Κυριακή 24 Μαΐου 2015

AquaTeal - Let's Natural Tan with the Power of Black Tea!

Hi Fairies...

Όλες πλέον γνωρίζουμε πόσο βλαβερός είναι ο ήλιος και τι ανεπανόρθωτες συνέπειες έχει για την επιδερμίδα μας. Όμως τι γίνεται με το πολυπόθητο μαύρισμα? Όλες αγαπάμε το χρυσαφένιο άγγιγμα του ήλιου στο σώμα μας, μα όπως και να το κάνεις το καλοκαίρι σημαίνει ηλιοκαμένο κορμί και ξεγνοιασιά! 

Σίγουρα θα σκέφτεσαι ότι θα σου μιλήσω για αυτομαυριστικά προϊόντα, αλλά θα πέσεις έξω, γιατί δεν τα συμπαθώ καθόλου, ούτε την χρήση τους ούτε καν το χρώμα που αφήνουν στο δέρμα.
Οπότε.... Σήμερα σου έχω πληροφορίες και νέα προϊόντα, που μόλις κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και θα σε αφήσουν να μαυρίσεις και να αποκτήσεις το χρώμα που επιθυμείς, πραγματικά χωρίς καθόλου κόπο και με ελάχιστη (το εννοώ) ηλιοθεραπεία!





Τα AquaTeal μόλις έφτασαν στην Ελλάδα από την Γαλλία και είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό  μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία! Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Διαθέτει το μεθυστικό άρωμα του Monoi της Ταϊτής!

Θα σας δείξω 3 διαφορετικά AquaTeal προϊόντα που όλα μυρίζουν monoi. To Aqua Teal Eau Bronzante Special Beach είναι στην πραγματικότητα ένα νερό μαυρίσματος, το εφαρμόζεις στο σώμα σου όποτε το επιθυμείς και αποκτάς ένα χρυσαφένιο, λαμπερό μαύρισμα στην στιγμή ενώ σε προστατεύει παράλληλα από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
Το Special Beach είναι ιδανικό για μαύρισμα ακόμα και πριν βγεις στην παραλία και αυτό οφείλεται στα εκχυλίσματα μαύρου τσαγιού που περιέχει. Διαθέτει δείκτη προστασίας spf 25, δεν κολλάει και στεγνώνει σε δευτερόλεπτα! Μυρίζει υπέροχα εξωτικό monoi oil και είναι σίγουρο ότι όλοι θα αναρωτιούνται πότε πρόλαβες να αποκτήσεις τόσο φυσικό μαύρισμα! Δες παρακάτω την εφαρμογή του στο ένα πόδι, ενώ στο άλλο δεν έχω τίποτα. 

Πάντως στο πρώτο μου μπάνιο φέτος, δεν είχα άσπρα πόδια... Thank you AquaTeal!

Το AquaTeal Huile Solaire  είναι ένα ξηρό λάδι με επιταχυντές μαυρίσματος που σημαίνει ότι το χρησιμοποιείς κατά την διάρκεια της ηλιοθεραπείας και βοηθάς το δέρμα σου να μαυρίσει πιο εύκολα, εκθέτοντας το, στον μισό χρόνο στον ήλιο! 

Είναι πλούσιο σε monoi oil και κάνει το μαύρισμα σου απόλαυση, αφού σου χαρίζει μία απίστευτη λάμψη, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης. Το αποτέλεσμα είναι πιο γρήγορα, πιο βαθύ και πιο ελκυστικό μαύρισμα, στον μισό προβλεπόμενο χρόνο έκθεσης, στον ήλιο! Είναι σαν νερό, αποροφφάται αμέσως, δεν κολλάει η άμμος στο δέρμα και είναι ανθεκτικό στο νερό!

Τέλος το AquaTeal Laite Protection Solaire είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα με υψηλό δείκτη προστασίας spf 50 και ενεργοποιητές μαυρίσματος! Μέγιστη προστασία από τον βλαβερό ήλιο και πιο έντονο και πιο γρήγορο μαύρισμα με την δύναμη του μαύρου τσαγιού! Έχει επίσης σύσταση απαλή σαν του νερού, είναι διάφανο και δεν νιώθεις ότι το φοράς, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν επάλειψη, απλά να το ψεκάσεις!
Όλα τα συστατικά των AquaTeal περίεχουν 0% parabens, phenoxyethanol 0% και 0% συστατικά ζωικής προέλευσης.
Φέτος το μαύρισμα σου δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα έχει όνομα AquaTeal. Να μην ξεχάσω να σου αναφέρω ότι όλα τα AquaTeal μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε σώμα αλλά και σε πρόσωπο και έχουν την ιδιότητα να συνεχίζουν να σε μαυρίζουν ακόμα και μετά την ηλιοθεραπεία! Οπότε μην απορήσεις εάν την επόμενη μέρα της παραλίας, απλά ξυπνήσεις πιο μαυρισμένη!

