Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

My Moxie Pink World!

Γεια σας Fairy Girls...

Η σημερινή ανάρτηση είναι άκρως γυναικεία και αγγίζει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα....εκείνο της γυναικείας υγιεινής και των εν λόγω προϊόντων της! Εκείνες οι μέρες του μήνα, ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, είναι πιο δύσκολες δεν συμφωνείς?
Εγώ πάντα αναζητώ κάτι που να είναι 100% από βαμβάκι καλής ποιότητας και όχι οτιδήποτε που να περιέχει nylon και θα μου δημιουργήσει ερεθισμούς! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σε συστήσω για δεύτερη φορά στις αγαπημένες μου Moxie. Διάβασε για την πρώτη γνωριμία μας εδώ! Οι Moxie(s) είναι τα πιο cute προϊόντα γυναικείας υγιεινής που έχεις συναντήσει ποτέ.... Για ρίξε μία ματιά....


Δεν συμφωνείς? Θηλυκά χρώματα, ροζ, πορτοκαλί και βεραμάν κουτάκια κατακλύζουν το μπάνιο μου και με κάνουν να πιστεύω ότι πραγματικά ομορφαίνουν αυτές τις "ζόρικες" καλοκαιρινές μέρες μου!
Οι Moxie συνδυάζουν τα χρώματα και τις πιο girly συσκευασίες με το πιο καλής ποιότητας βαμβάκι και υποαλλεργική τεχνολογία! 

Σε κάθε συσκευασία θα βρεις και πανέμορφα μεταλλικά κουτάκια για να κουβαλάς τις αγαπημένες σου Moxies παντού με τον πιο στυλάτο τρόπο! 



Οι Moxies έρχονται από την Αυστραλία και επιτελούν και κοινωνικό έργο. βοηθώντας κορίτσια τρίτων χωρών στις δύσκολες μέρες τους! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στην προηγούμενη ανάρτηση μου εδώ!
Τώρα λοιπόν οι "δύσκολες" μέρες μας έχουν χρώμα, σχήμα, άνεση και απαλότητα! Οπότε μάλλον δεν θα έπρεπε να τις λέω "δύσκολες" μέρες, αλλά απλά, "χρωματιστές" μέρες Moxie!

Moxies είναι πλέον διαθέσιμες σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το CherryBox, το BeautyTestBox, το Eyewish.gr και διάφορα άλλα, και δεν κοστίζουν περισσότερο από τα είδη υγιεινής που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα, και παράλληλα βοηθάς και !
Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει τις αγαπημένες μου Moxie??

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Φαίνονται τόσο girly & cute τα προϊόντα τους που μόνο που βλέπεις την συσκευασία θες να τα αγοράσεις.

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...