Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Natural Colors for eyes in Quartzo by Wrlens!

Hi Fairies...

Τελικά οι έγχρωμοι φακοί επαφής είναι trend και εμένα μου άρεσαν πολύ! Επειδή όμως δεν τους φοράω καθημερινά, αλλά σε κάποιες βόλτες και εξόδους που θέλω να πειραματιστώ με κάτι νέο, προτιμώ να μην λήγουν τόσο νωρίς όπως ο ένας μήνας! Γνώρισα μία νέα εταιρεία με φακούς επαφής από το εξωτερικό και είπα να κάνω μία δοκιμή! 

Το όνομα της είναι wrlens και διαθέτει φακούς επαφής όλων των ειδών, με χρώμα, με δείκτες μυωπίας, χωρίς χρώμα, μηνιαίους, ετήσιους κ.α. Με μία ενδελεχή ματια στο site της Wrlens κατέληξα ότι θέλω ένα ζευγάρι φακούς με χρώμα διαφορετικό από το φυσικό μου και ετήσιους, ώστε να τους φοράω όσο συχνά και όσο σπάνια θέλω!

Επέλεξα από την σειρά Natural Colors που έχει ετήσιους φακούς, το χρώμα Quartzo, δες τους εδώ! Έκανα την παραγγελία μου και έφτασαν στα χέρια μου μέσα σε 10 μέρες! Πολύ γρήγορα δεδομένου ότι ήρθαν από την Αυστραλία! Η συσκευασία τους είναι καταπληκτική. 

Ο κάθε φακός βρισκόταν σε ξεχωριστό σφραγισμένο μπουκαλάκι με φυσιολογικό ορό και υπήρχε και ένα κουτάκι αποθήκευσης φακών μέσα στο δεματάκι μου!
Το χρώμα των Natural Colors Quartzo, είναι ένα πράσινο, γκρι που δεν περνά από πουθενά απαρατήρητο! Οι φακοί είναι πολύ άνετοι στην εφαρμογή τους και δεν με ενόχλησαν καθόλου! Ομολογώ ότι κανένας δεν με ρώτησε εάν φοράω φακούς επαφής, και το αποτέλεσμα τους είναι πολύ φυσικό στα μάτια μου!
 
Κοστίζουν με τιμή προσφορά 85$, και πριν βιαστείς να πεις ότι είναι ακριβοί να σου πω ότι παρόμοιοι φακοί που δοκίμασα πρόσφατα (REVIEW), είχαν 1 μήνα χρόνο ζωής και κόστιζαν 30€, οπότε για ένα χρόνο, μάλλον είναι πολύ συμφέρουσα τιμή! Δες το αποτέλεσμα....
Δες όλα τα χρώματα από τους ετήσιους Natural Colors εδώ!
Λοιπόν πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα Fairy Girl? Θα δοκίμαζες φακούς επαφής με χρώμα?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Εγω θα ηθελα να δωκιμασω..αλλα στο μελλον.....και αυτη η εταιτια μ φαινετε ωραια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...