Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Mustela for super sensitive baby skin...

 Hi Fairy girls...

Μήπως και τα δικά σας μωράκια έχουν πολύ ευαίσθητο δερματάκι που κοκκινίζει με το παραμικρό; Η Σοφία ευτυχώς ή δυστυχώς πήρε το δικό μου δέρμα που ναι μεν είναι πολύ απαλό και ελαστικό αλλά κοκκινίζει με το που το αγγίζω η ξύνομαι. Η αγαπημένη μας Mustela κυκλοφόρησε μια νέα σειρά για πολύ ευαίσθητα δερματάκια που κοκκινίζουν εύκολα. 



Αν και το δικό σας μωρό κοκκινίζει πολύ εύκολα ως αντίδραση σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες και η αντίδραση αυτή συνοδεύεται με αίσθημα τσιμπίματος ή σφιξίματος στο δέρμα, τότε και εσείς θα βρείτε την λύση στην νέα κόκκινη σειρά της Mustela

Δεν περιέχει καθόλου άρωμα και ειναι σχεδιασμένη να ανακουφίζει το πολύ ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Τα ενεργά συστατικά που περιέχει δημιουργούν ένα δεύτερο προστατευτικό δέρμα τα οποία ταυτόχρονα ανακουφίζουν και καταπραΰνουν το δέρμα των μωρών μας από την γέννηση. 

Οι κρέμες προσώπου και σώματος έχουν πολύ ελαφριά υφή για να μην βαραίνουν το δέρμα και σε συνδυασμό με το αφρόλουτρο για σώμα και μαλλιά έχετε την απόλυτη προστασία,καθαριότητα και ενυδάτωση που χρειάζεται το μωράκι σας. 

Η σειρά της mustela για πολυ ευαίσθητο δέρμα δεν περιέχει άρωμα και περιέχει 98% φυσικα συστατικά μεταξύ των οποίων το γνωστό εκχύλισμα Avocado Perseose και το νέο Schizandra ένα είδος μούρου με απίστευτα αντιοξειδωτική δράση.

Εμείς χρησιμοποιούμε την κόκκινη σειρά της mustela εδώ και ένα μήνα και ομολογώ είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες. Η Σοφία απολαμβάνει το μπάνιο και την ενυδάτωση της και εγώ είμαι σίγουρη ότι κάνω το καλύτερο για το ευαίσθητο δερματάκι της κόρης μου.

Εσείς fairy moms αντιμετωπίζετε το ίδιο θέμα με το δερματάκι των μωρών σας; Ποια σειρά αγαπάτε από την Mustela?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
    Αγαπημένο μου είναι το black xs και το hypnose της lancome και γενικά τρελαίνομαι για βανίλια.
    Ευχαριστούμε πολύ.
    Facebook Ειρήνη Ίριδα Βασαρμίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...