Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ideal face creams for Summer!

Hello Fairies...

Ο καιρός ζέστανε αισθητά και οι ανάγκες του δέρματος μας αρχίζουν να αλλάζουν. Σήμερα θα σου μιλήσω για δύο κρέμες που χρησιμοποιώ αυτή την εποχή και θεωρώ πως είναι ιδανικές για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.


Η 24ωρη αντιγηραντική κρέμα προσώπου της Bioaroma είναι μια κρέμα που αγαπώ να χρησιμοποιώ καθημερινά. 


Περιέχει μελισσοκέρι, νερολί, αλάδανο, μύρρο και αγαπώ τον τρόπο που ήταν κλεισμένη η συσκευασία, αεροστεγώς με γνήσιο μελισσοκέρι. Μυρίζει απαλά, και απορροφάται αμέσως. Δεν βαραίνει το μεικτό μου δέρμα και το νιώθω ενυδατωμένο όλη τη μέρα.


Σύμφωνα με έρευνες η Bioaroma αναφέρει "Εμπλουτίζοντας έτσι την κρέμα με μελλισοκέρι, εκχύλισμα αλαδάνου, βοτάνου γνωστού από την αρχαιότητα για την αντιγηραντική του δράση, και άλλα πολύτιμα και μοναδικά 100% φυτικά συστατικά, αναπλάθεται η δομή των ιστών της επιδερμίδας και επαναφέρεται η χαμένη της ελαστικότητα, χαρίζοντάς της έτσι βαθιά αντιρυτιδική φροντίδα."
Στην σελίδα του προϊόντος εδώ

θα βρεις φυσικά μυστικά για την αποκατάσταση του κουρασμένου δέρματος και tips αντιγήρανσης.
Η κρέμα χρειάζεται μια μικρή ποσότητα σε καθημερινή εφαρμογή και την έχω λατρέψει.
Το καλοκαίρι, οι ανάγκες για αντηλιακή προστασία είναι ακόμα και εγώ επέλεξα να δοκιμάσω την φυσική αντηλιακή κρέμα προσώπου της Bioaroma.


Περιέχει καροτέλαιο, σιτέλαιο και λάδι αβοκάντο, συστατικά ιδανικά για αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση. Δεν είναι καθόλου λιπαρή και μπορώ να την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την 24ωρη κρέμα που σου μίλησα πιο πάνω.

Η μυρωδιά της μου θυμίζει καλοκαίρι, που έτσι και αλλιώς είναι προ των πυλών. Τα αιθέρια έλαια που περιέχουν και οι 2 κρέμες είναι 100% φυσικά. 





Αν δεν έχεις επισκεφτεί και εσύ την ιστοσελίδα της Bioaroma, φρόντισε να το κάνεις fairy girl, θα βρεις πολλά να αγαπήσεις και πολλα δεν θα τα αποχωριστείς ποτέ.

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Hello Great review!
    Never tested these creams but they look just great!
    Hope you will join my new international giveaway...
    Good luck!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2018/06/joli-concours-international-avec-cadeaux-marraines-nice-international-giveaway-with-cadeaux-marraines.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λατρευω το φυτικα συσταστικα,ιδιως το αβοκαντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...