ παράλληλα την αναζωογονεί και την ανανεώνει!  Το επέλεξα στην απόχρωση light η οποία είναι ένα κλικ πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα μου και χαρίζει την φωτεινότητα για ένα ξεκούραστο βλέμμα που ζητάμε όλες μας!

Τα παραπάνω προϊόντα θα τα βρεις διαθέσιμα στο Parfimo.gr σε εξαιρετικά καλές τιμές και σε διάφορες αποχρώσεις!

Aν τα έχεις δοκιμάσει θα χαρώ να διαβάσω  τις εντυπώσεις σου! 



Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...