Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

My rescuer Herbal Facial Mist for Oily Skin!

Γεια σου Fairy Girl...


Τα χειροποίητα, φυτικά καλλυντικά δεν χρειάζονται συστάσεις και ξέρεις ότι είναι η αδυναμία μου, οι αγαπημένοι μου παρασκευαστές είναι οι Beekeepers από την Θεσσαλονίκη! Πάντα αγαπώ και εμπιστεύομαι τις δημιουργίες τους και για ακόμη μία φορά δεν έκανα λάθος!

Το πρόσωπο μου, όπως ξέρεις, είναι μεικτό και το καλοκαίρι έχει τάσεις λιπαρότητας. Χρειαζόμουν ένα face mist, δηλαδή ένα ενυδατικό νεράκι που να απομακρύνει την λιπαρότητα από το πρόσωπο μου, αλλά να μου προσφέρει και δροσιά και ενυδάτωση στην διάρκεια της ημέρας! Το Herbal Facial Mist ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσα!
Το Herbal Facial Mist είναι ιδανικό για λιπαρές, προβληματικές επιδερμίδες με ανομοιόμορφο τόνο και μαύρα στίγματα! Περιέχει 100% βότανα και δημιουργήθηκε για να ελαττώνει την παραγωγή λιπαρότητας στην διάρκεια της ημέρας, να συσφίγγει τους πόρους, ενώ παράλληλα μειώνει την ακμή, τις ουλές και τους ερεθισμούς!

Περιέχει εκχύλισμα αμαμηλίδας, γνωστό για τις καταπραυντικές του ιδιότητες, χαμομήλι, aloe vera, εκχύλισμα ανανά, πρωτεΐνες ρυζιού, AHA από οξέα φρούτων και αιθέρια έλαια λεμονιού, λεβάντας και τειόδεντρου.
Το χρησιμοποιώ σαν τονωτική λοσιόν κάθε βράδυ και κάθε πρωί, αλλά δε σου κρύβω ότι στην διάρκεια μίας πολύ ζεστής μέρας ψεκάζομαι και πάλι! 
Αν έχεις και εσύ προβληματική ή λιπαρή επιδερμίδα και θέλεις να απαλλαγείς από την περιττή λιπαρότητα, δοκίμασε το Herbal Facial Mist by the Beekeepers και θα εκπλαγείς από το πόσο γρήγορα θα δράσει στο πρόσωπο σου!
Το Herbal Facial Mist θα το βρείς στο etsyshop εδώ, και φυσικά μπορείς να το παραγγείλεις και από την σελίδα τους στο fb εδώ!

Διάβασε reviews και για άλλα αγαπημένα προϊόντα από τους Beekeepers εδώ!

Έχει και εσένα η επιδερμίδα σου ιδιαίτερες ανάγκες το καλοκαίρι Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...