Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

White Body Butter by Natura Siberica!

Hi Fairy Girl...

Τον τελευταίο καιρό στην ελληνική αγορά γίνεται ντόρος με μία νέα εταιρεία με οργανικά προϊόντα περιποίησης, την Natura Siberica.
Η Natura Siberica είναι μια καινοτόμος εταιρεία καλλυντικών που ιδρύθηκε το 2007. Σήμερα έχει κατακτήσει παγκόσμια αναγνώριση και είναι η πρώτη εταιρεία που έχει αναπτύξει βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.


Εγώ έκανα την πρώτη μου γνωριμία μαζί της μέσα από το καλοκαιρινό CherryBox (δες εδώ τι περιέχει, γιατί είναι ακόμα διαθέσιμο). Το White Body Butter είναι ένα ενυδατικό βούτυρο σώματος το οποίο περιέχει καθαρό κερί μέλισσας και   φυσικά έλαια οκτώ φυτών Σιβηρίας.   
 Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, θεραπεύει εντατικά, μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Ακόμα περιέχει λεμονόχορτο ένα πολύτιμο συστατικό πλούσιο σε βιταμίνη C. 

Είναι μία απίστευτα ενυδατική κρέμα η οποία παρόλο την πλούσια σύσταση της απορροφάται και δεν κολλάει. Η απαλότητα που χαρίζει στο δέρμα είναι αισθητή και την νιώθεις μέχρι και 24 ώρες! Αφήνει το σώμα βελούδινα απαλό! Οκ, ομολογώ ότι η μυρωδιά της δεν με ξετρέλανε αλλά η ενυδάτωση της το πέτυχε!  Αυτή νομίζω πώς ήταν απλά μία αρχή στην γνωριμία μου με την Natura Siberica, αφού το wish list μου είναι ήδη αρκετά μεγάλο. Επόμενη δοκιμή θα είναι σίγουρα κάποιο σαμπουάν και ακόμα ένα body butter.

Natura Siberica είναι διαθέσιμα στο eshop του CherryBox  (το White Body Butter θα το βρείς εδώ) και φυσικά μία δοκιμή μπορείς να κάνεις μέσα από το summer CherryBox

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρεία Fairy Girl? Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι να δοκιμάσω?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα εταιρία με πολύ ωραία προϊόντα!!
    Σίγουρα θα δοκιμάσω κάποιο σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίχα διαβάσει κάπου για τη μάσκα λαιμού για ενυδάτωση και σύσφιξη. Μου έκαναν εντύπωση και οι μεγάλες συσκευασίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ξέρω την αγάπη σου για τα συνδρομητικά κουτια, σίγουρα θα σε ενδιαφέρει:
    http://amoderngreekwoman.blogspot.gr/2015/09/hot-beauty-euphoria-pack.html

    Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...