Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΕQ EVOA Organic Sunscreens from France!

Γεια σου Fairy Girl...

Το καλοκαίρι ήρθε και σιγά σιγά θα αρχίσουν (αν δεν άρχισαν ήδη) οι εξορμήσεις στις παραλίες. Οπότε ήρθε η ώρα να σε συστήσω σε μία γαλλική εταιρεία αντηλιακών που προστατεύει το σώμα και το πρόσωπο από τον ήλιο με οργανικά και βιολογικά συστατικά, ενώ παράλληλα σέβεται τους ωκεανούς συντηρώντας τους κοραλλιογενείς υφάλους!


Ο λόγος για την EQ EVOA και το αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα με spf 30. Υψηλή προστασία και οργανικά συστατικά, χωρίς χημικά φίλτρα και απαλή μυρωδιά!


Η υφή του είναι βελούδινη, απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο χωρίς λευκά σημάδια και δεν είναι καθόλου λιπαρή! 




Περιέχει ελαιόλαδο, έλαιο από κουκούτσια βερίκοκου και ηλιέλαιο, όλα οργανικά και πιστοποιημένα! Ένα αντηλιακό διαφορετικό από τα άλλα που σίγουρα θα σε κερδίσει όπως κέρδισε και μένα! Θα το βρεις στο αγαπημένο μου ηλεκτρονικό κατάστημα οργανικών καλλυντικών Organicfusion, εδώ!



To δεύτερο προϊόν που κυριολεκτικά λάτρεψα από την EQ EVOA  είναι το After Sun Care λάδι με ιριδίζουσες χρυσές πέρλες! Μυρίζει καταπληκτικά, σαν ακριβό άρωμα, είναι ένα ξηρό λάδι για σώμα και μαλλιά που χαρίζει ενυδάτωση, διατήρηση του μαυρίσματος αλλά και απίστευτη λάμψη! 




Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά μαλλιά για έντονα λαμπερό αποτέλεσμα και καλοκαιρινό look! Περιέχει διάφορα οργανικά λάδια, μεταξύ των οποίων και οργανικό έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς και εξωτικό φυσικό άρωμα από βανίλια και πατσουλί! Μυρίζει πραγματικά μοναδικά και κάνει το σώμα να φαίνεται ακόμα πιο μαυρισμένο!
Θα το βρεις και αυτό στο Organicfusion, εδώ!

Πώς σου φαίνονται τα νέα αυτά αντηλιακά? Ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα αντηλιακά για φέτος το καλοκαίρι?

Μany kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...