Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Beauty with the Power of Sea Buckthorn!

Hi Fairies...

Επιτέλους τα Αμερικάνικα καλλυντικά Sibu με αγνό θαλάσσιο ιπποφαές είναι διαθέσιμα πλέον και στην Ελλάδα! Η εταιρεία Sibu διαθέτει μία σειρά φυτικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος με ιπποφαές, ένα συστατικό που είναι πολύ γνωστό για τα πολύτιμα "καλά" λιπαρά Ω7 που περιέχει και για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες! 
Στα χέρια μου έφτασαν από το e-vitamins κατευθείαν από την Αμερική, 2 τέτοια προϊόντα της Sibu!


To πρώτο είναι το Sea Buckthorn Balancing Facial Cleanser. Ένα καθαριστικό προσώπου τόσο απαλό αλλά και τόσο αποτελεσματικό! Απομακρύνει ρύπους, λιπαρότητα, μακιγιάζ με ένα πλύσιμο και χρειάζεται ποσότητα ίση με ένα φουντούκι! Περιέχει μικρό-μόρια για ελαφριά καθημερινή απολέπιση, χωρίς όμως να ερεθίζει το δέρμα και να το κοκκινίζει. Δεν κάνει ιδιαίτερο αφρό και δεν τσούζει τα μάτια. Μετά την χρήση του το δέρμα δεν "τραβάει" καθόλου αλλά το νιώθω πολύ φρέσκο και καθαρό!Έχει μία πολύ απαλή γλυκιά μυρωδιά την οποία δεν μπορώ να σας περιγράψω αλλά είναι πολύ ευχάριστη καθ' όλη την διάρκεια της χρήσης του! 

Το καθαριστικό gel προσώπου με ιποοφαές της Sibu μπορείς να το προμηθευτείς από εδώ από το e-vitamins, και κοστίζει 11€.
Το δεύτερο προϊόν που δοκίμασα από την Sibu ήταν ένα προϊόν έκπληξη! Μία κρέμα νύχτας με φυτικά συστατικά και 100% αγνό θαλάσσιο ιπποφαές, η Sea Buckthorn Replenishing Night Cream

Πρώτη θετική εντύπωση  μου έκανε το κομψό γυάλινο βάζο της και το πολύ βολικό μέγεθος του!

Αυτή η κρέμα νύχτας, ενώ φαίνεται πως έχει μία πολύ παχύρρευστη σύσταση, όταν απλωθεί στο δέρμα απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα ή "βαριά" αίσθηση στο πρόσωπο! Είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να ενισχύει τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας και να την προστατεύει. Βοηθάει στην μείωση των ρυτίδων και των πανάδων που έχουν προκληθεί από την ηλιακή ακτινοβολία!

Από την πρώτη κιόλας δοκιμή που έκανα, εξεπλάγην ευχάριστα, αφού το πρωί που ξύπνησα η επιδερμίδα μου ήταν καθαρή, χωρίς ίχνος λιπαρότητας και ορατά πιο "τεντωμένη". Με ενθουσιασμό συνέχισα την χρήση της και διαπίστωσα ότι το "τέντωμα" του προσώπου, ήταν γεγονός! Είναι σίγουρο ότι μόλις την δοκιμάσεις και εσύ θα εκπλαγείς με το πρόσωπο που θα έχεις το επόμενο πρωί! Η κρέμα νύχτας με θαλάσσιο Ιπποφαές της Sibu είναι διαθέσιμη στο evitamins, εδώ και κοστίζει 22€.

Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το εκπτωτικό μου κουπόνι για να κερδίσεις $5 discount.στην πρώτη σου παραγγελία
Discount code: fairymakeuptales
Εσύ Fairy Girl, έχεις ακούσει για τις θαυματουργές ιδιότητες που έχει το Ιπποφαές? 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

 Κάποια από τα παραπάνω  προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλο το ποστ σου! Θα χαιρόμουν πολύ αν γινόσουν μέλος στο Blog μου! Σε ευχαριστώ πολύ!!! http://makeupbeauty-taniadelys.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...