Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Jiubilo-Handmade-Jewelleries makes magic....

Hi Fairies...

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα κοσμήματα και ειδικά όταν αυτά είναι φτιαγμένα σύμφωνα με τις δικές της απαιτήσεις.  Σήμερα θα σου μιλήσω λοιπόν για τα αγαπημένα μου χειροποίητα  κοσμήματα και την ταλαντούχα δημιουργό τους.  Την Χαρά  Σωτηροπούλου την γνώρισα από το αγαπημένο blog ομορφιάς Jiubilo και αργότερα εθίστηκα από τις συνέχειες των μυθιστορημάτων που δημοσίευε. Τελικά όμως η Χαρά βρήκε την πραγματική κλίση της και έκανε πολλές γυναίκες ευτυχισμένες.  Φτιάχνει με τα χεράκια της τα πιο υπέροχα Boho κοσμήματα που έχω δει ποτέ. 




 Την έχω εμπιστευτεί πάρα πολλές φορές και πολλές φορές έχω ξεσηκωθεί από τις δημιουργίες που ανεβάζει στην σελίδα του Jiubilo Handmade Jewelleries.  Σήμερα θα σου δείξω μερικά από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια από την Χαρά που κάθε φορά που τα φοράω μόνο χαρά μου προκαλούν.
 Το μαύρο κολιέ μου με χάντρες και λευκά μαργαριταράκια το φοράω με πολύ εύκολα σχεδόν με όλα μου τα ρούχα.  Το κολιέ μου με αιματίτη και αχάτη είναι κάτι πολύ ξεχωριστό,  λιτό και παράλληλα τόσο εντυπωσιακό.
 Το έχω λατρέψει πραγματικά.  Η πιο πρόσφατη παραγγελία μου περιλάμβανε 4 κομμάτια. Δύο υπέροχα σκουλαρίκια που προορίζονται να φορεθούν σε πολύ σημαντική μου στιγμή που έρχεται σύντομα.


Και το πολυαγαπημένο μου πλέον βραχιόλι με κόκκινο αχάτη και γαλάζιο χαολίτη που το φοράμε ασορτί με την κόρη μου (υπέροχα δεν ακούγεται;)  και μας φέρνει καλή τύχη και προστασία από το κακό μάτι.

Η Χαρά και τα Jiubilo Handmade Jewelleries  έχουν τα πιο γουστόζικα κοσμήματα που μπορείς να βρεις,  φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, με προσοχή και πάντα με πολύ καλής ποιότητας υλικά.  Πότε δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποιο κόσμημα από την Χαρά και πάντα ήταν ακόμα πιο ωραίο από όσο το είχα φανταστεί.  Τα Jiubilo-Handmade-Jewelleries  θα τα βρεις στην σελίδα τους στο fb εδώ και η Χαρά θα χαρεί ιδιαιτέρως να σου εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία.


Εσύ αγαπάς τα χειροποίητα κοσμήματα Fairy Girl?  Έχεις ξεχωρίσει κάποιο από την σελίδα του Jiubilo στο fb?

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

3 σχόλια:

  1. Τα κολιε που έδειξες μοιάζουν πραγματικά υπέροχα...

    Marion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello
    Lovely jewelleries!
    Everything is cute!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2017/07/mon-bloganniversaire-concours-international-my-bloganniversary-international-giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα και ιδιαίτερα κοσμήματα!Ξεχώρισα τα βραχιολάκια σας!:) https://greekgirlslife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...