Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Voya for Bright Eyes!

Hi Fairies...

Ξέρετε πόσο πολύ ενθουσιάζομαι όταν σας παρουσιάζω οργανικά προϊόντα ομορφιάς, έτσι και σήμερα λοιπόν θα σας συστήσω σε μία Ιρλανδική εταιρεία ομορφιάς την Voya!
Η Voya διαθέτει πιστοποιημένα οργανικά καλλυντικά έχοντας σαν βάση τα φύκια της θάλασσας! Το moto της Voya είναι "Organic beauty from the Sea" και δοκίμασα μία σειρά προϊόντων της για τα οποία θα σας μιλήσω εκτενέστερα . Σήμερα θα σας πω την άποψη μου για την κρέμα ματιών Bright Eyes. 


Δεν θα μπορούσα, σαν πρώτη επαφή με την εταιρεία να μην αναφερθώ στις πολύ προσεγμένες συσκευασίες τους, τα όμορφα λευκά κουτιά από καλής ποιότητας ανακυκλώσιμο χαρτόνι!
Την επωνυμία Voya σε εντυπωσιακό ιριδίζον πράσινο, και φυσικά το γυάλινο μπουκάλι με αντλία της κρέμας ματιών! 
Η υφή της είναι απαλή και πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Έχει συσφικτικές ιδιότητες και έχει σχεδιαστεί για να εξαφανίζει την κούραση από την περιοχή των ματιών.
Περιέχει πλήθος λειτουργικών πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών και εκχυλισμάτων φυκιών που  βοηθούν στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης και υπόσχονται  νεανική εμφάνιση στα κουρασμένα μάτια.
Χρειάζομαι μισή αντλία και για τα δύο μάτια, μία απλή ταμποναριστή επάλειψη και σε 2 λεπτά έχει απορροφηθεί εξ ολοκλήρου! Φωτίζει άμεσα το βλέμμα, και μετά από 1 μήνα χρήσης απαλύνει ορατά τις ρυτίδες.
Αν τυχόν ξυπνήσω με μαύρους κύκλους, μετά από 1 ώρα από την εφαρμογή της, το πρήξιμο και οι κύκλοι έχουν χαθεί. Αυτό θεωρώ ότι οφείλεται στα φύκια που έχουν ιδιότητες αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές!
Στην Ελλάδα τα προϊόντα της Voya θα τα βρείτε διαθέσιμα από την AlgaFair.gr και σε πολύ καλές τιμές! Η Voya Bright Eyes κοστίζει κανονικά 35€ όπως θα δείτε εδώ στο επίσημο site της εταιρείας, ενώ στην AlgaFair θα την βρείτε στην τιμή των 24,50€ από εδώ!
Παράλληλα με την Bright Eyes δοκιμάζω και κάποια άλλα προϊόντα Voya, οπότε σύντομα θα σου έχω λεπτομέρειες!

Έχεις δοκιμάσει οργανικά προιόντα μα βάση τα φύκια της θάλασσας, Fairy Girl??

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Κάποια από τα παραπάνω προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή! 

3 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...