Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Kiss My Face... Now!

Hi Fairies....

Για ακόμα μία φορά σου έχω νέα προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-vitamins, που κατάφερε να μας φέρει πιο κοντά σε εταιρείες της Αμερικής στις οποίες είχαμε πολύ δύσκολη πρόσβαση! Ο λόγος σήμερα για κάποια προϊόντα της Kiss My Face! Μία εταιρεία με φυτικά προϊόντα για όλες τις χρήσεις! 



Για αρχή θα σου δείξω το αντηλιακό προσώπου της Kiss My Face με δείκτη προστασίας spf 50! Περιέχει μεταξύ άλλων υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα αλόης και αγγουριού για απόλυτη ενυδάτωση και προστασία! Έχει πολύ ωραία υφή, δεν έχει καθόλου μυρωδιά και απλώνεται πανεύκολα χωρίς να αφήνει λευκό πέπλο στο πρόσωπο!
Δεν είναι καθόλου λιπαρό, και λειτουργεί άψογα ως βάση για το μακιγιάζ μου! Η τιμή του είναι απίθανη, αφού κοστίζει μόνο 9€ και μπορείς να το προμηθευτείς από το e-vitamins εδώ!

Το επόμενο που δοκίμασα από την Kiss My Face είναι ένα απολεπιστικό ποδιών, το Kiss My Face Peppermint Foot Scrub. Απολεπίζει και καθαρίζει τα πατουσάκια από τα σκληρά, ξηρά σημεία, περιέχει φυσική ελαφρόπετρα και σπασμένο κέλυφος καρυδιών!
Κάνει πολύ καλή απολέπιση, σε στεγνά πατουσάκια και αφήνει μία απαλή δροσιά λόγω της μέντας που περιέχει! Η σειρά διαθέτει και την αντίστοιχη κρέμα ποδιών, για χρήση μετά την απολέπιση την οποία και θέλω να δοκιμάσω σύντομα! Το scrub κοστίζει 6,15€ και μπορείς να το βρεις εδώ! 
Τρίτο και τελευταίο προϊόν που δοκίμασα από την Kiss My Face είναι αυτό που αγάπησα περισσότερο! Σου έχω ξαναπεί εδώ πόσο σημαντική είναι η επιλογή ενός καλού και αγνού αποσμητικού για τις μασχάλες σου! Για πάνω από ένα χρόνο τώρα, επιλέγω να χρησιμοποιώ φυσικό αποσμητικό κρύσταλλο.
Η Kiss My Face λοιπόν έκανε ένα αποσμητικό με υγρό φυσικό κρύσταλλο με εκχυλίσματα λεβάντας! Μυρίζει υπέροχα, στεγνώνει αμέσως, δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα και πάνω από όλα είναι απόλυτα φιλικό με την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης! Κοστίζει 4,12€ και θα το βρείς εδώ!

Πώς σου φαίνονται τα Kiss My Face, Fairy Girl?? Πες μου την γνώμη σου!!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...