Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

New DD Τinted Face Cream by Macrovita with spf50!

Γεια σου Fairy Girl...

Μία νέα DD Cream  έκανε την εμφάνιση της από την αγαπημένη μας ελληνική Macrovita! Μία νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου DD (Dynamic Do all) με δείκτη προστασίας 50 και χρώμα.

Περιέχει αλόη, προβιταμίνη Β5, λάδι ελιάς, ηλιέλαιο, κόκκινο σταφύλι (όλα βιολογικής καλλιέργειας), βιταμίνη Ε και φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος. Είναι κατάλληλη για όλους του τύπους δέρματος, έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και την απόλυτη προστασία από τον ήλιο.
Προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και απολύτως ματ αποτέλεσμα. Η υφή της είναι αρκετά ρευστή αλλά στην επαφή με το πρόσωπο, απορροφάται άμεσα και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι ματ.

 
Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε πόλη και παραλία! Η κάλυψη του είναι αρκετή για τα πρωινά και δεν αφήνει τις ατέλειες να φανούν! Μυρίζει απαλά και λουλουδάτα και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου!


Στο δικό μου μεικτό πρόσωπο στρώνει άψογα και την χρησιμοποιώ πάνω από την Anti pollution fine cream της Μacrovita (διάβασε review εδώ), δεν είναι καθόλου βαριά σαν αποτέλεσμα και θα την λατρέψεις από τις πρώτες κιόλας χρήσης όπως και εγώ!

Όλα τα προϊόντα της Macrovita είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα! Μην παραλείψεις να την δοκιμάσεις, σου εγγυώμαι ότι θα την λατρέψεις!

Aγαπάς τα πολυχρηστικά προϊόντα που προσφέρουν κάλυψη και προστασία από τον ήλιο? Πες μου τα αγαπημένα σου Fairy Girl.

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Thank you for this lovely review!
    I can finally post commet on your blog, had a virus problem so always came and check but impossible to comment.
    So very happy to be back again!
    xx
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/07/les-samsas-the-samsas.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνηθως με τις αντιηλιακες μεσα στην πολη δεν τα παω καλα γιατι μου πεφτουν πολυ βαριες.Με αυτην εδω με δελεασες Μαιρη,και μεγαλος δεικτης,και αντιγηραντικα συστατικα,και καλυψη και πολυ ωραια υφη,απ`ο,τι βλεπω στο χερι σου!Θα την ψαξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...