Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Reviewing the Double wear Flawless Wear Concealer by Estee Lauder!!

Γεια σου Fairy Girl...

Είμαστε που λες εγώ και ο καλός μου στον δρόμος της εορταστικής φωταγωγημένης πόλης μας και προσπαθούμε να διαλέξουμε δωράκια για τους δικούς μας...

Κάπου εκεί εκτυλίσσεται ο παρακάτω διάλογος:

εγώ - Αχ πάμε και μία βόλτα από τα Sephora?
εκείνος με αγριοκοίταγμα - Τι μπορεί να θέλεις από τα Sephora που δεν το έχεις δηλαδή?
εγώ - Ε, κάτι θα θέλω σα παιδί και εγώ..... (ύφος κουταβιού)
εκείνος - Αν μου πεις έστω και ένα προϊόν μακιγιάζ που δεν το έχεις και το θέλεις θα σου το πάρω τώρα, ανεξαρτήτου τιμής!
εγώ με ύφος "Είδα το Θεό" - Αλήθεια αγάπη μου? Θέλω ένα καλό concealer....δεν έχω....η καημενίτσα.....
Και είναι αλήθεια πώς δεν είχα, τον τελευταίο καιρό είχα βολευτεί με την κρέμα ματιών-concealer της Τecnoskin (review) και πραγματικά δεν είχα! Είχα όμως σταμπάρει από καιρό το Double wear Flawless Wear Concealer by Estee Lauder και το ήθελα απεγνωσμένα! Ήμουν διαβασμένη και δεν χρειάστηκε να καθυστερήσω πολύ.
Από τις τρεις αποχρώσεις που διαθέτει το εν λόγω concealer ήθελα την πιο ανοιχτή, την 01 cool. Είναι λαμπερή, ψυχρή, και φωτίζει απίστευτα κάθε σημείο που θα το εφαρμόσεις! Το 02 είναι πολύ ροζ για τα δικά μου γούστα και το 03 είναι πολύ σκούρο..  

Το  Double wear Flawless Wear Concealer by Estee Lauder περιέχει υαλουρονικό οξύ και φυσικά έλαια και κάτι ότι ακριβώς υπόσχεται! απλώνεται απαλά σα χάδι, φωτίζει, καλύπτει, ενυδατώνει και κρατάει όόόλη μέρα... Σε συνδυασμό με το αγαπημένο double wear (δες review εδώ) δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το μακιγιάζ μου, γιατί κρατάει πραγματικά όλη μέρα!
Περιέχει και βιταμίνη Ε , καθώς και spf 10!!! Δεν σπάει, και δεν λιώνει, όπως το βάλεις έτσι θα μείνει! Το χρησιμοποιώ επίσης για να φωτίσω το τόξο κάτω από τα φρύδια αλλά και την γέφυρα της μύτης!

Η τιμή του με την έκπτωση του 30% ήταν γύρω στα 20€.

Εγώ το λάτρεψα, εσύ το έχεις δοκιμάσει Fairy Girl? Αλήθεια ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο concealer? 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

12 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατι έχω βολευτεί της mac.Σίγουρα όμως κάποια μέρα θα το αγοράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ τι μου κάνεις!! Τωρα το θέλω απεγνωσμένα και το κονσίλερ και το make up!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκπληκτικό αποτέλεσμα! εγώ μέχρι τώρα είχα του YSL ,αλλά αυτό μου φαίνεται καλύτερο!"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσι κονσίλερ θρύλος που όμως ΔΕΝ έχω δοκιμάσει.Πάω να κάνω μια σχετική συζήτηση λοιπόν με τον δικό μου τον καλό..;)
    Φιλάκια πολλά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαινεται πολυ ωραιο! Υπαρχει ακομη η εκπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ έχω πάρει την απόχρωση δύο και είναι αρκετά ροζ. Δε με βολεψει καθόλου κ μου μαζεύει παααρα πολύ στις γραμμές χωρίς να έχω Θεμ όταν είμαι αβαφη. Έχω κα νει σχετικό reviw sto blog μου. Δε μ άρεσε εμένα. Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νο 2 είναι πραγματικά πολύ πολύ ροζ και μενα δεν μου ταίριαξε!!! Δεν σου άρεσε ε? σε κάθε άνθρωπο το κάθε προιον δρά διαφορετικά είναι αλήθεια αυτό!!
      xoxoxo

      Διαγραφή
  7. Το δικό αγαπημένο Μαίρη μου είναι το Illuminator της Radiant. Για τους ίδιους λόγους που αναφέρεις και για το double wear. Καλύπτει πολύ καλά, ενυδατώνει, φωτίζει και διαρκεί όλη μέρα. Πάντως θέλω πολύ να το δοκιμάσω κι αυτό. Το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες φαίνεται άψογο! Για τον αρχικό διάλογο τι να πω... Όλες να ίδια περνάμε...Δεν μας καταλαβαίνουν! χιχι Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑχαχαχ, είμαι σίγουρη ότι όλες ψάχνουμε επιχειρήματα για να στηρίξουμε την επιθυμία μας για ακόμα ένα κραγιόν!! αυτό που λές το βάζω στα υπόψιν μου για δοκιμή στη συνεχεια!!!
      φιλια πολλα

      Διαγραφή
  8. Εχω το make up maximum cover, και ήθελα πολυ να δοκιμάσω κ το κονσιλερ γτι εχω μείνει πολυ ικανοποιημένη απο το make up... Και αφού μου το επιβεβαιώνεις κ εσυ!! Μπαίνει στην επόμενη shopping list μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσει doll!!! Δεν νομιζω ότι ΔΕΝ θα σου αρέσει!!!
      xoxoxoxox

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...