Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Clinique Pep-Start Double bubble purifying Mask

Hi Fairies....

Σήμερα θα σε συστήσω σε μια καθαριστική μάσκα προσώπου που άρχισα να χρησιμοποιώ τελευταία και η οποία δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησε.

Ο λόγος για την Clinique Pep-Start Double bubble purifying Mask, μια μάσκα εντελώς διαφορετική από ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα. Χαρίζει λεία και καθαρή επιδερμίδα  με την δύναμη του αφρού και των φυσαλίδων. Δηλαδή πως δουλεύει; 




Απλώνεις το λεπτόρρευστο μωβ υγρό gel στο πρόσωπο σου και έτσι απλά το βλέπεις να μεταμορφώνεται σε λευκές φυσαλίδες μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.  Η αίσθηση της μεταμόρφωσης του gel σε αφρό είναι άκρως αναζωογονητική για το πρόσωπο μου, ενώ οι διεργασίες που κάνει είναι βαθύς καθαρισμός και απολέπιση. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό, πολύ απαλό πρόσωπο, έτοιμο να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ και το αποτέλεσμα είναι πιο λαμπερό από πότε, αφού το πρόσωπο ακτινοβολεί φρεσκάδα. 

Η  Clinique Pep-Start Double bubble purifying Mask είναι μη λιπαρή, δεν ξηραίνει καθόλου, μα καθόλου την επιδερμίδα ενώ αντιθέτως θα βγάλει στην επιφάνεια την καλύτερη επιδερμίδα σου.  Την χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες και δηλώνω ερωτευμένη μαζί της γιατί πραγματικά κάνει ότι υπόσχεται σε μόνο δυο λεπτά.  


Εσύ fairy girl την έχεις δοκιμάσει; Αν όχι, πώς σου φαίνεται μια τόσο παιχνιδιάρικη μάσκα προσώπου; 

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...