Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

I love Viñali, a new Organic Brand!

Γεια σου Fairy Girl....

Όταν είναι να επιλέξω νέα προϊόντα ομορφιάς έχω μερικά standards που μου αρέσει να ψάχνω! Μου αρέσουν οι νέες και οι διαφορετικές εταιρείες με ιδιαίτερη "περιβαλλοντική" και "οργανική" φιλοσοφία! Μου αρέσουν τα φυσικά και φυτικά συστατικά και φυσικά μου κάνουν κλικ οι προσεγμένες συσκευασίες!





Η νέα εταιρεία στην οποία θα σε συστήσω σήμερα λέγεται VIÑALI, είναι Ισπανική και η δημιουργός της είναι Γαλλίδα (διάβασε λεπτομέρειες εδώ)! Τα κύρια συστατικά των προϊόντων ομορφιάς της VIÑALI  βασίζονται σε βιολογικούς αμπελώνες και περιέχουν πολυφαινόλες σταφυλιού που είναι ιδανικές για να θωρακίζουν τα κύτταρα ενάντια στην περιβαλλοντική γήρανση και το stress που καταστρέφει την επιδερμίδα!
Όλες οι φόρμουλες των προϊόντων τους βασίζονται σε οργανικά συστατικά και έτσι σέβονται και τον καταναλωτή αλλά και το περιβάλλον!
Εγώ δοκίμασα δύο προϊόντα VIÑALI και θα σου τα συστήσω αμέσως!


Η VIÑALI face cream με αντιοξειδωτικά οργανικά εκχυλίσματα σταφυλιού είναι το προιόν που με εξέπληξε ευχάριστα.

Περιέχει πολυφαινόλες σταφυλιού και βοηθάει στην αντιγήρανση, στην βελτίωση της όψης της επιδερμίδας και φυσικά δρα ενάντια στην οξείδωση των κυττάρων από τις περιβαλλοντικές συνθήκες όπως ο ήλιος και η ρύπανση!
Η υφή της είναι όσο κρεμώδης πρέπει και απλώνεται σαν βελούδο στην μεικτή επιδερμίδα μου! Δεν είναι καθόλου λιπαρή και δεν την βαραίνει καθόλου, αντιθέτως την κρατάει αισθητά ενυδατωμένη για περισσότερο από 12 ώρες! Είναι 24ωρη και την χρησιμοποιώ και το βράδυ σαν κρέμα νύχτας, εμπλουτίζοντας την με μία σταγόνα από ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό λαδάκι όπως αυτό!
Την συσκευασία της την λάτρεψα αφού είναι με αντλία χωρίς αέρα και δεν χάνει κανένα pump! Η μυρωδιά της είναι απαλή και αέρινη. 
Γιατί την αγάπησα? Γιατί αποτελείται από 99,5% φυσικά συστατικά και 78,5% οργανικά συστατικά. Γιατί αφήνει την επιδερμίδα μου απίστευτα απαλή και γιατί είδα διαφορά στις λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα σε λιγότερο από ένα μήνα, είναι πιο γεμάτες και όλο μου το πρόσωπο πιο σφριγυλό! Θα την βρεις διαθέσιμη στο super organic eshop OrganicFusion.eu.
Το δεύτερο προϊόν που δοκίμασα το οποίο είναι ιδανικό για την εποχή είναι η VIÑALI Soin Corps - Moisturizing and firming body lotion. Μία κρέμα σώματος για ενυδάτωση και σύσφιξη με έλαιο από τα κουκούτσια του σταφυλιού, οργανικό συσφικτικό κακάο και shea butter!
Ενυδατώνει το σώμα σε βάθος και το βοηθάει να αναγεννηθεί, να τονωθεί και να κάνει την απαραίτητη σύσφιξη με σκοπό την μείωση της κυτταρίτιδας. Μυρίζει υπέροχα και χρειάζεται μικρή ποσότητα, αφού απλώνεται ομοιόμορφα στο σώμα! Περιέχει 98,7% φυσικά συστατικά και 42% Οργανικά!
Θα το βρεις διαθέσιμο στο OrganicFusion.eu εδώ. 
Δεν σου κρύβω ότι μέσα σε λίγο καιρό χρήσης των  VIÑALI, τα αγάπησα και σύντομα λέω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρείας που είδα εδώ!
Αγαπάς τα φυτικά και οργανικά προιόντα ομορφιάς Fairy Girl?  Πώς σου φάνηκαν τα VIÑALI?
Θα χαρώ να διαβάσω τις εντυπώσεις και την γνώμη σου στα σχόλια!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...