Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Design is This and many more.....

Hi Fairies....

Το σημερινό μας θέμα είναι λίγο διαφορετικό και αφορά στην διακόσμηση του σπιτιού με όμορφα λειτουργικά αντικείμενα. Αφορμή για αυτή την ανάρτηση είναι η γνωριμία μου με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που λάτρεψα για την ποικιλία και την διαφορετικότητα σε είδη διακόσμησης σπιτιού!

Το Design is this το αγαπάς με την πρώτη πλοήγηση που θα κάνεις στις σελίδες του. Ανάμεσα σε μοντέρνα έπιπλα, φωτιστικά, είδη κουζίνας , είδη διακόσμησης και όμορφα ρολόγια, εγώ επέλεξα να αποκτήσω ένα όμορφο ρολόι ξυπνητήρι lexon σε πράσινο χρώμα!


Το ρολόι ξυπνητήρι lexon είναι ένα πολύ ιδιόμορφο ρολόι, αφού απλά χρειάζεται να το αναποδογυρίσεις στην θέση off για να καταλάβει ότι ξύπνησες και να σταματήσει να χτυπάει!

Τέρμα λοιπόν το ψάξιμο του κουμπιού για να κλείσει το ξυπνητήρι σου. Τώρα απλά σταματάει με μία κίνηση!
Το λάτρεψα, και επίσης αγάπησα ιδιαιτέρως και πολλά ρολόγια τοίχου όπως θα δεις εδώ αυτό το μωβ που ξεχώρισα, καθώς και πολλά αυτοκόλλητα τοίχου και χαλιά  που θα αποκτήσω σύντομα! Το Design is This διαθέτει ότι πιο πρωτότυπο θελήσεις για το σπίτι σου, απευθύνεται σε κάθε γούστο και σε βαλάντιο! 

Εσύ ακόμα να το επισκεφτείς το Design is This? Κάνε click εδώ και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάτι που σου ταιριάζει!

Γράψε μου τι σου άρεσε από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα Fairy Girl... Συμπίπτουν καθόλου τα γούστα μας?

Many kisses ftom {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Δεν το γνώριζα. Γίνατε η αιτία να το γνωρίσω. Είναι πραγματικά εξαιρετικό! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...