Τα AquaTeal διατίθενται στην Ελλάδα από την Neobeauty.gr. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την σελίδα της AquaTeal Greece on Facebook για να είσαι πάντα ενημερωμένη! Μπορείς να τα αποκτήσεις σε πολύ προσιτές τιμές από το αγαπημένο μου Andele.gr   το οποίο μόλις τα έβαλε στο eshop του, οπότε απλά κάνε click  εδώ! Update 4-6-2015! Tα Aquateal είναι διαθέσιμα και στο eshop του CherryBox, just click here!
Πες μου Fairy Girl, αγαπάς το φυσικό μαύρισμα, ή προτιμάς τα προϊόντα αυτομαυρίσματος?
 Καλό μας καλοκαίρι Fairies....

Happy Summer Fairy Girls....

12 σχόλια:

  1. πολυ ομορφο το ποστ σου και ενδιαφερον :)
    εγω προσωπικα δεν εχω αναγκη τα αυτομαυριστικα και χωρις να κανω ηλιοθεραπεια μαυριζω ευκολα ασε που τα φοβαμαι κιολας δεν πιστευω πως ειναι καλα για την υγεια μας!!!
    Πρεπει να προφυλασουμε τον εαυτο μας απο τον βλαβερο ηλιο!
    Προσεχουμε για να εχουμε,αυτη ειναι η γνωμη μου!
    Εν τω μεταξύ νομιζω πως αυτη την εταιρεια την ειδα χθες στην εκθεση της Θεσσαλονίκης πολυ funky συσκευασιες!!!
    Φιλακια πολλα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι του φυσικού μαυρίσματος, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ προϊόν selftan! αυτά, ομως, μου ακούγονται καλά, λέω να δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφες και χαριτωμένες συσκευασίες! Αχ αυτό το πράμα με το κάτασπρο πόδι στο πρώτο μπάνιο είναι πολύ εκνευριστικό! Φιλιά Μαίρη μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι αυτομαυριστικά, είναι εντελώς φυσικά και αντηλιακά και όντως οι συσκευασίες είναι απίθανες!!! Ευχαριστώ για τα σχόλια σας κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιπαθώ τα αυτομαυριστικά και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάτι τέτοιο. Επίσης αναρωτήθηκα όσο διάβαζα τι γίνεται για την έχτρα κάλυψη για ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά με κάλυψες με το γαλάκτωμα. Οι συσκευασίες είναι super χαριτωμένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρον ποστ!!! Θα τ έχω υπόψην μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πραγματικά το μαυρισμένο πόδι φαίνεται σούπερ φυσικό κι όμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι υπερ του φυσικού μαυρίσματος με την ανάλογη βέβαια προστασία κατά των βλαβερών ακτίνων του ήλιου. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω τα Aqua teal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρεσει το φυσικό μαύρισμα,αλλά δεν μαυρίζω και τόσο εύκολα.Αυτό θα ήταν ιδανικό ,αφού κάνει και γρήγορο μαύρισμα.Καλή μας επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μου αρεσει το φυσικο μαυρισμα ,αλλα μαυριζω δυσκολα ,απο οτι διαβασα ειναι ενα ιδανικο προιον και χαιρομαι που δεν ειναι αυτομαυριστικά, είναι εντελώς φυσικά και αντηλιακά και όντως οι συσκευασίες είναι απίθανες !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προτιμω τα προϊοντα αυτομαυρισματος για γρηγορο μαυρισμα
    Email:inna.rray@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολυ μου αρεσει και κυριως το οτι εχει τα εκχυλισματα μαυρου τσαγιου δηλαδη με ενα φυσικο τροπο εντελως μαυριζεις....θελω πολυ να κερδισω ...γιατι με κερδισαν απο την αναγνωση και μονο τα προιοντα...μακαρι να ειμαι τυχερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...