Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

"Hyaluron+" It Is what your Skin needs!

Γεια σου Fairy Girl..

Ξέρω ξέρω... Η εμφάνιση μας σημαίνει τα πάντα για εμάς τις γυναίκες. Είναι το Α και το Ω της αυτοπεποίθησης μας, και φυσικά όσον αφορά στον τομέα της νεότητας, ένα παραπάνω! Όλες μας ανεξαρτήτου ηλικίας θέλουμε να σταματήσουμε τον χρόνο στο πρόσωπο μας και να φαινόμαστε για πάντα 30, ή έστω 35! Προσπαθούμε καθημερινά για αυτό, με διάφορα προϊόντα περιποίησης, γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη από όλες τις θεραπείες!


Έτσι σήμερα θα σου μιλήσω για ένα προϊόν, του οποίου το κύριο συστατικό είναι αυτό που κατ' εξοχήν χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να παραμείνει νέα! Όπως ξέρεις, το μεγαλύτερο μέρος του σώματος μας αποτελείτε από νερό, και το νερό είναι πηγή ζωής για τον οργανισμό!

Η γήρανση παρουσιάζεται στο πρόσωπο από την έλλειψη ενυδατικών στοιχείων στο δέρμα που επιτρέπουν τις ρυτίδες να χαραχτούν στο πρόσωπο μας! Ποιο είναι το συστατικό που θα προστατέψει από την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση? Το υαλουρονικό οξύ, και συγκεκριμένα το Hyaluron + Concentrate by Individual Cosmetics!

Ήξερες ότι κάθε μόριο υαλουρουνικού οξέως έχει την ιδιότητα να συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό? Φαντάσου λοιπόν μία σταγόνα από το Hyaluron+, τι ποσότητα υγρασίας μπορεί να συγκρατήσει στο πρόσωπο σου! 

Είναι   τόσο απαλό όσο το νερό, το εφαρμόζω κάθε πρωί και βράδυ σαν serum και σε λίγα δευτερόλεπτα είναι σαν να μην έχω βάλει τίποτα στο πρόσωπο μου! Αλλά αυτό είναι εκεί, μπορείς να αισθανθείς την βελούδινη παρουσία του αγγίζοντας απαλά το πρόσωπο σου, σαν ένα φίλμ προστασίας που συγκρατεί την υγρασία στα βάθη της επιδερμίδας σου.

Είναι διάφανο σαν τζελ και έχει εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέως. Χαρίζει ξεκούραστη όψη σε μόλις μία εβδομάδα και ορατό γέμισμα των λεπτών γραμμών μετά από 1 μήνα χρήσης.

Από τις πρώτες κιόλας χρήσης θα νιώσεις το πρόσωπο σου βαθιά ενυδατωμένο και πιο αναζωογονημένο! Ότι ακριβώς δίνει το νερό στο σώμα, αυτό ακριβώς δίνει το Hyaluron+ by Individual Cosmetics στο πρόσωπο!

Εννοείτε πώς δεν αφήνει την παραμικρή λιπαρότητα στο πρόσωπο και δεν το βαραίνει ούτε στο ελάχιστο! Είναι ένα προϊόν που ερωτεύτηκα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης του, με ορατά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

To Ηyaluron+ μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και επίσης μπορείς να βρεις περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό στην σελίδα της Neobeauty.gr εδώ! Κοστίζει περίπου 38€ και μπορείς να το βρεις και online σε διάφορα φαρμακεία! Είναι βλέπεις μερικές εταιρείες που απλά μου ταιριάζουν, γι' αυτό διάβασε εδώ και για άλλα Individual Cosmetics Reviews.
 
Έχεις δοκιμάσει κάποιον ορό με υαλουρονικό οξύ, Fairy Girl?? Ήξερες πόσο σημαντικό είναι αυτό το συστατικό για την διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...