Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Stelatopia by Mustela new formula!!!

Γεια σας Fairy girls

Ξέρω, ξέρω, αργώ πάρα πολύ να σας γράψω ανάρτηση αλλά φαντάζομαι με δικαιολογείται, η μικρή μας πριγκίπισσα αισίως γίνεται ενός έτους και σήμερα είμαι εδώ για να σας μιλήσω για τα αγαπημένα μας προϊόντα της mustela και πάλι. 
Σας έχω ξαναπεί ότι από τη γέννησή της χρησιμοποιούμε συνέχεια την ενυδατική κρέμα σώματος της mustela την Stelatopia cream . Οι λόγοι που την αγαπάμε είναι παρά είναι πάρα πολύ και τώρα έχουμε ένα λόγο περισσότερο διότι η Stelatopia έχει μία νέα σύνδεση ακόμη πιο ενυδατική. Η πράσινη σειρά Stelatopia ενδείκνυται για ατοπικά δέρματα και εκτός από την ενυδατική κρέμα η σειρά εμπλουτίζεται και με κρεμώδες αφρώδους και με καθαριστικό λάδι τα οποία επίσης λατρέψαμε.

 Το κρεμώδες αφροντούς περιέχει επίσης το γνωστό πλέον  εκχύλισμα αβοκάντο γεγονός που κάνει το μπάνιο μία απόλαυση και αφήνει το δερματάκι της μικρής μας πάρα πολύ μαλακό, καθαρό και ενυδατωμένο σε βάθος και φυσικά είναι ιδανικό για μαλλιά και σώμα. Πραγματικά σε περιπτώσεις ξηρότητας βρεφικού και παιδικού δέρματος είναι θαυματουργό.
Τώρα το χειμώνα που οι ανάγκες του δέρματος ακόμα και του μωρού είναι πιο έντονες χρησιμοποιούμε στο μπάνιο μας και το καθαριστικό λάδι το οποίο μόλις έρθει σε επαφή με το νερό διαλύεται άμεσα  και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος ενώ παράλληλα την καθαρίζει, ξεπλένετε πανεύκολα αλλά καλύτερα αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ξηρότητας να μην το κάνεις. Φυσικά ολοκληρώνουμε τη φροντίδα με την ενυδατική κρέμα της Stelatopia στην οποία όπως έχω ξαναπεί χρησιμοποιούμε για πάρα πολλές δερματικές περιπτώσεις. 
Για παράδειγμα μας έσωσε από μία μικρή έξαρση νεογνικής ακμής, μας σώζει σε περιπτώσεις που βγάζουμε διάφορα μικρά σπυράκια σε πρόσωπο και σώμα,  κρατάει το σώμα ενυδατωμένο χωρίς την παραμικρή ξηρότητα καθημερινά. Με παραπάνω από 95% φυσικά συστατικά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος με τη σειρά   Stelatopia.







Όλα τα προϊόντα της   mustela είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργίας και ενδείκνυνται για χρήση από τη γέννηση. Αποδεδειγμένα η σειρά Stelatopia απομακρύνει έκζεμα και ατοπία μέσα σε 21 μέρες και πιστέψτε με είναι μία σειρά που αν τη δοκιμάσετε στο μωράκι σας δεν θα την αλλάξετε ποτέ.





 
Εμείς λατρεύουμε mustela, εσείς και τα μωράκια σας?

Άσε μου τα σχόλια σου και τις εντυπώσεις σου και αν έχεις δοκιμάσει την σειρά... Θα επιστρέψω με εκπλήξεις....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά εξαιρετικά προϊόντα! ! Χρησιμοποιώ κι εγώ κάποια από αυτά στον μικρούλη μου και είμαι πολύ ευχάριστημενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...