Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Protect from the Sun with Helioderm by Castalia!

Γεια σας Fairies...

Το πιο must καλοκαιρινό προϊόν είναι πάντα το αντηλιακό μας! Και για το πρόσωπο αλλά και για το σώμα, δεν πρέπει να το παραλείπουμε ποτέ, γιατί ο ήλιος όσο θεραπευτικός και να είναι δεν παύει να είναι και επικίνδυνος! Να προτιμάτε πάντα αντηλιακά που περιέχουν φυσικά αντηλιακά φίλτρα, όπως τα φυσικά ορυκτά φίλτρα που περιέχουν τα αντηλιακά της αγαπημένης Castalia, που περιέχουν οξείδιο του ψευδαργύρου και οξείδιο του τιτανίου!




Όλα τα αντηλιακά Helioderm της Castalia περιέχουν το συστατικό Helioguard 365, το οποίο προστατεύει από τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση, δράση που ενισχύεται από τη Vitamin E κατά των ελευθέρων ριζών. Επίσης, περιέχουν το αντιερεθιστικό συστατικό TanActine που, σε συνδυασμό με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, ενισχύει τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας.Οπότε τι πιο ιδανικό? Σου είχα μιλήσει και πέρσι για κάποια προϊόντα της Helioderm εδώ, αλλά φέτος κυκλοφόρησαν και 3 επιπλέον αντηλιακά με εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, έτσι λοιπόν....

Για φέτος επέλεξα το Helioderm Lait Fluid spf 50 για το σώμα, το οποίο είναι σε μορφή απαλό γαλακτώματος και απορροφάται πολύ γρήγορα από το σώμα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια! Αφήνει στο δέρμα μου μία απαλή αίσθηση απόλυτης ενυδάτωσης που λατρεύω! Ο υψηλός του δείκτης το καθιστά ιδανικό για την αρχή του καλοκαιριού και τις ευαίσθητες λευκές επιδερμίδες! Περιέχει 125ml και δεν έχει μυρωδιά!

Για το πρόσωπο μου επέλεξα το Helioderm Fluid spf 20, που είναι εξίσου λεπτόρρευστο και δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα μου! Αν σου φάινεται μικρός ο δείκτης να σου πω ότι στην παραλία ανανεώνω το αντηλιακό του προσώπου μου κάθε μισή ώρα με 40 λεπτά οπότε και δεν χρειάζομαι κάτι μεγαλύτερο!
Το Helioderm Fluid για το πρόσωπο είναι ιδανικό και για καθημερινή χρήση αφού δεν βαραίνει το μεικτό μου δέρμα, δεν αφήνει λευκά σημάδια και απορροφάται στην στιγμή, ο δείκτης προστασίας του spf20 με καλύπτει και για την πόλη γιατί σχεδόν πάντα το φοράω σε συνδυασμό με την αγαπημένη μου BB που έχει και αυτή δείκτη προστασίας!
Τα προϊόντα Castalia μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο Pharmaplus.gr σε εξαιρετικές τιμές! To Helioderm fluid για το πρόσωπο είναι με έκπτωση 45% και επιπλέον 50% προϊόν και μπορείς να το βρεις εδώ! Το γαλάκτωμα σώματος Helioderm Lait Fluide SPF50 200ML + 60% ΕΞΤΡΑ το οποίο θα το βρεις εδώ

Λεπτομέρειες για τα αντηλιακά Helioderm θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Castalia εδώ, και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε και την σελίδα τους στο fb για να ενημερώνεστε για προσφορές και νέες κυκλοφορίες! 

Εσύ έχεις δοκιμάσει τα Helioderm, Fairy Girl?? Ποιό είναι το αγαπημένο σου αντηλιακό για φέτος το καλοκαίρι?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!


Κάποια από τα παραπάνω προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά ορυκτά φίλτρα ε? Πολύ ενδιαφέρον, όπως και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Τελευταία φοβάμαι λίγο τα αντηλιακά και τα φίλτρα τους και τα συγκεκριμένα δείχνουν πολύ ελκυστικά. Ωραίο review Μαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...